Forthnet 2Play - Το διαζύγιο

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,449
Homeless
Μιας και το διαζύγιο για μένα έχει πάρει το δρόμο του θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι:

Για όλους τους συνδρομητές Forthnet 2Play που για τον A ή B λόγο δεν είναι ευχαριστημένοι από το πακέτο αυτό και θέλουνε να φύγουνε από την Forthnet, το συμβόλαιο του 1 χρόνου που έχουνε υπογράψει με την Forthnet δεν είναι δεσμευτικό για την παραμονή τους για ένα χρόνο. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε διακοπή συμβολαίου ή να ζητήσετε από κάποια άλλη εταιρία (πχ ΟΤΕ) να ζητήσει από την Forthnet φορητοτητα της γραμμής σας. Σε κάθε περίπτωση θα πληρώσετε ένα πρόστιμο 70 ευρώ στην Forthnet για πρόωρη διακοπή συμβολαίου.

Αυτη τη στιγμη ειμαι 12 μερες χωρις internet και χωρις να έχουνε κάνει κάτι και ούτε και πρόκειται δηλαδή. Επίσης το τηλέφωνο μου όταν με καλουνε άλλοτε χτυπάει και άλλοτε όχι. Αυτο απο την 1 μερα που εβαλα το πακετο τους.

Περισσότερα σε άλλο θέμα.

welcome to the club......
κάνε και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ να βγάλει κανένα euro παραπάνω.

3,5 μήνες ήμουν έτσι σε 2 διαφορετικούς παρόχους.
Αν πας με την ίδια γραμμή σε άλλο πάροχο δεν νομίζω πως θα κάνει κάτι ο άλλος πάροχος.

Εγώ πήρα νέα γραμμή από τον ΟΤΕ και όλα από την αρχή.
Τουλάχιστον σε μια εβδομάδα είχα τηλέφωνο - internet τα πάντα.

Ίδωμεν. Δεν πρόκειται να πληρώσω κανέναν ΟΤΕ αμα δεν εχω internet απο την 1 μερα. Τόσο απλά.

Πριν πάω πάντως στην Forthnet είχα ΟΤΕ και ουδέποτε είχα κανένα πρόβλημα από τα παραπάνω που ανέφερα. Η γραμμή μου από τον ΟΤΕ πήγε μετά στην Fοrthnet με φορητοτητα γραμμής. Τοτε αρχίσανε τα όργανα. Και τώρα η ιδια γραμμη ξαναγυρνάει στον ΟΤΕ. Πανε ελα....

Last edited:
ΟΤΕ ΔΕΝ συμφερει με ΤΙΠΟΤΑ!
(ειδικα για καποιον που δεν χρησιμοποιει πολυ το τηλεφωνο και θελει μονο internet περισσοτερο...)

Ειναι και το κ@λ@παγιο στη μεση...:violent-smiley-030:

Τωρα τελευταια, η εταιρια που εχει ξεπερασει κατα πολυ την Forthnet ειναι η HOL (Hellas On Line)...

Εχει καλες τιμες, αμεση εξυπηρετηση, και σε συνδενε σχετικα γρηγορα σε σχεση με αλλες ιδιωτικες εταιριες...

Εγω εχω Forthnet ADSL Economy μαζι με τηλεφωνο (αλλα με χρονοχρεωση) γιατι δεν κανω τηλεφωνα....
Ειμαι ευχαριστημενος, αλλα καποιες φορες δεν εχω internet για μερικες ωρες της ημερας, ή για μια ολοκληρη μερα..... Ειναι σπαστικο!!!

Σε 2-3 μηνες σκεφτομαι να παω HOL....:grandpa:

Για την ΗΟL πρωτη φορα ακουω καλα λογια. Πριν λιγο μαλιστα μιλούσα με κάποιον που εχει HOL και ακουγότανε λες και τηλεφωνούσε μεσα απο το πηγάδι.

Για μενα τα πειράματα τελειωσανε. Γυρνάω στον ΟΤΕ που τον έχω δοκιμάσει και ξέρω τι πουλια πιάνει. Ναι μας πιανει τον κωλο δεν λεω αλλα δεν μπορω να ειμαι χωρις Internet. Δεν εχω αλλη επιλογη.

Ερώτηση: Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις συνδεδεμένες? Διαπιστωμενο, η Forthnet έχει πρόβλημα (και αυτο επιρρεάζει και το Internet) εάν συνδέσεις στην γραμμή πάνω από μία συσκευή τηλεφώνου. Καταρρέει το συστημα. Και όχι αμέσως μετά απο καμια βδομάδα. Τετοια προβλήματα είχα και εγώ (κοβόταν το internet) και με το που άφησα μία συσκευή ησύχασα.

μην αφήνετε ποτε την γραμμή από οτε
έχω γραμμή isdn από οτε και internet από forthnet και για τηλέφωνο χρησιμοποιώ τετραψήφιο από "λανετ"
δεν έχω ποτε και κανένα πρόβλημα με γραμμή τηλεφώνου
η forthnet ανταποκρίνεται εν μέρει σε αυτά που πληρώνω (19.50 )
λέω εν μέρει γιατί η ταχύτητα είναι 12.500 mbps και όχι 24 mbps (και καλά)
έχει κάποιες φορες αλλα ελάχιστες αποσυνδέσεις (μια μέρα το μηνα και αν )
για τηλέφωνο μιας και δεν το χρησιμοποιώ γι κινητά πληρώνω 5-10 ευρώ το μηνα
και το πάγιο του isdn (έχω δυο αριθμούς ) 24 ευρώ (αν θυμάμαι καλά )
:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Forthnet 2Play - Το διαζύγιο

Ερώτηση: Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις συνδεδεμένες? Διαπιστωμενο, η Forthnet έχει πρόβλημα (και αυτο επιρρεάζει και το Internet) εάν συνδέσεις στην γραμμή πάνω από μία συσκευή τηλεφώνου. Καταρρέει το συστημα. Και όχι αμέσως μετά απο καμια βδομάδα. Τετοια προβλήματα είχα και εγώ (κοβόταν το internet) και με το που άφησα μία συσκευή ησύχασα.

Εχω κανει ενα καρο πειραματα. Με μια συσκευη και πάλι τα ιδια. Δεν γιατρεύεται το προβλημα τους.

Όταν καταλάβετε πως σε οποιονδήποτε πάροχο εκτός ΟΤΕ δεν θα έχετε ποτέ άμεση εξυπηρέτηση τότε θα τα βλέπατε διαφορετικά.

Εγώ βέβαια έφυγα πάλι τον ΟΤΕ και πήγα HOL σε νέα γραμμή όμως με αριθμό HOL. Την παλιά γραμμή με αριθμό ΟΤΕ την έστειλα άκλαυτη !!

Μόνο έτσι ήμουν σίγουρος ότι δεν θα γινόταν το ίδιο πάλι όπως πριν με την φορητότητα και τα λάθος όρια. Μόλις είδα ότι η νέα γραμμή παίζει τότε έκοψα την παλιά στον ΟΤΕ.

Απλό και κατανοητό πιστεύω.

Εγώ έχω forthnet σχεδόν δυο χρόνια και δεν έχω προβλήματα... πλέον, στην αρχή υπήρχαν ορισμένα αλλά λύθηκαν... γενικά είμαι ευχαριστημένος... εκτός από την ταχύτητα... είμαι στα 8 μόνο αν και γι' αυτό δεν ευθύνεται η εταιρία... άλλοι δύο γνωστοί μου που έχουν δεν έχουν προβλήματα...

ένας τρίτος όμως είχε και μάλιστα αρκετά προβλήματα με το ίντερνετ και αρκετές φορές και με το τηλέφωνο... μετά από 1 χρόνο αγανάχτησε τους πήρε τηλέφωνο, τους ξέχεσε, τους είπε ότι άμα δεν φτιαχτούν μέχρι αύριο τα προβλήματα να του βρουν καινούρια εταιρία και να του επιστρέψουν ότι λεφτά είχε δώσει αυτόν τον χρόνο.... και από εκείνη τη μέρα δεν του έχει ξαναπέσει το ίντερνετ ποτέ...

Conn-X και ξερο ψωμι. Δεν εχω χρονο να παιρνω τηλεφωνα και να βριζω , ουτε να μενω χωρις internet καθε τρεις και λιγο...

Οn telecoms , forthnet και Τellas απο φιλους και γνωστους ξερω οτι βγαζουν πολλα προβληματα. Φιλος μου εχει μεινει 2 μηνες χωρις ιντερνετ με Τellas και ενας αλλος ειχε ιντερνετ και δεν ειχε τηλεφωνο επι ενα μηνα.

Απάντηση: Re: Forthnet 2Play - Το διαζύγιο

Conn-X και ξερο ψωμι. Δεν εχω χρονο να παιρνω τηλεφωνα και να βριζω , ουτε να μενω χωρις internet καθε τρεις και λιγο...

Οn telecoms , forthnet και Τellas απο φιλους και γνωστους ξερω οτι βγαζουν πολλα προβληματα. Φιλος μου εχει μεινει 2 μηνες χωρις ιντερνετ με Τellas και ενας αλλος ειχε ιντερνετ και δεν ειχε τηλεφωνο επι ενα μηνα.

+1000...:a0210:

Ένα χρόνο ακριβώς με forthnet 2 play χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα, ούτε στη τηλεφωνία ούτε στο internet.
Μοναδική ένσταση η χρόνο με το χρόνο πτώση συγχρονισμού. Το πρώτο διάστημα στα 21 και κάτι, αργότερα στα 20, στα 19...

τώρα πλέον μέσος όρος 18,5 - 19,5.

όσο αυξάνονται οι συνδρομές τόσο θα παρατηρείται το φαινόμενο.

Καλά, είναι να μη σου τύχει. Για ρίξτε και καμιά ματά στα αντίστοιχα forum να δείτε αγανακτισμένους με το "αξιόπιστο" connx...

Μπα, σε εμένα το αντίθετο συμβαίνει. 1 χρόνος και κάτι με 2play, στην αρχή έχανε διαρκώς συγχρονισμό, πλέον ποτέ ή σπανιότατα. Τώρα για συγχρονισμό.... νομίζω στα 9-10 συγχρονίζεται στην καλύτερη περίπτωση, αλλά μπορεί να είναι θέμα του μόντεμ (Siemens CL110).

To μείζον είναι ότι δύσκολα θα φτάσουμε ποτέ στα επίπεδα δικτύωσης των ευρωπαϊκών χωρών με την υποδομή που δεν προβλέψαμε να διαθέτουμε...

Απάντηση: Re: Forthnet 2Play - Το διαζύγιο

Ναι ρε παιδια αλλα το να κάνεις "σκουλαρίκι" το τηλέφωνο χωρίς να το σκέφτεσαι και μια ωρα κινητά και εξωτερικό και 20 mbps ιντερνετ με 40 το μήνα είναι υπόθεση όπως και να το κάνουμε.