Forthnet και Nova μαζί

και εγώ αυτό ψάχνω αλλά το site της nova δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. κρίμα γιατί θα είναι ενδιαφέρον αυτό το ματσάκι με την inter

Μπα, δε το δείχνει. Τένις έχει στις 8 και μετά δε λέει τίποτε άλλο. Καφετεριούλα, διακοπές και μπύρα...δε βαριέσαι, καλά είναι :)

εμαθα πήρανε και τον επαναλληπτικό του βάζ...εεεε του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι.

H προσφορά με τα 53κάτι ευρώ ισχύει... σήμερα την πήρα κι εγώ... forthnet 2play economy και nova sport pack για 18 μηνες!

Ρώτησα σήμερα για την προσφορά στο κατάστημα της forthnet στην καλλιθέα και μου είπαν ότι θα είναι ενεργή μέχρι αύριο και μόνο για όσους έχουν συνδρομή nova ή forthnet. Παρακαλώ ενημερώστε αν ξέρετε κάτι για δυνατότητα νέων μελών να επωφεληθούν της προσφοράς και με ποιο τρόπο.
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Forthnet και Nova μαζί

ειμαι κατοχος του forthnet double play και με πηραν σημερα απο την nova με προσφορα για start pack δωρεαν (και εγκατασταση και εξοπλισμος )για ενα χρονο 2 μηνες δωρεαν hd και μεχρι 31/12 ανοιχτο το nova cinema ...αν δεχτω την προσφορα αυτη σε περιπτωση που βγει καποια αλλη μεσα στον χειμωνα (π.χ. οπως περυσι 53.90 sports pack )δεν μπορω να την παρω?
αξιζει το start pack ...τι λετει?

ειμαι κατοχος του forthnet double play και με πηραν σημερα απο την nova με προσφορα για start pack δωρεαν (και εγκατασταση και εξοπλισμος )για ενα χρονο 2 μηνες δωρεαν hd και μεχρι 31/12 ανοιχτο το nova cinema ...αν δεχτω την προσφορα αυτη σε περιπτωση που βγει καποια αλλη μεσα στον χειμωνα (π.χ. οπως περυσι 53.90 sports pack )δεν μπορω να την παρω?
αξιζει το start pack ...τι λετει?

Φυσικά και αξίζει αφού στην ουσία είναι δωρεάν.
Αν θέλεις όμως κάτι παραπάνω ισχύουν οι προσφορές για το cinema pack στα 49,90 και για το sports pack στα 53,90.

τηλεφωνησα αλλα ειπαν οτι αυτη η προσφορα ηταν μεχρι τελος αυγουστου...τωρα ειναι σε προσφορα το cinema pack

Εμένα πάντως μου το έδωσαν το sports pack κάπου στα μέσα Νοεμβρίου.
Είχα κλείσει 12μηνο στο start pack.

Κι εγω θελω sport pack!:bigcry: Ελπιζω η νοβα θα ξανακανει την προσφορα λογω χριστουγεννα...

εμενα μου ειπαν οτι τωρα δεν προβλεπεται κατι γιατι εχουν βαλει σε προσφορα το cinema...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Forthnet και Nova μαζί

Τι εννοεις στο εδωσαν; χαρισμα ;

Εννοώ ότι ανάμεσα στις προσφορές που μου έκαναν προκειμένου να ανανεώσω, ήταν και το sports pack στα 53,90
όπως και το cinema pack στα 49,90.

Last edited:
Μου ήρθε μήνυμα σήμερα στο κινητό ότι για τις γιορτές μου δίνουν δωρεάν την δυνατότητα να βλέπω τα κανάλια με τις ταινίες, έχω μόνο το sport pack.

Θα κάνω πάλι τα παράπονα μου.. Και nova full pack και forthnet η προσφορά είναι μόνο το 20%......κανένα δωράκι καμία καλύτερη τιμή...55 nova και 25 double play economy...80 ευρώ για κάτι που άλλοι πληρώνουν 55 και έχουν ακριβώς το ίδιο αυτή την εποχή...