Κύριοι δυστυχως τα 770LE μου έχουν θεμα κατασκευαστικό... το ένα μεγάφωνο παρουσιάζει εναν συντονισμό (τριξιμο) σε συγκεκριμένες συχνότητες... πολύ εντονα το ακουω σε ενα κομματι με σολο κοντραμπασο pizzicato οπου και σε χαμηλες εντάσεις ακουγεται το τριξιμο...
Επικοινωνησα ηδη με Τομαν, μου απάντησαν αμεσα και περιμένω να μουστειλουν mail με μια ετικετα την οποιοα θα τυπωσω και θα κολλησω πάνω στο πακέτο με τα ακουστικά ωστε να πάνε στο ταχυδρομειο και χωρις καμια χρέωση μου να τα στειλω προς αντικατάσταση... το λέω όλο αυτό γιατι πραγματικά ειναι αξια κάθε επαινου μια τέτοια υποστιρηξη προς τον πελάτη...
Τωρα..... ειχα την ευκαιρια να ξανακουσω και τα 25 1-ΙΙ μιας κ ο αδελφος μου μου ηρθε για επισκεψη στην Αθηνα κ σαφως του ειπα να τα φερει

... θέλω να επιβεβαιωσω αυτο που ειπα πιο πάνω για τα δυο αυτα ακουστικά το ένα ειναι μια εναλακτική, οσον αφορά την μουσική απόλαυση του άλλου... σαφως θα τα αγοραζα και τα δυο (το ηχοχρωμα που βγαζουν τα 25αρια σε κάποια εγχορδα της μεσαιας "τεστιτουρας" (πχ βιολοντσελο) απλά για εμενα δεν υπάρχει... αυτο και μόνο αρκει για να τα θέλω). Απο την άλλη οσο μεγάλο ηχο και αν εχουν για το μεγεθός τους ειναι σαφως πιο μικρός απο αυτον των LE. Επίσης έχουν μια σχετική μεταλικότητα στην μεσοϋψιλή περιοχή η οποία ας πουμε κάνει το πιάνο να ακουγεται κάπως επιθετικό. Επίσης η άνεση των LE απλά δεν συγκρίνεται με αυτη των 25... τα 25 σου πιέζουν αρκετά το κεφάλι και μάλιστα σε μικρή επιφάνεια με αποτέλεσμα να σε κουράζουν αρκετά γρηγορα... βεβαια αυτο κάνει δυνατή την τόσο καλή απομονωση που εχουν απο το περιβάλον και προφανως εχει να κανει και με την ποιοτητα του ηχου τους.
Οσον αφορά την εικονα και το απλωμα σκηνης τον "ανοιχτό ηχο" τα LE επίσης υπερτερουν κατα πολύ...
Στο μπάσο τα 25 είναι οπωσδηποτε πιο ελεγχόμενα με πολύ ωραιο τρόπο αλλα τα LE έχουν πιο πολύ εκταση και ογκο!
Θα μου πειτε οτι δεν ειναι σωστο να συγκρινω αυτα τα δυο ακουστικά μιας και ειναι πολύ διαφορετικά σε κατασκευ κλπ κλπ... ΟΚ δεκτόν αλλα απο την άλλη ειναι δυο ζευγη που μου αρέσουν πολύ και που με τους όποιους περιορισμους έχει το καθε ενα σαφως θα ηθελα να τα εχω στην συλλογή μου..
Να πω την αλήθεια με δεδομένο το θεμα του προβλήματος των 770 μου σκεφτόμουν μηπως να τα αλλαξω με τα 25 περισσότερο λογω φοβου μηπως και το αλλο ζευγαρι έχει θεμα αλλα τελικά δεν θα το κάνω... αυτή την στιγμή τα 770 μ' αρεσουν γενικα πιο πολύ απο τα 25. ... ελπίζω τα καινουρια να ειναι ΟΚ!!!
Ολα τα παραπάνω ειναι αρχικές και σκόρπιες σκέψεις οπως φαινεται άλλωστε... μέχρι να τα στειλω θα γράψω και οτιδηποτε έχω προς συμπλήρωση...
Αυτά... θα ενημερώσω για τις όποιες εξελίξεις!