FOSTEX 207E MLTL

Κυριοί συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

Αλλά βγείτε λιγο από το συνδρομό της fostex

Τζιμάκο, καποια στιγμή πρέπει να σου ερθω....

Σου κανουν αυτά τα...ελευθέρας ειναι αλλά δεν μου φαινονται για πρόβατα,
πριν από λιγες μερες ηταν εκει, θα ξαναπάω την αλλη εβδομάδα
να τα κουρέψω???

Attachments

• DSC00435.JPG
    DSC00435.JPG
    119.9 KB · Views: 42
  • DSC00440.JPG
    DSC00440.JPG
    121.5 KB · Views: 37
στην καμπίνα αυτή αργότερα ίσως μπουν τίπουτις Lowther .....

το πιο πιθανό όμως είναι να μείνουν έτσι, καθώς ψήνεται ήδη άλλη κατάσταση .......

όσο για τα ελευθέρας ... μια χαρά μου φαίνονται , ψαλίδα έχεις ???

Καλα αποτελέσματα Δημήτριε.
Μαλλί της Visaton θα βρεις και στον Βενιέρη, εάν έχεις κοντά σου πηγαινε μια βόλτα...
-bye-

visaton ε????
έλεγα να χρησιμοποιήσω αγνό μαλλάκι ελληνικό .... αν δεν βρω όμως τελικά ίσως πάρω κάτι τέτοιο ...

Αν ειδα καλά το κοντρα πλακε ειναι της shelman?

πρέπει ειναι το καλύτερο από οσα εχω δοκιμάσει και ειναι πραγματικό δεν ειναι από αφρόξυλα ουτε εχει υποστεί.... αργό θανατο

για shelman το πήρα .... από οτι μου είπε ο τύπος καλό κόντρα πλακέ έχει μόνο η shelman και κάποιος Μουρίκης (?) .... τεσπα ... καλό φαίνεται ...

λοιπόν χωρίς σωλήνα στην οπή, με πολύ πρόχειρο (βλέπε σχεδόν ανύπαρκτο) γέμισμα και με χαρτοταινία να κρατάει την μπάφλα το έστησα λίγο και το άκουσα .........

η υπόθεση έχει ψωμί ...... πολύ ψωμί .....:grandpa:

αν έρθει το χαμηλό (αύριο θα του κοτσάρω και το BSC http://www.quarter-wave.com/Project05/BSC_Circuit.pdf και θα παίξω και λίγο με τη γέμιση {κουκουνάρι, σταφίδες και τα ρέστα}) .. τότε μάλλον κακώς το είχα αφήσει τόσο καιρό στο ράφι ....

τελικά όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς από όσους έχουν φτιάξει την MLTL του Martin ... :grinning-smiley-043 ..... μάλλον δεν είναι υπερβολές

Attachments

• IMG_0354A.jpg
    IMG_0354A.jpg
    40.1 KB · Views: 61
  • IMG_0355A.jpg
    IMG_0355A.jpg
    48.4 KB · Views: 59
Μπραβο Jim !!!!!
Για τα γυρω γυρω εχω τονους ρικοφον σε διαφορα μεγεθη.
Αν σου κανει παρε τηλεφωνο να στο δωσω ολο.

Κώστα έχω την εντύπωση οτι ρικοφόν δεν κάνει, ωστόσο για φέρε κανα κομμάτι να το δοκιμάσουμε ....

για shelman το πήρα .... από οτι μου είπε ο τύπος καλό κόντρα πλακέ έχει μόνο η shelman και κάποιος Μουρίκης (?) .... τεσπα ... καλό φαίνεται ...

λοιπόν χωρίς σωλήνα στην οπή, με πολύ πρόχειρο (βλέπε σχεδόν ανύπαρκτο) γέμισμα και με χαρτοταινία να κρατάει την μπάφλα το έστησα λίγο και το άκουσα .........

η υπόθεση έχει ψωμί ...... πολύ ψωμί .....:grandpa:

αν έρθει το χαμηλό (αύριο θα του κοτσάρω και το BSC http://www.quarter-wave.com/Project05/BSC_Circuit.pdf και θα παίξω και λίγο με τη γέμιση {κουκουνάρι, σταφίδες και τα ρέστα}) .. τότε μάλλον κακώς το είχα αφήσει τόσο καιρό στο ράφι ....

τελικά όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς από όσους έχουν φτιάξει την MLTL του Martin ... :grinning-smiley-043 ..... μάλλον δεν είναι υπερβολές

Αρχηγέ μου, κόλημα της μπάφλας - μαλάκωμα της ανάρτησης - σωλήνας - στάφινγκ θα σου αλλάξουν δραματικά (προς το καλύτερο) την συνολική απόδοση. Ανυπομονώ ,αλλά θέλω να το ακούσω αφου συμβούν όλα ταπαραπάνω.....

Για το μαλλί της γριάς (προβατίνας :grinning-smiley-043) θα τα πούμε.

Τα σέβη μου

μα αυτό ακριβώς ήταν που μου άρεσε,

αφού είχε αυτή την απόδοση έτσι όπως ήταν στημένο χθες, θέλω να πιστεύω οτι με όλα τα παραπάνω που είπες και με το κατάλληλο BSC το αποτέλεσμα θα είναι ζόρικο .....

αρχίζω σήμερα να κολλάω και την 2η καμπίνα .....

βρήκες αλανιάρα προβατίνα??? στην ανάγκη ας είναι και του κατηχητικού (θα παίζει καλά κάτι εκκλησιαστικούς ψαλμούς ........)

Με μαλλί αλανιάρας προβατίνας μπορεί οι μεσαίες να βγούνε λίγο κατσαρές....

:flipout:

Οπότε να κάνω μίξη Γιώργο

50% αλανιάρα + 50% κατηχητικού

και για κλασσική και για ροκιές λέμε ......:flipout::flipout:

Οπότε να κάνω μίξη Γιώργο

50% αλανιάρα + 50% κατηχητικού

και για κλασσική και για ροκιές λέμε ......:flipout::flipout:

Ακριβώς, γιατί διαφορετικά θα ειναι μόνο για βουκολικά ακούσματα...

:flipout: :flipout:

επίσης εάν κάποιος γνωρίζει τυχόν προβατίνα με κλασσική παιδεία (πιάνο, γαλλικά, μπαλλέτο κλπ ) παρακαλώ στην επόμενη κουρά να μου κρατήσει 2-3 τουφίτσες .....

επίσης εάν κάποιος γνωρίζει τυχόν προβατίνα με κλασσική παιδεία (πιάνο, γαλλικά, μπαλλέτο κλπ ) παρακαλώ στην επόμενη κουρά να μου κρατήσει 2-3 τουφίτσες .....

Ναι, σωστά διαφορετικά πως θα πάρεις καλό ηχόχρωμα :grinning-smiley-043

Της Βιζατον πάντως τα μαλλιά, πρέπει να ειναι απο ανωτέρας ανατροφής και μορφώσεως πρόβατα εξού και το αναλόγως υψηλο κόστος

Κώστα έχω την εντύπωση οτι ρικοφόν δεν κάνει, ωστόσο για φέρε κανα κομμάτι να το δοκιμάσουμε ....

Ισως δεν κανει αλλα αμα ειναι να κοπει χαμηλα το μεγαφωνο μπορει να δωσει λιγο παραπανω ογκο στο χαμηλο. Μια δοκιμη θα μας πεισει.
Εχω ποσοτητα που δεν θα την χρειαστω γιατι μου εμειναν απο το περιφημο καταραμενο scanspeak project :slapface:
Παχος , δυο ειδη να διαλεξεις.

ακούσαμε σήμερα τα 207 (χωρίς να είναι ακόμη τελειωμένα) ....

έχω την εντύπωση οτι οι αρχικές μου εκτιμήσεις , οτι δλδ το σχήμα έχει δυνατότητες, επιβεβαιώθηκαν..... :ernaehrung004:

ευχαριστώ πολύ τους συμμετέχοντες για την παρεά, την βοήθεια και τις πολύτιμες τους συμβουλές ...

φυσικά παίξαμε και λίγο (εκτός πηγών και ενισχυτικών) βάζοντας το 206 στη θέση του 207, κόβοντας το 207 στους 1200 και αφήνοντας για ψηλά μία τρακτριξ 400άρα με το altec 902-8a ....... ανεβοκατεβάζοντας τα dbιά του altec για να συναντήσει το ιδρωμένο φόστεξ ...... κλπ κλπ

μια χαρά Κυριακάτικο πρωινό ήταν .... :ernaehrung004:

ακούσαμε σήμερα τα 207 (χωρίς να είναι ακόμη τελειωμένα) ....

έχω την εντύπωση οτι οι αρχικές μου εκτιμήσεις , οτι δλδ το σχήμα έχει δυνατότητες, επιβεβαιώθηκαν..... :ernaehrung004:

ευχαριστώ πολύ τους συμμετέχοντες για την παρεά, την βοήθεια και τις πολύτιμες τους συμβουλές ...

φυσικά παίξαμε και λίγο (εκτός πηγών και ενισχυτικών) βάζοντας το 206 στη θέση του 207, κόβοντας το 207 στους 1200 και αφήνοντας για ψηλά μία τρακτριξ 400άρα με το altec 902-8a ....... ανεβοκατεβάζοντας τα dbιά του altec για να συναντήσει το ιδρωμένο φόστεξ ...... κλπ κλπ

μια χαρά Κυριακάτικο πρωινό ήταν .... :ernaehrung004:

Πολύχρονος Δημήτριε με υγεία και ευτυχία.
Μπράβο για το project με το MLTL. Γράψε κανένα σχόλιο παραπάνω βρε συ σχετικά με χαμηλά, μεσαία , υψηλά, Την σύγκριση μεταξύ των 207 και 206...
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε...?
:ernaehrung004: