Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

παει ο DBS τον βλεπω να βγαζει καπνους απο την κεφαλη....ανετα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

γιατι μαγειρευω νεα μοντα.....πανω σε DBS
αμαν, δεν το βλεπω ανταγωνισιμο το δικο μου trustfire st-50 ( 3 μερες και δεν μου το στειλανε ακομα ) . ξυνομαι να το εχω γριγορα στα χερια μου:rifle: .

ελα ρε..ηδη πολλα ειπα

Ό,τι και να κάνεις πάντως έχε κατά νου τις περιορισμένες δυνατότητες ψύξης του φακού...Δεν έχει τη καλύτερη δομή για να ψύχει αποτελεσματικά 10+watt.. Για αυτό άλλωστε και η dereelight, έχει κυκλώματα με 2,4amp(8,5watt) και 2,1amp(7watt)...

σχεδον.....θα εχω επιλογη κια ενδιαμεσες σκαλες....

α... χθες με μια "μαγκια" ανεβασα τα λουμενς και το spill υο DBS XPG κατα 7%

εχθες ενας φιλος μου εδειξε ενα φακο, αν θυμαμαι καλα ηταν αλπιν ή λουπιν (κατι τετοιο) με TIR lens και adjustable focus. Με 2 μπαταριες 123, και το LED φαινοταν να ειναι ενιαιο δηλαδη δεν ηταν κατι σαν P7 ή MCE. Αλλα ουτε κατι σαν CREE. Luxeon rebel μου φαινοταν.

Δεν μπορεσα να το δω περισσοτερο γιατι ειχαμε τραπεζι και δεν ηθελα να επικεντρωθουμε στους φακους γιατι οι αλλοι φωναζαν για φαγητο.

Μηπως γνωριζει κανενας γιατι προκειται??? Το κοστος απο οτι μου ειπε ηταν γυρω στα 40 ευρω. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει. Φαινοταν πολυ καλος.

Εγω ειχα μαζι τον E2DL και εντυπωσιαστηκε ο ανθρωπος μιας και δεν ηξερε πολλα για φακους.

Αλλα αυτος ο φακος που ειχε με εντυπωσιασε και μενα για να πω την αληθεια.

Ναι ειναι απο τους οικονομικους φακους και η τιμη τους ειναι αυτη που σου ειπε, ισως και λιγο παραπανω. Συνηθως τους βλεπεις με 2 cr123 και 250 λουμεν. Τους βρισκεις σε ορειβατικα μαγαζια - ψαρεματος κτλ.

Δες και εδω:
http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=category&id=100&ManufID=64&show=rows

Last edited:

Εχουν καλη ποιοτητα οι ALPIN ειχα παρει και εγω παλιοτερα εναν με ΑΑ μπαταρια
:violent-smiley-030:

Alpin = φασον Nuwai/favorlight = καλη κατσκευη αλλα φθηνα LED και ηλεκτρονικα

δειτε τους καταλογους εδω

για την τιμη ποου πωλουνται στην ελλαδα δεν αξιζουν, καλυτερα λιγα παραπανω και παρτε καλυτερες μαρκες ακομα και απο ελλαδα...

Last edited:
Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

κωστα , τι λες για το αναμενομενο XLamp XM LED ? θα εχει μεγεθος luminus SST-50? ( εν το μεταξυ ο SST-50 στα 2Α ποσα βγαζει? )

τωρα μολισ το ειδα...ζητησα κα δειγμα....

το μεγεθος του υποστρωματος θα ειναι 2,45χ2,45 και θα μοιαζει μα την σειρα XP-

αλλα τα εχω φτυσει με την προσπαθεια εστιασης της τελευταιες 2 μερες με ενα XPG....μεχρι που ξεκολησε 2 φορες.....αν ειναι το ιδιο μαμησετα

για το αλλο δεν θυμαμαι...κοντα στα 500 OTF?

Εχουν πει οτι θα κυκλοφορησει απο Οκτωμβριο επισημα απο τις εταιριες
:violent-smiley-030:

Να δουμε ποια θα ειναι η πρωτη εταιρια που θα βγαλει φακο με το νεο led
:party:

εκανα και εγω αιτηση για δειγμα και εγκρηθηκε. Σε καμια δυο εβδομαδες θα το εχω.