Απάντηση: Re: FORTHNET/NOVA, το μεγαλείο σου!
Καλησπέρα σας,
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν μερικές μέρες.
Σας επισυνάπτω και το μαιλ που τους έστειλα.
Παρόλα αυτά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.
Πριν λίγο γύρισα ξανά από ένα κατάστημα και μου είπαν ότι παίρνει μέχρι και 20 μέρες η απάντηση.
Έχω βάλει αστεράκια σε κάποια για ευνόοιτους λόγους.
Αν κάποιος θέλει τα τηλέφωνα να μου το πει.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας.
Ονομάζομαι ***** Ιωάννης.
Είχα το πρόγραμμα Christmas Offer που πήρα πέρυσι τον Δεκέμβρη. Πλήρωνα 29.90
Στα μέσα της φετινής χρονιάς είχα ζήτηση ανταλλαγή του Novasport1 που είχε το πρόγραμμα με τα 720 λεπτά προς κινητά.
Δηλαδή είχα το Christmas Offer χωρίς το Novasport1 αλλά με τα free 720 λεπτά προς κινητά, στην τιμή των 29.90 .
Προχθές τις 10/12/2013 με κάλεσε η κυρία ****** Στέλλα από το νούμερο 21110***** και μου έκανε μία νέα προσφορά. (Για το νέο πακέτο Christmas Offer).
Με ενημέρωσε ότι η κλίση καταγράφετε και μου ζήτησε τα στοιχεία μου.
Μου εξήγησε για την νέα προσφορά και τα δώρα που την συνοδεύουν.
Την ενημέρωσα να μην προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε αλλαγή, αλλά να μου αφήσει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να την καλέσω εγώ, μιας και δεν μπορούσα να μιλήσω παραπάνω στο τηλέφωνο εκείνη την στιγμή.
Μού έδωσε λοιπών το τηλέφωνο 21110*****.
Κάλεσα μετά από λίγο την κα ***** Στέλλα και την ενημέρωσα ότι δεν ενδιαφέρομαι για το νέο πρόγραμμα.
Στις 11/12/2013 μου ήρθε μήνυμα στο κινητό που έλεγε. (Η μεταβολή που ζητήθηκε για την υπηρεσία με τηλεφωνικό αριθμό 281***** έχει πραγματοποιηθεί).
Αμέσως κάλεσα ξανά την κα ***** Στέλλα στο τηλέφωνο 21110**** και την ρώτησα γιατί έγινε αυτό εφόσον εγώ δεν είχα δεχτεί την νέα προσφορά.
Μου είπε ότι με έπαιρνε τηλέφωνο (πράγμα που δεν συνέβη) για να με ενημερώσει ότι είχε λέει δώσει την διακοπή αλλά δεν μπορούσαν να την κάνουν και έπρεπε εγώ να μιλήσω με το 13831.
Τι είπα πρώτων ότι δεν είχα καμία κλίση από αυτήν και την ρώτησα γιατί έγινε η ενεργοποίηση ενώ εγώ είχα αρνηθεί την προσφορά.
Δεν πήρα απάντηση για τον λόγο που έγινε η ενεργοποίηση και το μόνο που μου είπε είναι ότι προσπάθησε να κάνει αυτή την διακοπή αλλά έπρεπε να καλέσω εγώ στο 13831 και να την κάνω.
Έκλεισα αμέσως το τηλέφωνο και πήρα το 13831.
Από εκεί με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν διακοπή αλλά πρέπει να στείλω φαξ στο 2119559399 και mail στο
[email protected] και να ενημερώσω για το τι ακριβώς έχει συμβεί ώστε να δούμε πως θα λυθεί το πρόβλημα.
Παρακαλώ πολύ λοιπών να ανασύρεται την ηχογράφηση που είχα με την κα ***** Στέλλα για να πιστοποιήσετε ότι δεν δέχτηκα την νέα προσφορά και θα ήθελα να ξανά επιστρέψω στο πρόγραμμα που ήμουν χωρίς καμία αλλαγή.
Ευχαριστώ.