Αν σε ρωτήσει η γυναίκα τι κάνεις με το κατσαβίδι, πες κάνω το απαραίτητο calibration που επιβάλλει ο κατασκευαστής...![]()
Ναι πρέπει να τραβήξεις προσεκτικά το μαξιλαράκι να βγει από την εγκοπή γύρω γύρω, και μέσα θα δεις (αφού βγάλεις προσεκτικά και το αφρολέξ που κάνει damping τα πρίμα) τέσσερις μικρές σταυρόβιδες.
Οι σταυρόβιδες οι εξωτερικές είναι αυτές που ανoίγουν το ακουστικό, οι πιο μέσα(κάτω από το αφρολέξ) εσωτερικές λύνουν το driver αυτές μην τις πειράξεις
![]()
δες εδώ στο headfi http://www.head-fi.org/t/763009/lightbox/post/12038123/id/1487050
η κατηγορία τιμής και τα έξοδα αποστολής αλλά και το είδος της βλάβης (τριξιματάκι) δυσκολεύουν την επιστροφή.
Από την άλλη το έμπειρο χέρι του ΔΔ ίσως εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα.
Πρόσεξε Μήτσο με το κατσαβίδι μην το τραβήξει ο μαγνήτης και τσακίσεις κανένα οδηγό.
Δες και τος επόμενες φωτό στο γκάλερι στο λινκ.
Αν θες να επέμβω εγώ πες μου.
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν ανοίγεις είναι να μην τραβήξεις τα καλώδια και ξεκολλήσουν από τα driver, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να παθαίνει ζημιά.
Δες και τις δικές μου φωτό που τα έχω ανοικτά πιο πάνω εδώ στο νήμα.
δεν ξέρω για τι εντάσεις μιλάς. Ανω των 100-105 db?
πιθανόν δεν είναι σκουπίδι (debris πχ ρίνισμα κάποιου πλαστικού ή ακόμα χειρότερα μετάλλου) αλλά να είναι κάποιος ιδιοσυντονισμός λόγω γειτνίασης κάποιου εξαρτηματος με κάποιο άλλο έξω από προδιαγραφές και να θέλει λίγο σπρώξιμο ή ζόρισμα. Ενδεχομένως κάπου να πρέπει να βάλεις κάποιο παρέμβυσμα - λαστιχάκι.
Μιλάμε τώρα για να παραμορφώσεις κάποιο μέταλλο μισό χιλιοστό ή για παρέμβυσμα 2-3 χιλ.
Αλλά το θέμα είναι να κατανοήσεις πρόβλημα και την πηγή του.
Ρε συ, αφού κολλάς SMD αντιστάσεις με κολλητήρια βελόνες και φτιάχνεις πλακέτες παπάδες εδώ θα κολλώσεις?και πάλι σου λέω είμαι στην διάθεση σου.
Αν ήταν ιδιοσυντονισμός θα ήταν για κλωτσιές τα ακουστικά, και δεν φαίνονται να είναι.. ελπίζω δηλαδή να μην είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.