FORTHNET 24mbps

Μπάμπη, είσαι περι τα 1.9-2.3 Km από το κέντρο σου (Παράσχου 145 Λ. Αλεξάνδρας)
Τάκη, είσαι περί το 1.3 Κm από το κέντρο σου (Εντισον, Παλλήνη )
...και η δυο μια χαρα για Forthnet 24Mbps εφοσον και ο χαλκος ειναι ΟΚ ;)

dp88, ο φιλος avpap τα ειπε ολα :worshippy: μια ερωτηση ακομα απο εμενα εχεις αλλες συσκευες παραλληλα συνδεδεμενες ?

...ενα απλο...εξαρτάσαι από τη ταχύτητα του αλλου...και πολλά αλλα φυσικά ;)

Αρχίζω.
1. Ρυθμίσεις Router (Κυρίως Port Forwarding) Άνοιγμα πορτών για το utorrent
2. Βάλτε Vista για maximum απόδοση (Με τα service pack η Microsoft περιόρισε τις εισερχόμενες συνδέσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια) γι' αυτό κυκλοφοφορούν πολλά patch για το tcpip.sys των windows XP. (Δοκιμασμένο 100% πλέον σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές με συνδέσεις Forthnet).
3. Tracker-Maximum ταχύτητες από κλειστούς trackers π.χ. Σε ένα νορμάλ αρχείο απ' το HDbits.org με ένα αριθμό ας πούμε 50 seeders η ταχύτητα θα είναι σίγουρα κοντά στο 1Mb/sec με Forthnet 24 μπορεί και παραπάνω. Από ανοιχτούς trackers μην περιμένετε πολλά...

Και όσον αφορά το upload τα πράγματα είναι εύκολα διότι τα 508 που δίνει η Forthnet είναι εξαιρετικά μικρό νούμερο με αποτέλεσμα να πιάνονται maximum ταχύτητες σχεδόν πάντα.

dp88, ο φιλος avpap τα ειπε ολα :worshippy: μια ερωτηση ακομα απο εμενα εχεις αλλες συσκευες παραλληλα συνδεδεμενες ?

μια συσκευη τηλ. την οποια την αφαιρεσα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.
το μονο που εκανα ηταν ενα reset στο modem-router και απο 6,4 που εδειχνε πριν ανεβηκε στο 7,7 αλλα ουσιασικα κατεβαζω το ιδιο(μεχρι 600k/s περιπου).

μια συσκευη τηλ. την οποια την αφαιρεσα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.
το μονο που εκανα ηταν ενα reset στο modem-router και απο 6,4 που εδειχνε πριν ανεβηκε στο 7,7 αλλα ουσιασικα κατεβαζω το ιδιο(μεχρι 600k/s περιπου).

Για να δείς το μέγιστο σου κατέβασε κάτι μεγαλούτσικο από http://ftp.ntua.gr.

Απάντηση: Re: FORTHNET 24mbps

Γιώργο ευχαριστώ πολύ.
Όσο γαι το χαλκό μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα γιατί ο ΟΤΕ πρίν 2 βδομάδες έσκαψε όλη τη γειτονιά και πέρασε καινούρια καλώδια. Απ' ότι είδα ήταν ένα μαύρο πολύκλωνο καλώδιο γύρω στους 2 πόντους πάχος.
Τώρα τι ακριβώς ήταν αυτό δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν οπτικές ίνες; Έτσι μου είπε κάποιος γείτονας αλλά δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ.

Γιώργο ευχαριστώ πολύ.
Όσο γαι το χαλκό μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα γιατί ο ΟΤΕ πρίν 2 βδομάδες έσκαψε όλη τη γειτονιά και πέρασε καινούρια καλώδια. Απ' ότι είδα ήταν ένα μαύρο πολύκλωνο καλώδιο γύρω στους 2 πόντους πάχος.
Τώρα τι ακριβώς ήταν αυτό δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν οπτικές ίνες; Έτσι μου είπε κάποιος γείτονας αλλά δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ.

Χαλκός ήταν, κάποιο 50ζευγο μάλλον.

Χαλκός ήταν, κάποιο 50ζευγο μάλλον.

Tks doros...
icon12.gif

Να προσθέσω, για όσους ενδιαφέρονται, πως το dslam OTE (αλλά και των εναλλακτικών) Ν. Ιωνίας βρίσκεται στην Λ. Ηρακλείου εκεί που είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στο Ηράκλειο, στην Λ. Ηρακλείου στα 3 Αστέρια. Μπορεί βέβαια κάποιος από Ηράκλειο (κάτω από τις γραμμές) να εξυπηρετείται από της Ν. Ιωνίας.

μιλησα με forthnet και μου ειπαν θα με καλεσουν το απογευμα για τις ρυμθισεις του modem καθε περιοχη εχει τα δικα της..

το μοντεμάκι υποστηρίζει ταχύτητες ADSL2+ ?

αλλοιμονο...οι ιδιοι μου το εστειλαν για αυτην την δουλεια(adsl+2).
θα το κοιταξω και θα σου πω σιγουρα αλλα πιστευω οτι ειναι

Αν έχεις το Siemens και βέβαια είναι ADSL2+ σε εμένα συγχρόνιζε στα 18000mbs οπότε θεωρώ πώς είσαι στο max οπότε κάτσε και απόλαυσε το.

Αν έχεις το Siemens και βέβαια είναι ADSL2+ σε εμένα συγχρόνιζε στα 18000mbs οπότε θεωρώ πώς είσαι στο max οπότε κάτσε και απόλαυσε το.

εννοεις πως ειμαι max στα 7,7 και να μην παιδευομαι για παραπανω?

εννοεις πως ειμαι max στα 7,7 και να μην παιδευομαι για παραπανω?

Ναί φίλε μου μην παιδεύεσαι γι' αυτό υπάρχει και το "έως" 24 στις υπηρεσίες της Forthnet. Τυχεροί τελικά όσοι μένουν κοντά στα dslam.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: FORTHNET 24mbps

Αυτα τα νουμερα ειναι απο απλο DSL otenet 1mbit μεσω ISDN περιοχη Παλληνη.. Δηλαδη θα αλλαξουν αν βαλω Forthnet, συμφωνα με αυτα που λεει ο Αλεξης??

Tάκη trust me , σίγουρα θα αλλάξουν.

Δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο, αλλά θα αλλάξουν.

2. Βάλτε Vista για maximum απόδοση (Με τα service pack η Microsoft περιόρισε τις εισερχόμενες συνδέσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια) γι' αυτό κυκλοφοφορούν πολλά patch για το tcpip.sys των windows XP. (Δοκιμασμένο 100% πλέον σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές με συνδέσεις Forthnet).

Μήπως έχεις κάποιο link για το συγκεκριμένο Patch για το Service Pack 2
σε Windows XP?

Η διαφορά σε απόδοση είναι μεγάλη?

ευχαριστω GeonX και avpap που απαντησατε ! ηθελα να δω μπας και μου ειχε ξεφυγει κατι!!

Μήπως έχεις κάποιο link για το συγκεκριμένο Patch για το Service Pack 2
σε Windows XP?

Η διαφορά σε απόδοση είναι μεγάλη?

ναι κανει δουλεια!

το εχει ''σαν'' ρυθμιση ο bitcomet ο οποιος ειναι banned στους σοβαρους trackers.

αν κανεις ενα google search θα βρεις οδηγιες για να το κανεις απο το command promt

Last edited: