Fostex TH-7B & Beyerdynamic DT 770LE

1. H μπύρα τι μάρκα είναι?
2. Gojakla το καλύτερό σου avatar μέχρι στιγμής.

Αυτα τα 770 limited edition ειναι πολυ ομορφα,και η κατασκευη τους φαινεται αριστη.

Χρηστο,πως σου φανηκαν τα beyer συγκριτικα με τα shure srh840 σε γενικες γραμμες,εστω απ'οτι θυμασαι απο τα shure?Πιο βολικα θα ειναι σιγουρα τα Beyer,σαν ηχητικη υπογραφη?

Μερσί Χρήστο ... εψες περάσαμε πολύ ομορφα!

Συμφωνώ απολύτα με τις παρατηρησεις σου!!!!
Ομολογουμένως τώρα λόγω τρεξίματος δεν ακουω τόσο οσο με το πρώτο ζευγάρι που ειχε το θεματάκι που ανεφερα οπότε ισως κ να θέλουν λίγες ωρίτσες...
Θα έχει πολυ ενδιαφέρον μια συνακρόαση των 3 εμπεδήσεων!

Για τα Fostexακια οπως έχω ξαναπει δεν εχω καμια κριτηκή για τα λεφτά τους...

Tα HE300 εξαιρετικά για τα χρήματα που τα πήρες!!!
Για κανονική τιμή ισως μπορει κανεις να βρει πιο "ολοκληρωμένα" ακουστικά.. ακομα κ hd650!!

Το nexus με τον E17 επαιξε σχεδόν χωρίς κανενα "κλικ-κλακ" οντως... πλάκα είχε!!
Με οτι άλλο το εχω δοκιμάσει (prodigy cube, hiface2) δεν επαιζε σωστά...

Αυτές οι συναντήσεις είναι περισσότερο κοινωνικές... με την έννοια ότι 3-4 λεπτά με το κάθε ακουστικό στα αυτιά και εναλλαγές το ένα με το άλλο, δίνουν απλά μια γεύση...

Οπότε στο θέμα των HE-300 vs HD650... θεωρώ ότι είναι θέμα γούστου... σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ το HE-300 κατώτερο... και ας έχουν γραφτεί βιβλιοθήκες για τα HD650... περιμένω και τα βελούδινα και θα ολοκληρώσω την παρουσίαση... μέχρι στιγμής το ακουστικό είναι πολύ καλό... και κυρίως ξεκούραστο.

ΥΓ... η μπύρα ήταν πράσινη, και το κρασί κόκκινο... -bye-

Όσοι το σκέφτεστε για ακουστικά, αξίζουν!

Υγ. Χαίρε Όπτιμους!