Forthnet On DSL.Γνωρίζει κανείς?

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
Καλημέρα.

Την Παρασκευή πήρα το πακέτο της Forthnet On DSL (6 μήνες/117 ευρώ/1024kb).Γνωρίζει κανείς αν η Forthnet έχει εξτρά χρεώσεις ή στα χρήματα που έδωσα τα καλύπτει όλα?

Επίσης το κόστος που θα χρησιμοποιεί η Forthnet την γραμμή του ΟΤΕ είναι το ίδιο με την Vivodi (που είχα)?

Ευχαριστώ.

Τί λες αξίζει.Πρίν όταν είχα Vivodi πολύ έλεγαν πώς έκανα μ..... και έπρεπε να επιλέξω άλλο πακέτο.Τώρα κάποιοι μου λένε το αντίθετο:bang:

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Οι εταιρείες ανταγωνίζονται έντονα και ανάλογα με την περίοδο διαφορετική εταιρεία έχει την καλύτερη προσφορά. Όσο για τα χρήματα που πλήρωσες είναι το τελικό ποσό και δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις...

Mόλις ξανείδα το μήνυμά σου.Εννοείς οτι πήρες το ADSL-in-a-box ? Aν ναι, τότε ισχύει αυτό που σου είπα παραπάνω.

Φιλε μου τα χρήματα που πλήρωσες είναι το τελικό ποσό και δεν π´ρεπει να έχεις άλλες χρεώσεις...

Εχω το ίδιο και ειμαι γενικά ευχαριστημένος, παρότι το πόσο καλά θα σου κάτσει το ADSL εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες...

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Φιλε μου τα χρήματα που πλήρωσες είναι το τελικό ποσό και δεν π´ρεπει να έχεις άλλες χρεώσεις...

Εχω το ίδιο και ειμαι γενικά ευχαριστημένος, παρότι το πόσο καλά θα σου κάτσει το ADSL εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες...

πχ?

Γιώργο ή όποιος άλλος φίλος μπορεί να μου πεί τα δικαιολογητικά που θέλει η forthnet για ενεργοποίησει?

Βασιλη:
1. Την Αιτηση που εχει μεσα το πακετο
2. Αντιγραφο προσφατου λογαριασμο.

Αν τα εχεις κανει αυτα, μπορεις να μαθεις τι γινεται εδω:
http://www.forthnet.gr/templates/ADSLstatus.aspx?c=10007803

Εγω εκανα τη αιτηση στις 21/9, εγκιθηκε στις, 2/10, κατι λεει οτι περιμενουν απο οτε, αλλα μου εδωσαν provisional username/password.

Υπάρχει η προϋπόθεση να έχεις πόρτες στην περιοχή σου;
Δεν πρέπει να το κοιτάξεις πριν;

Για δες εδώ...
http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_info/dsl_line_info.php

Υπάρχουν περιπτώσεις που το αίτημα σας δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί στην παρούσα φάση (π.χ. η τηλεφωνική σας σύνδεση να είναι σε PCM , η απόσταση σας από το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ να είναι μεγάλη, η Vivodi δεν παρέχει aDSL υπηρεσίες στην περιοχή σας κ.α)

Ntinos1972 said:

1) Την περιοχή που εισαι
2) Απόσταση απο το κεντρο του ΟΤΕ (κομβικό)
3) Σε ποιο DSLAM εισαι´(τύπος, τεχνολογία, χωρητικότητα, σε ποιό BBRAS βγαίνει)
4) Traffic routing απο και προς το δικτυο
5) Configuration & setup H/Y
6) Τύπος και ρύθμιση Modem/router
7) ISP -
8) Το ειδος της εργασιας που εκτελουμε καθε φορά
9) Επισκεπτόμενα sites