Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Pε παιδια το garage sale που εβγαλε η 4seven τι ειναι?

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

εχει πλαστικο τζαμακι, δεν μ'αρεσει, και προτιμω με ενα λεδ. ευχαριστω παντως. κραταει μια ωρα με ποσες μπαταριες? και ποσα otf lumen περιπου βγαζει?

Εχει πολυ καλο flood οπως σου ειπα και 20000 lux [το μετρησα εγω προτου τον δωσω στο φιλο μου]
Με δυο μπαταριες περιπου μιαμιση ωρα.
Αλλα μπορεις να επιλεξεις απο μια 18650 εως 4.
Οταν τον δοκιμαζα δεν το πιστευα ποσο καλος ειναι

Re: Φορουμ για φακους!!

Τον συγκρινα με τον RAIDFIRE SPEAR που εχω και ειχε μικρη διαφορα στο throw αλλα πολυ μεγαλυτερο flood!!

malta ειμαι. Δεν αναβαλλεται τιποτα οταν ειναι προγραμματισμενο. Επιστροφη την Παρασκευη.

malta ειμαι. Δεν αναβαλλεται τιποτα οταν ειναι προγραμματισμενο. Επιστροφη την Παρασκευη.

Ωραία είναι η Μάλτα. Ήμουν και εγώ εκεί τέλη Μαΐου... :a0210:

φοβερη, παντου τουριστες και πολλες παραλιες. Μονο που εγω εχω ερθει για δουλεια. Ασταναπανε.

παιδια, απο Amazon.com δεχονται παραγγελιες για Ελλαδα? γιατι εγω δεν τα καταφερα να καταχωρισω την διευθυνση μου (λεει - cannot be shipped to the selected address. )

παλια ειχα κανει αγορες... μηπως εχει να κανει με την καρτα σου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

παλια ειχα κανει αγορες... μηπως εχει να κανει με την καρτα σου?

οχι, με paypal πληρωνω. απλα δεν δεχεται την δικια μου διευθυνση. μηπως κατι δεν κανω σωστα?
et5sfa.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

πια διαδικασια ειναι αυτη? σε εμενα που εχω συνδεσει την καρτα μου δεν εμφανιζεται αυτη η φορμα.....μηπως εχεις επιλογη να χρησιμοποιησεις την αποθηκευμενη διευθυνση και εσυ την παρακαμπτεις ξαξαπληκτρολογωνμτας νεα? τοτε για λογους ασφαλειας να μην δουλευει για να αποκλειστει παραδοση σε διευθυνση ενος κλεφτη

δεν εχω συνδεσει καμια καρτα. με paypal θελω να πληρωσω. μολις γραφτηκα, εβελα το προίον στο καλαθι. απο καλαθι παταω "proceed to checkout" ( δεξια πανω ), μετα μου ζηταει εισαγωγη password , παταω "sign in using our secure cerver" , και μετα βγαινει Choose a shipping address
Is the address you'd like to use displayed below? If so, click the corresponding "Ship to this address" button. Or you can enter a new shipping address , παταω "ship to this address" και μετα βγενει cannot be shipped to the selected address και υστερα η καρτελα που ειδες πιο πανω. ?????

Last edited:

θες να πληρωσεις απο οογαριασμο ή απο προπληρωμενη καρτα....υπαρχει περιπτωση να μην αναγνωριζει την δευτερη?

δεν μου ζητηθηκε καν με τι να πληρωσω ( ασ πουμε λογαριασμο) δεν εφτασα μεχρι εκεινο το σημειο

Αυτη την σελιδα σου βγαζει το site πυ θες να κανεις αγορα
αλλα οταν συνδεθεις στο PAYPAL θα σου δειξει την διευθυνση
που εχεις δηλωσει σε αυτο και αυτην θα στο στειλη

Αλλα εχεις κανει και λαθος στα στοιχεια που εχεις δωσει

Η διευθυνση σου δεν ειναι σωστη και για αυτο σου βγαζει λαθος

στο STATE/REGION

Εχεις βαλει Θεσσαλονικη

Πρεπει να βαλεις ΕΛΛΑΔΑ

:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:

Αυτη την σελιδα σου βγαζει το site πυ θες να κανεις αγορα
αλλα οταν συνδεθεις στο PAYPAL θα σου δειξει την διευθυνση
που εχεις δηλωσει σε αυτο και αυτην θα στο στειλη

Αλλα εχεις κανει και λαθος στα στοιχεια που εχεις δωσει

Η διευθυνση σου δεν ειναι σωστη και για αυτο σου βγαζει λαθος

στο STATE/REGION

Εχεις βαλει Θεσσαλονικη

Πρεπει να βαλεις ΕΛΛΑΔΑ

:violent-smiley-030:
εβαλα, τιποτα. δεν βρισκω συνδεσμο PAYPAL στο σαιτ. θα τρελαθω, δεν τα καταφερνω ( 2 μερες ) :bang:

για ψαξτο μην και δεν εχει προβλεψη η αμαζον......πιθανον να ειναι ετσι