Forthnet 2Play - Το διαζύγιο

Re: Απάντηση: Re: Forthnet 2Play - Το διαζύγιο

Ναι ρε παιδια αλλα το να κάνεις "σκουλαρίκι" το τηλέφωνο χωρίς να το σκέφτεσαι και μια ωρα κινητά και εξωτερικό και 20 mbps ιντερνετ με 40 το μήνα είναι υπόθεση όπως και να το κάνουμε.

Προσωπικα προτιμω να πληρωνω 100 ευρω το διμηνο (ιντερνετ + κλησεις) αλλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Αλλωστε πριν δυο χρονια με την Tellas πληρωνα τα ιδια με τον OTE και ειχα και διαφορα προβληματα...ορισμενες φορες σε ωρες αιχμης σηκωνα το τηλεφωνο και ηταν σαν νεκρο...

Μπα, σε εμένα το αντίθετο συμβαίνει. 1 χρόνος και κάτι με 2play, στην αρχή έχανε διαρκώς συγχρονισμό, πλέον ποτέ ή σπανιότατα. Τώρα για συγχρονισμό.... νομίζω στα 9-10 συγχρονίζεται στην καλύτερη περίπτωση, αλλά μπορεί να είναι θέμα του μόντεμ (Siemens CL110).

Δοκίμασε και με ένα άλλο μοντεμ να δεις σε τι ταχύτητα θα συγχρονίσεις
Πολλά CL110 παραδίδουν πνεύμα μετά από ένα χρόνο λειτουργίας με αποτέλεσμα είτε να πέφτει η ταχύτητα συγχρονισμού , είτε να προκαλείται πρόβλημα "βραχυκυκλώματος" στη γραμμή και με 2η τηλεφωνική συσκευή να πέφτει κάθε τρεις και λίγο ο συγχρονισμός (είτε βεβαίως να σταματήσουν να λειτουργούν πλήρως)
Τα ίδια προβλήματα αντιμετώπιζα και εγώ πριν από ένα μήνα , τα οποία και εμφανίστηκαν από το πουθενά , και τελικά όλα λύθηκαν με ένα νέο μοντεμάκι

Πάντως από τη στιγμή που πρωτοέγινε διαθέσιμο το 2play στην περιοχή μου , δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα , και 1~2 που συνάντησα λύθηκαν εντός της ημέρας μετά απο επικοινωνία μου με τη τεχνική υποστήριξη

Παιδιά πάντως το παραπάνω Modem έχει αποδειχτεί μια χαρά,μιας και εδώ και 2 χρόνια συγχρονίζω στα 15mbit και κατεβάζω με 1,8 mb/sec τερματίζοντας τη γραμμή.Ούτε αποσυνδέσεις ούτε,προβλήματα με το τηλέφωνο.Όταν είχα Otenet κάθε μία ώρα έτρωγα disconnect...

Εγώ είμαι στην ΗOL εδώ και ένα χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένη… και με το καινούριο πρόγραμμα light, πληρώνω γύρο στα 24 εύρο το μήνα επειδή δεν κάνω πολλά τηλεφωνήματα….