Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

ναι οχι μονο εδω αλλα και στο CPF. οι λογοι νομιζω ειναι γνωστοι. Δεν εχει βγει κατι καινουργιο.

Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

Hλεκτρονικό λαμπάκι LUXEON Rebel 100 Λευκό LED.
Φωτεινότητα: έως 250 lumens.

:flipout::smash::jester::aetsch::Banane0::Banane0:

Ξερει κανεις να μας γραψει για τα γρασσα - λιπαντικα (σιλικονες κτλ) που βαζουμε στα βιδωτα μερη των φακων και εαν εχει να προτεινει καποια;

καλησπερα σε ολους,

θα λειψω για λιγο αλλα θα προσπαθω να βλεπω το φορουμ....προσπαθω να φτιαξω κατι για να οδηγουμε ενα LED με modes.

θα ανεβασω το κυκλωμα και τον κωδικα οταν θα ειναι ετοιμο.

Τελικα για λιπαντικο κατεληξα σε αυτο το site :
http://www.nano-oil.com/CPF.html
Λιπαντικο με νανοτεχνολογια.

Συγκεκριμενα αυτο:
NLNA10W8ccCPF 10 Weight 13,95$ που ειναι ειδικα για φακους.

Για τους φακους tomahawk της firstlight :
The input voltage required for the Tomahawk to perform all light functions is 4.2-12.0 volts. Our lights will operate at lower brightness levels, down to ~3.6 volts.

Μιλαμε με τετοιο ευρος λειτουργιας βολταζ μπορει κανεις να κανει ωραιους συνδυασμους. Ετσι δεν ειναι;

ναι αλλα με πιο σωληνα? δεν εχεις επιλογες εκει...

ναι αλλα με πιο σωληνα? δεν εχεις επιλογες εκει...

Βεβαια. Μονο με προεκταση θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο και φυσικα να πιανουν τα χερια μου, πραγμα που δεν ισχυει....

Αρα παιχνιδι μονο με aw RCR123 3,7v

παιδια καλημερα, δουλευω πανω στον κωδικα για να φτιξαω ενα φακο. Σας διαβαζω οποτε μπορω. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, οταν τελειωσω τον κωδικα θα ανεβασω, κυκλωμα εξαρτηματα και κωδικα.

Για τους φακους tomahawk της firstlight :
The input voltage required for the Tomahawk to perform all light functions is 4.2-12.0 volts. Our lights will operate at lower brightness levels, down to ~3.6 volts.

Οταν λεει εως 12v εαν πραγματι τροφοδοτησουμε τον φακο με τοσα βολτ θα εχει διαφορα στην φωτεινοτητα (σε συγκριση με τα 6 βολτ που παιρνει απο δυο μπαταριες cr123) ή θα ειναι το ιδιο (regulated);

ελα ΤΕΟ, καλα ειμαι εχω μπλεξει στα ταξιδια και δεν προλαβαινω. Προσπαθω οσο μπορω να διαβαζω το φορουμ. Συν του οτι προσπαθω να τελειωσω και ενα κωδικα για φακο.

Ρε παιδια απο οτι βλεπω δεν κουνιεται τιποτα στην αγορα απο καινουργιους φακους. Αν δεν αλλαξουν τα LED δεν βλεπω καινουργια πραγματα.