FOSTEX

JIMAZZ SORRY SOU ALLAKSA TO ONOMA (TO PASXA LAMPADA )

FE 126E H' HEMP FR4.5C ??????

χωρίς να έχω ιδία γνώμη, απο το ψάξιμο που έχω κάνει έχω την εντύπωση οτι είναι καλύτερα το 126.

Στο frugal horn, πρόσεξε τις διαστάσεις του -οι μετατροπές από ίντσες σε εκατοστά έχουν γίνει με στρογγυλοποιήσεις που πιθανόν να σε βγάλουν έξω κανα δυό χιλιοστά.

Οπότε ή σχεδίασε το σε μιλιμιτρέ, ή βάλτο σε κανα πρόγραμμα έτσι ώστε να βγάλεις τις διαστάσεις ακριβώς. Εάν έχεις άκρη για την ξυλοκαμπινοδουλειά στείλε κανα pm.

Επίσης κοίτα και για τα spica (ιταλικά), στα dual cone,
http://www.sica.it/

Συμφωνω απολυτως. Η καλυτερη νομιζω επιλογη. Εξαιρετικο και ισοροπιμενο μεγαφωνακι, η κατασκευη αρκετα μαζεμενη για την αποδοση, κοστος που μπορει να περιοριστει στα 2,5 - 3 κατοσταρικα. Δεν ειναι ομως για σκληροπυρινικους fullrangers (δεν fostexιζει αρκετα:grinning-smiley-043)

Αν κρίνω από το δικό μου (Austin με μετατροπές) είναι επιτυχημένες σχεδιάσεις όσον αφορά τουλάχιστον στο μπάσο, που είναι και το ζητούμενο στα backloaded. Σε εμένα βέβαια, για να μην ακούγεται εντελώς "ψόφιο" χρειάστηκε να βγάλω τις έξτρα μπάφλες :idea:

Αν κρίνω από το δικό μου (Austin με μετατροπές) είναι επιτυχημένες σχεδιάσεις όσον αφορά τουλάχιστον στο μπάσο, που είναι και το ζητούμενο στα backloaded. Σε εμένα βέβαια, για να μην ακούγεται εντελώς "ψόφιο" χρειάστηκε να βγάλω τις έξτρα μπάφλες :idea:

ME POIO MEGAFONAKI EINAI TO AUSTIN ?

ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ EL84 ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ NETIQUETTE ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ EL84 ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ NETIQUETTE ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ.

Ο.Κ. Ο.Κ. σορρυ

( το Ο.Κ. ειναι αρχικα που εχουν βγει βασει του ηχου !!! τον λεξεων !!!!!!???)

ΟΛΛ ΚΟΡΕΚΤ !!!!!
:gossip: