Fostex Horn Speakers (ετοιμα κι αυτα!!)

Μπραβο, πολυυυ ομορφο αποτελεσμα..
Να ρωτησω κατι; Αυτο ηταν καποιο σχεδιο που "σηκωσες" απο καπου, η δικο σου;. Ρωταω γιατι λες οτι τα κροσσια ηρθαν ετοιμα απ εξω.

Καλοακουστα!

Μπραβο, πολυυυ ομορφο αποτελεσμα..
Να ρωτησω κατι; Αυτο ηταν καποιο σχεδιο που "σηκωσες" απο καπου, η δικο σου;. Ρωταω γιατι λες οτι τα κροσσια ηρθαν ετοιμα απ εξω.

Καλοακουστα!
Ευχαριστω ξανα ολους.

Το σχεδιο το εφτιαξα με ενα προγραμμα σχεδιασης καμπινων. Μη ξεχνας οτι μιλαμε για compression driver οποτε βασικα η καμπινα αφορα το woofer. Ειναι μια απλη bass reflex καμπινα. Τα στοιχεια σταλθηκαν στο εξωτερικο και φτιαχτηκε το κρος. Αυτο εχει φτιαχτει με autotransformers σε βηματα των 1.5 db που εκτος του οτι ρυθμιζεις εσυ ευκολα την ενταση στα driver εχει και καλυτερο ηχο. Επισης εχει και ρυθμιση του roll off. Το κρος εχει τη δυνατοτητα πολυ ευκολα να αλλαξεις ρυθμισεις ωστε να βρεις το ιδανικο στις μετρησεις αλλα και στο αυτι σου.

Καλοακουστο Σταυρο!!!!
Ποσο περιπου στοιχισε το cross?

πολύ λογική τιμή και με ψαγμενα εξαρτήματα. Ασε που έτσι οπως το λες είναι και προσαρμόσιμο οπότε είναι και εργαλείο για το μέλλον.

πολύ λογική τιμή και με ψαγμενα εξαρτήματα. Ασε που έτσι οπως το λες είναι και προσαρμόσιμο οπότε είναι και εργαλείο για το μέλλον.

Ηταν ολιγον σπεσιαλ τιμη καθως εχω αγορασει παρα πολλα απο εκει και εχω αλληλογραφησει και αρκετα για θεματα ηχειων.

Χωρίς να γνωρίζω πολλα απο ηχεία αυτού του τύπου , τα συγκεκριμένα μου φαίνονται state of the art. Συγχαρητήρια!
Μπορείς να παρουσιασεις και τα συνοδα ηλεκτρονικά; Και πάλι συγχαρητήρια και καλες ακροάσεις.
Posted via Mobile Device

Χωρίς να γνωρίζω πολλα απο ηχεία αυτού του τύπου , τα συγκεκριμένα μου φαίνονται state of the art. Συγχαρητήρια!
Μπορείς να παρουσιασεις και τα συνοδα ηλεκτρονικά; Και πάλι συγχαρητήρια και καλες ακροάσεις.
Posted via Mobile Device
Ευχαριστω.
Το συστημα στο οποιο τα εβαλαα θα εχουν πικαπ Project 9.1 με κεφαλη benz Ace SL, phono stage το DACT, cd player το Cambridge Audio 840 και ενισχυτη τον Octave V40 (με KT88).

Συγχαρητήρια γιατρέ μου!

Ψαγμένα υλικά και πανέμορφο το αποτέλεσμα!..Αν παίζουν όσο όμορφα δείχνουν
δεν την γλυτώνεις την επίσκεψη!

Συγχαρητήρια γιατρέ μου!

Ψαγμένα υλικά και πανέμορφο το αποτέλεσμα!..Αν παίζουν όσο όμορφα δείχνουν
δεν την γλυτώνεις την επίσκεψη!
Ευχαριστω. Ευπροσδεκτος οποτε θελεις.

Συγχαρητήρια, και απο μενα. Μπορεις να μου πεις που κατασκευασες τις καμπινες και ποσο?
Ευχαριστω