Το πρώτο το έχεις δει από προσωπική εμπειρία; Γιατί εγώ έχω Forthnet και δε το έχω δει να συμβαίνει. Το packet loss είναι εύκολα αντιληπτό, έχεις stalled sockets, κολλάνε οι σελίδες, κολλάνε τα youtube videos κτλ. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ποτέ. Μήπως το πρόβλημα είναι αλλού;
Για το δεύτερο έχω στοιχεία με ονοματεπώνυμα, αλλά δε θέλω να καταστρέψω τους τεχνικούς ΟΤΕ που με εξυπηρέτησαν. Ξέρω ότι γίνεται, δεν είναι υπόθεση.
Θες να σου θυμισω ποσο χρεωνε ο οτε την adsl 384 πριν μερικα χρονια;Τέλος σχετικά με το ποιος από τους δύο (nova ή ΟΤΕ) κοροϊδεύει περισσότερο: Ποιος από τους δύο στις διαφημίσεις του μιλούσε για 200 επιπλέον κανάλια που έπειτα από καταγγελία στην ΕΕΤΤ έγινε "200 επιπλεόν ελεύθερα κανάλια" ? Και ποιος από τους δύο χρεώνει την ΕΡΤ HD πέντε Ευρώπουλα τον μήνα? Για να σας δω...
Για το πρώτο άπειρες φορές. Τα τελευταία 5 χρόνια. Το πρόβλημα δεν είναι πουθενά αλλού αλλά στο ότι πέφτουν συνεχώς τα links, γνωστό πρόβλημα της Forthnet. Υπάρχει ειδικό forum με αναφορές του προβλήματος και με αποδείξεις (link έχει δοθεί για να μην το ζαλίζουμε κι άλλο εδώ)
Στο δεύτερο, ΔΕΝ υπάρχει καμία απόφαση-εντολή προς τεχνικούς να εξυπηρετούν συγκεκριμένους πελάτες. Το τι κάνει ο κάθε τεχνικός και τι λέει είναι δικό του θέμα. Επισήμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Θες να σου θυμισω ποσο χρεωνε ο οτε την adsl 384 πριν μερικα χρονια;
Το φόρουμ το γνωρίζω και επαναλαμβάνω ότι στο φόρουμ διαμαρτύρονται 10-20-50-100 άτομα. Δε θα δεις ποτέ στο φόρουμ να γράφει κάποιος ότι δεν έχει πρόβλημα. Συνεπώς πως προκύπτει από την άποψη 100 ατόμων πως οι εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές με Forthnet έχουν όλοι πρόβλημα, δε μπορώ να το καταλάβω. Θα επαναλάβω την προσωπική μου εμπειρία πως η γραμμή Forthnet που συγχρονίζει στα 11Mbit δεν παρουσιάζει ούτε χαμένα πακέτα ούτε χαμηλές ταχύτητες.
Για το δεύτερο, είναι προφανές ότι επίσημα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης επίσημα ποτέ δε λαδώθηκε κανείς από τη Siemens.
Η κάθε εταιρία έχει κάποια links με εξωτερικό. Από αυτά περνάνε ΟΛΟΙ οι χρήστες του δικτύου. Δεν υπάρχουν 10, 20, 50, 100 αλλά ΟΛΟΙ, και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε όλοι. Πρέπει να καταλάβεις τα απλά και αυτονόητα περί δικτύων και μετά εδώ είμαστε να συζητήσουμε. Αν πέσει ένα link, πχ με Tiscali, όλοι οι χρήστες θα δρομολογηθούν μέσω Seabone. Κι εκεί, δεν υπάρχουν 10 ή 20 αλλά όλοι θα έχουν πρόβλημα. Αν πάνε 3 άτομα να περάσουν από μια πόρτα, θα κολλήσουν.
Για το δεύτερο, κάνε καταγγελία σε συνήγορο του πολίτη, ΕΕΤΤ κλπ κλπ. Αφού είσαι σίγουρος ότι υπάρχει πρόβλημα, να διερευνηθεί και να τιμωρηθεί ο ΟΤΕ. Ενώ από την μία θεωρείς ότι στο forum γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα, από την άλλη θεωρείς κάτι δεδομένο βάσει τις δικής σου εμπειρία και το κοινοποιείς στο forum ως σίγουρο. Μόνο και μόνο από αυτό δεν πρόκειται κανένας να σε πάρει σοβαρά.
Ξέρω πολύ καλά πως δουλεύουν τα δίκτυα, να είσαι σίγουρος γι' αυτό. Αν ανατρέξεις στο adslgr.com θα δεις ότι το πρόβλημα των DSL του ΟΤΕ με το packet rate limit ήμουν ο πρώτος που το αντιλήφθηκε και το ανέφερε. Ήταν η εποχή που ενώ τα http και ftp τερμάτιζαν την 384, οτιδήποτε άλλο (edonkey κυρίως είχαμε τότε) σερνόταν και ανέβαζε το ping στο θεό.
Δεν αμφιβάλλω πως όταν πέφτει ένα link υπάρχει συμφόρηση και πρόβλημα στη δρομολόγηση. Αμφιβάλλω όμως με τις αναφορές των 10-20-100, κυρίως γιατί α. αμφισβητώ το τεχνικό τους υπόβαθρο να κρίνουν το πρόβλημα και β. γιατί απ' όσα διαβάζω σπάνια πρόκειται για προβλήματα δρομολόγησης και link. Το να ανεβαίνει το ping 15-20 ms δεν είναι πρόβλημα, ούτε θα πρέπει μία εταιρεία να έχει τις γραμμές τις στο 50% του φόρτου για να μπορεί ο άλλος να παίζει παιχνίδια. Από την εμπειρία μου λοιπόν, stalled sockets δεν έχω δει στη Forthnet. Δεν είμαι βέβαια και όλη την ημέρα στο internet (ούτε όλη νύχτα).
Στο δεύτερο, γιατί ακριβώς να κάνω καταγγελία; Τι θα κερδίσω; Εγώ ξέρω τι γίνεται και με βάση αυτό πορεύομαι. Όταν υπάρχει σοβαρό καλωδιακό πρόβλημα, προτείνω στους πελάτες μου να μεταβούν στον ΟΤΕ για 6 μήνες. Αυτομάτως το πρόβλημά τους λύνεται. Όσο είσαι σε άλλο πάροχο, για να σου αλλάξουν ζεύγος πρέπει να κάνεις 150 αιτήματα. Αν είσαι στον ΟΤΕ, γίνεται αμέσως. Έχω καταγεγραμμένη περίπτωση όπου το καλό ζεύγος συνδρομητή Tellas δόθηκε σε νέο πελάτη ΟΤΕ και ο συνδρομητής Tellas πήρε το χαλασμένο που είχε αυτός που πήγε στον ΟΤΕ. Μπορεί ποτέ αυτό να γίνει σε πελάτη ΟΤΕ; Μάλλον όχι.
Ξέρω πολύ καλά πως δουλεύουν τα δίκτυα, να είσαι σίγουρος γι' αυτό. Αν ανατρέξεις στο adslgr.com θα δεις ότι το πρόβλημα των DSL του ΟΤΕ με το packet rate limit ήμουν ο πρώτος που το αντιλήφθηκε και το ανέφερε. Ήταν η εποχή που ενώ τα http και ftp τερμάτιζαν την 384, οτιδήποτε άλλο (edonkey κυρίως είχαμε τότε) σερνόταν και ανέβαζε το ping στο θεό.
Δεν αμφιβάλλω πως όταν πέφτει ένα link υπάρχει συμφόρηση και πρόβλημα στη δρομολόγηση. Αμφιβάλλω όμως με τις αναφορές των 10-20-100, κυρίως γιατί α. αμφισβητώ το τεχνικό τους υπόβαθρο να κρίνουν το πρόβλημα και β. γιατί απ' όσα διαβάζω σπάνια πρόκειται για προβλήματα δρομολόγησης και link. Το να ανεβαίνει το ping 15-20 ms δεν είναι πρόβλημα, ούτε θα πρέπει μία εταιρεία να έχει τις γραμμές τις στο 50% του φόρτου για να μπορεί ο άλλος να παίζει παιχνίδια. Από την εμπειρία μου λοιπόν, stalled sockets δεν έχω δει στη Forthnet. Δεν είμαι βέβαια και όλη την ημέρα στο internet (ούτε όλη νύχτα).
Στο δεύτερο, γιατί ακριβώς να κάνω καταγγελία; Τι θα κερδίσω; Εγώ ξέρω τι γίνεται και με βάση αυτό πορεύομαι. Όταν υπάρχει σοβαρό καλωδιακό πρόβλημα, προτείνω στους πελάτες μου να μεταβούν στον ΟΤΕ για 6 μήνες. Αυτομάτως το πρόβλημά τους λύνεται. Όσο είσαι σε άλλο πάροχο, για να σου αλλάξουν ζεύγος πρέπει να κάνεις 150 αιτήματα. Αν είσαι στον ΟΤΕ, γίνεται αμέσως. Έχω καταγεγραμμένη περίπτωση όπου το καλό ζεύγος συνδρομητή Tellas δόθηκε σε νέο πελάτη ΟΤΕ και ο συνδρομητής Tellas πήρε το χαλασμένο που είχε αυτός που πήγε στον ΟΤΕ. Μπορεί ποτέ αυτό να γίνει σε πελάτη ΟΤΕ; Μάλλον όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.