Πολύχρονος Δημήτριε με υγεία και ευτυχία.
Μπράβο για το project με το MLTL. Γράψε κανένα σχόλιο παραπάνω βρε συ σχετικά με χαμηλά, μεσαία , υψηλά, Την σύγκριση μεταξύ των 207 και 206...
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε...?
:ernaehrung004:
Γιώργο ευχαριστώ για τις ευχές,
καταρχάς η καμπίνα δεν είχε μέσα την απαιτούμενη ποσότητα μαλλιού (είχε κάτι παραπάνω από το μισό που χρειάζεται), η μπροστινή μπάφλα ήταν απλά κολλημένη με διπλή χαρτοταινία και χρέη σωλήνα εκτελούσε ένα κομμάτι χαρτόνι :music-smiley-005:
σε αυτή την κατάσταση λοιπόν η καμπίνα δείχνει οτι έχει πολλές δυνατότητες, τα μεσαία φυσικά είναι πολύ ωραία ενώ στα ψηλά δεν ενοχλεί ιδιαίτερα το rolloff που κάνει το 207 μετά τις 10.000 (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν χρειάζεται κάποια βοήθεια),
το χαμηλό τώρα είναι όπως λέει και ο Τζιμάκος πολλά υποσχόμενο, σε κομμάτια όπως το Do you Reed me (Rory) το χαμηλό του ήταν αναπάντεχα καλό, σε άλλα κομμάτια πάλι έδειχνε οτι θέλει μάζεμα, ελπίζω πως όταν σφραγιστεί καλά η καμπίνα, μπει η κατάλληλη ποσότητα μαλλιού και ένας πρέπον σωλήνας και ρυθμιστεί κατάλληλα τότε το χαμηλό του θα σφίξει και θα βελτιωθεί αρκετά .., αλλά ... και έτσι όπως είναι σαν σύνολο ο ήχος του είναι άλλου επιπέδου (με 300 ευρώ απλά δεν μπορείς να πιστέψεις οτι έχεις τέτοιο αποτέλεσμα) ..
το 206 τώρα δεν ....., βέβαια δεν υπήρχε κανένα φίλτρο που ως γνωστόν είναι απολύτως αναγκαίο για να ηρεμήσει λίγο το άτι, δεν νομίζω οτι θα έφτανε το χαμηλό του 207 αλλά θα ήταν πιο ισορροπημένο, ψηλά βέβαια το 206 είναι απολαυστικό χωρίς να δείχνει οτι χρήζει οποιασδήποτε βοήθειας ..
στο πείραμα με την τράκτριξ και το αλτεκ, σαφώς το αλτεκ θέλει κάτι πιο ποιοτικό από κάτω, κομμένο με 2ας στα 1200 το φόστεξ αγκομαχούσε, ίσως με καλύτερο υπολογισμό των μεγεθών στο κρος και με 1ης να είναι καλύτερα, οχι οτι το αποτέλεσμα ήταν τραγικό αλλά το αλτεκ είχε σαφέστατη υπεροχή και υπήρχε μια ανομοιομορφία ....
Ενδιαφέρον πράγματι το meeting.
Γενικά,
MLTL 207, υπό προυποθέσεις, πολλά υποσχόμενο .
MLTL 206 , δεν ....
Altec rulez
Δημήτριε, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία ...
για το 207 συμφωνούμε, για το 206 νομίζω οτι πρέπει να του δώσουμε άλλη μία ευκαιρία με φίλτρο,
για το αλτεκ πραγματικά τι να πούμε ???
μετά την έκθεση πιστεύω να έχω τελειώσει την καμπίνα και να ξαναμαζευτούμε .....