FORTHNET & NOVA: Προβλήματα χρεώσεων

Θέλω και εγώ να αναφέρω οτι υπαρχουν θεματακια με χρεώσεις πιστώσεις..

Στις 21.01.2014 πληρωσα απο e banking 17.29 . Ωστόσο για κάποιο λόγο πήραν 0.36 λεπτα λιγότερα δηλαδή 16.93
Τους έστειλα email με επισυναπτόμενο την κίνηση και περιμένω απάντηση.

Ενα άλλο πρόβλημα είναι οτι περιμένω πίστωση των 37.5 ευρώ απο υπηρεσία double play .. Εκανα μετατροπή σε tripple play και αναμενω πανω απο 3 μηνες..

Τέλος πέρα απο την εξυπηρέτηση λογαριασμοί σαν υπηρεσίες τηλεφωνιας ίντερνετ και νόβα είμαι ευχαριστημένος.

Last edited by a moderator:
το forthnet support που έχει ανοιχτεί ως thread εδώ έχει βοηθήσει πολύ κόσμο . Στέλε τους ένα μύνημα εκεί και θα σου λύσουν την απορία

Μετα απο δυο εβδομαδες + αφου μεσολάβησε το official support ,nova, απο εδώ μέσα.. εχθες μου εγινε πίστωση των 37.5 ευρώ που χρωστάνε 3 μηνες..
Είχα μιλήσει με το τμήμα παραπόνων για μια χαμένη αίτηση που ηταν αγνοούμενη πανω απο ενα μήνα ...λύθηκε.. - και επι της ευκαιρίας είπα και για το θέμα λογαριασμού.

Συμπερασματικά.. Αν δεν υπήρχε το support εδώ τι θα γινόταν;

Και μενα μου λυθηκε το προβλημα με τις χρεωσεις που ειχα , μεσω του forthnet support , εγινε και πιστωση .
Ευχαριστω το φορουμ που μας δινει αυτη τη δυνατοτητα και τα παιδια απο support της forthnet.