FORTHNET 24mbps

εννοεις πως ειμαι max στα 7,7 και να μην παιδευομαι για παραπανω?

Οι τελευταίες λύσεις "απελπισίας" για κανένα mbit παραπάνω είναι:

1.Αφαίρεση τυχόν μούφες απο το την μπρίζα του τηλεφώνου μέχρι το router. (σε telco δουλεύω, και τα παιδιά απο το δίκτυο μου είπαν οτι έχουν δεί περιπτώσεις πελατών που είχαν συνδέσει 2-3 καλώδια με μουφες μέχρι τον router και έτσι ειχαν τραγική απώλεια σήματος)

2. Φρόντισε να έχεις καλής ποιότητας καλώδιο με "σφιχτα" κλιπς χωρίς περιτό μήκος. Δηλαδη ίσα ίσα να φτάνει από την μπρίζα στο router.

3. Εαν είσαι σε παλαιό κτήριο, άλλαξε τα μπριζάκια με νέα και ξύσε λίγο το χάλκινο καλώδιο πρίν το επανασυνδέσεις στην μπρίζα γιατι με τον καιρό οξείδωνεται και χάνει db.

4. Στο εσκαλίτ, φρόντισε τα καλώδια που καταλήγουν στο σπίτι σου να είναι σφικτά στον κατανεμητή και ξεμπλεξέτα εάν είναι κουβάρι.

καλή επιτυχία!

ευχαριστω GeonX και avpap που απαντησατε ! ηθελα να δω μπας και μου ειχε ξεφυγει κατι!!

ναι κανει δουλεια!

το εχει ''σαν'' ρυθμιση ο bitcomet ο οποιος ειναι banned στους σοβαρους trackers.

αν κανεις ενα google search θα βρεις οδηγιες για να το κανεις απο το command promt

Δημήτρη διάβασα λίγο στο internet για το πως να το κάνω και ομολογώ
ότι είναι λίγο ψιλά γράμματα για εμένα. Επιπλέον όλοι έγραφαν warnings
για το πως πρέπει να γίνει για να μην γίνει καμμιά ζημιά στο λειτουργικό.

Εσύ το έχεις κάνει?

Οι τελευταίες λύσεις "απελπισίας" για κανένα mbit παραπάνω είναι:

1.Αφαίρεση τυχόν μούφες απο το την μπρίζα του τηλεφώνου μέχρι το router. (σε telco δουλεύω, και τα παιδιά απο το δίκτυο μου είπαν οτι έχουν δεί περιπτώσεις πελατών που είχαν συνδέσει 2-3 καλώδια με μουφες μέχρι τον router και έτσι ειχαν τραγική απώλεια σήματος)

2. Φρόντισε να έχεις καλής ποιότητας καλώδιο με "σφιχτα" κλιπς χωρίς περιτό μήκος. Δηλαδη ίσα ίσα να φτάνει από την μπρίζα στο router.

3. Εαν είσαι σε παλαιό κτήριο, άλλαξε τα μπριζάκια με νέα και ξύσε λίγο το χάλκινο καλώδιο πρίν το επανασυνδέσεις στην μπρίζα γιατι με τον καιρό οξείδωνεται και χάνει db.

4. Στο εσκαλίτ, φρόντισε τα καλώδια που καταλήγουν στο σπίτι σου να είναι σφικτά στον κατανεμητή και ξεμπλεξέτα εάν είναι κουβάρι.

καλή επιτυχία!

δυστηχως φιλε δεν γινεται τιποτε.
μοναδικη ελπιδα μονο εαν φερουν καινουργιο κεντρο πιο κοντα.
δεν πειραζει-μια χαρα ειναι και ετσι.
ευχαριστω...-bye-

δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω, αλλα μπορει να ειναι σωστο.
ξερετε οτι μπορειτε να βρειτε την ip σας μεσα απο το ιντερνετ ετσι ?
δηλαδη χτυπατε στο google who is ip ? ή my ip map κ.τ.λ.
σε μερικα απο αυτα, υπαρχει και χαρτης, δηλαδη αν ψαξετε θα δειτε οτι στην οθονη μαζι με την ip δειχνει και που ειναι αυτη η ip.
οταν το εκανα εγω, ο χαρτης μου εδειξε Ακαδημιας και Χαριλαου τρικουπη.
ετσι, συμπεραινω οτι εκει ειναι το dslam.
μαλλον ειναι σωστο, γιατι μενω Λεωφορο Αλεξανδρας & Κηφισιας.
οποτε δοκιμαστε και εσεις με μια μηχανη αναζητησης με λεξεις κλειδια : my ip map η κατι παρομοιο και καντε εναν ελεγχο.

Re: Απάντηση: FORTHNET 24mbps

δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω, αλλα μπορει να ειναι σωστο.
ξερετε οτι μπορειτε να βρειτε την ip σας μεσα απο το ιντερνετ ετσι ?
δηλαδη χτυπατε στο google who is ip ? ή my ip map κ.τ.λ.
σε μερικα απο αυτα, υπαρχει και χαρτης, δηλαδη αν ψαξετε θα δειτε οτι στην οθονη μαζι με την ip δειχνει και που ειναι αυτη η ip.
οταν το εκανα εγω, ο χαρτης μου εδειξε Ακαδημιας και Χαριλαου τρικουπη.
ετσι, συμπεραινω οτι εκει ειναι το dslam.
μαλλον ειναι σωστο, γιατι μενω Λεωφορο Αλεξανδρας & Κηφισιας.
οποτε δοκιμαστε και εσεις με μια μηχανη αναζητησης με λεξεις κλειδια : my ip map η κατι παρομοιο και καντε εναν ελεγχο.

Για ολη την Αττική, Ακαδημιας και Χαριλαου τρικουπη θα βγάλει. το IP location, φτάνει σε επίπεδο πόλης αφού βασίζονται στην πληροφορία του domain. Λιγο απάτη δηλαδη ;)

Γειά σας φίλοι μου-bye-.Μένω στη Λάρισα και έχω σύνδεση conxx 1024.Εχθές με πήρανε τηλέφωνο απο τη Forthnet και μου είπανε για τα καινούργια προγράμματα που έχουνε έρθει και στη Λάρισσα πλέον!!Βέβαια δεν έκανα την αίτηση αφού ήθελα να σιγουρευτώ για κάποια πράγματα πρώτα.
1.Μου είπανε ότι δε θα χάσω ούτε μια μέρα χωρίς σταθερό τηλέφωνο.Ισχύει αυτό?Με ενδιαφέρει πολύ αυτό γιατί χρησιμοποιώ τη γραμμή για πελάτες.

2.Τους ανέφερα ότι όταν τους παίρνουμε τηλέφωνο και δε το σηκώνει κανένας και μου είπε όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα και προσπαθούνε να το βελτιώσουνε.Υπάρχει τηλέφωνο άμεσης υποστήριξης όταν χρειαστώ κάτι?

3.Μου είπανε ότι θα μείνω 15 μέρες χωρίς INTERNET και μετά θα ενεργοποιηθεί.Η Ταχύτητα θα κυμαίνεται απο 6 εώς 24 mbit.Ισχύουν αυτά?

Αν κάποιος και συγκεκριμένα από Λάρισα έχει κάνει αίτηση η ενεργοποίηση θα ήταν χρήσιμο να αναφέρει εντυπώσεις...

1. Δεν ειναι 100% σιγουρο αυτο...
2. Χλωμο το βλεπω να το βελτιωνουν αμεσα... μην ξεχνας μιλας με τμημα πωλησεων, εκει ολα ειναι ιδανικα...
3. Ισως. 3β. Ναι... Μην περιμενεις παντως να εισαι κοντα στο μαξιμουμ...

Re: Απάντηση: FORTHNET 24mbps

Για ολη την Αττική, Ακαδημιας και Χαριλαου τρικουπη θα βγάλει. το IP location, φτάνει σε επίπεδο πόλης αφού βασίζονται στην πληροφορία του domain. Λιγο απάτη δηλαδη ;)

Εμένα πάλι με έβγαλε στη...ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: FORTHNET 24mbps

Να σου πω την αλήθεια...Δε θα με χάλαγε ένα οικοπεδάκι εκεί!!!

Χωρίς παερξήγηση δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε όταν την επισκέφτηκα...

Χίλιες φορές το Γύθειο!:grinning-smiley-043

Το ξαναρωτάω σε άλλο Thread αλλά εδώ μάλλον είναι πιο σωστό να ρωτήσω:

Με τα παρακάτω, δικαιολογείται download 100Kb
και συχνές διακοπές στη σύνδεση; Πρέπει να τους πω τίποτα εκεί στη forthnet; Θα βγάλω άκρη; Επίσης, όποτε ξανασυνδέομαι έχω άλλες ταχύτητες, συνήθως λίγο χαμηλότερες (και up και down).

Χτες με συνδέσανε μετά από 1,5 μήνα αίτηση,

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: MultiMode
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 13450 kbps
Upstream Rate: 262 kbps
Downstream Margin: 6 db
Upstream Margin: 5 db
Downstream Line Attenuation: 32 db
Upstream Line Attenuation: 9.5 db
Downstream Transmit Power: 0
Upstream Transmit Power: 0

Μετά

Downstream Rate: 13450 kbps
Upstream Rate: 262 kbps
Downstream Margin: 3 db
Downstream Line Attenuation: 32 db

Άλλαξε δηλαδή απλώς το Downstream Margin και έγινε 3 db. Ποιος το επηράζει αυτό; Πρέπει να πω σε αυτούς να το αλλάξουν; Νομίζω πως αυτό ευθύνεται...

Και μετά από λίγο

Downstream Rate: 9581 kbps
Upstream Rate: 274 kbps
Downstream Margin: 6 db
Downstream Line Attenuation: 31 db