Φωτια στην Καισαριανη......

Στέργιο στο γραφείο βρίσκομαι, στη Πλάκα.
Φαίνονται όλα από τα παράθυρα, φρίκη και απελπισία.
Να επισημάνω ότι η περιοχή φυλασσόταν πάρα πολύ καλά για αποφυγή εμπρησμού...

Που να ήταν αφύλακτη δηλαδή!

Καλά που δεν έχει καζίνο και ο Υμηττός...

ο αερας εχει γυρισει βορειοανατολικος με αποτελεσμα να σωζεται προσ στιγμην ο υμηττος....αν ξαναγυρισει δε βλεπω ουτε τα αεροπλανα να κανουν κατι

Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να καίγεται η περιοχή από το Νεκροταφείο και πάνω, προς Γκαλοπούλα. Σωστό?
Δεν έχω τηλεόραση εδώ που βρίσκομαι

Αυτη η περίοδος είναι η χειρότερη για τα πευκοδάση γιατί γίνεται
κόλαση από τις πευκοβελώνες που πέφτουν ........ μιλάμε ότι η
ταχύτητα εξάπλωσης είναι σαν να βάζεις φωτιά σε φυτίλι.

Ακούγονται συζητήσεις για αμέλεια (τσιγάρο δηλαδή...)

Ποιό ΖΩΟ?????????????

Re: Απάντηση: Φωτια στην Καισαριανη......

Ένα παρανοϊκό μυαλό θα μπορούσε να ισχυριστεί πως αυτή η φωτιά θα μπορούσε να είναι ακόμα ακόμα και έργο της κυβέρνησης για να αποδείξει την άμεση αντιμετώπιση και αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού(αν όλα φυσικά πάνε κατ ευχήν και δεν γίνουν όλα πάλι κάρβουνο!)

Απο την άλλη, στις ειδήσεις αναφέρουν οτι υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί στους γύρω δρόμους.
Αν, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ, πάθει κάτι κάποιος πολίτης αυτό θα μπορούσε να σημάνει αυτομάτως και το τέλος της παρούσης κυβέρνησης!

Αλλά όλα αυτά θα τα σκεφτόταν μόνο(?)ένα παρανοϊκό μυαλό....

Δεν έχεις άδικο που σκέφτεσαι έτσι....σε τούτο τον τόπο που ζούμε όλα παίζονται...έτσι μάθαμε να σκεφτόμαστε όντας εθισμένοι στην χρόνια αθλιότητα που επικρατεί.

Απο τις ειδήσεις του in.gr δεν μπορώ να καταλάβω σε τι έκταση βρίσκεται η φωτιά.Μιλάμε πάντως για ένα κομμάτι πολύ όμορφο....πολύ κρίμα....

ειμαι ΠΟΛΥ οργισμενος με αυτα που βλεπω .....

και οχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξενος δαχτυλος ...

αλλα..... ΕΛΛΗΝΕΣ καινε τη χωρα τους ....

ουτε ιερο .. ουτε ισιο.. ουτε οικτο δειχνουν τα γουρουνια αυτα μηπως καει καποιος ανθρωπος !!!!!!!

Η Κυβερνηση μετα απο αυτο ειναι .....να πεσει απο το Ζαλονγγο ενας ενας

Re: Απάντηση: Φωτια στην Καισαριανη......

Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να καίγεται η περιοχή από το Νεκροταφείο και πάνω, προς Γκαλοπούλα. Σωστό?
Δεν έχω τηλεόραση εδώ που βρίσκομαι

Αν είναι σε αυτό το σημείο.....χειρότερα δεν θα μπορούσε....θα πάει μέχρι πάνω????????

Για όλα φταίει η Κυβέρνηση! Έλεος πια. Αντιπολίτευση και μέσα στο φόρουμ? Εχει πιάσει μια φωτιά που δεν ξέρουμε από που έχει προέλθει και αμέσως φταίει η Κυρβέρνηση και να παραιτηθεί! Λες και είναι η πρώτη χρονιά που πιάνει φωτιά και επί ΠΑΣΟΚ δεν είχε πιάσει ποτέ φωτία! Για όνομα του Θεού ρε παιδιά. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας!!!!

εγω ενα πραγμα ειπα......αν ειχαν κινηθει ετσι στην Παρνηθα ουτε το 1/20 δε θα ειχε καει....

απο την αλλη δε μπορω να παραγνωρισω οτι προσελαβαν 20000 αγροφυλακες για κομματικους λογους ενω οι αναφορες του Πυροσβεστικου Σωματος ζητουσαν αμεσα 4500 ατομα για να καλυφθουν οι αναγκες........

Ειπαμε να μην κανουμε πολιτικη αλλα μη μασαμε και οτι καραμελλα μας πετανε

Για όλα φταίει η Κυβέρνηση! Έλεος πια. Αντιπολίτευση και μέσα στο φόρουμ? Εχει πιάσει μια φωτιά που δεν ξέρουμε από που έχει προέλθει και αμέσως φταίει η Κυρβέρνηση και να παραιτηθεί! Λες και είναι η πρώτη χρονιά που πιάνει φωτιά και επί ΠΑΣΟΚ δεν είχε πιάσει ποτέ φωτία! Για όνομα του Θεού ρε παιδιά. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας!!!!

και αυτοι μαζι !!!!!

μη βαρας........

ολοι τους ευθυνονται για αυτο το χαλι αλλα ποιο πολυ εμεις οι ιδιοι.....

δεν ψηφιζω να το ξερεις αυτο !!!! και ουτε προκειται.... και οποιος κανει κριτικη ΔΕΝ ανηκει στην αντιπολιτευση απαραιτητως.

Ρε παιδιά που ακριβώς είναι η φωτιά?

Έχει περάσει την Κατεχάκη προς τα πάνω προς τον Υμηττό?

Απάντηση: Re: Φωτια στην Καισαριανη......

εγω ενα πραγμα ειπα......αν ειχαν κινηθει ετσι στην Παρνηθα ουτε το 1/20 δε θα ειχε καει....

απο την αλλη δε μπορω να παραγνωρισω οτι προσελαβαν 20000 αγροφυλακες για κομματικους λογους ενω οι αναφορες του Πυροσβεστικου Σωματος ζητουσαν αμεσα 4500 ατομα για να καλυφθουν οι αναγκες........

ασε μεγαλε μη μιλας γιατι θα σε παρουν με τις πετρες γιατι κανεις αντιπολιτευση..:BDGBGDB55:

Όλοι άχρηστοι είναι ή βαλτοί...

Τα αυτονόητα δεν γίνονται όπως το δασολόγιο. Να δούμε μετά αν θα καίγονται δάση. Τώρα βέβαια και εν αναμονή εκλογών όλοι σπεύδουν να κατοχυρώσουν δασάκι για να χτίσουν κανα σπιτάκι, καμιά θεολογική σχολή, ότι προλάβει ο καθένας...

O ρόλος των αγροφυλάκων γνωστός από το παρελθόν: σαϊνια στο χαφιεδιλίκι, στο κάρφωμα και τη ρουφιανιά. Πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των Υπερ-Πατριωτών.
Η πρόσληψή τους λοιπόν εξυπηρετεί τις άνω ανάγκες. Καμαρώστε! Δεν πα-να-καίγεστε σου λέει... εμείς μεταρρυθμίζουμε!

Ρε παιδιά που ακριβώς είναι η φωτιά?

Έχει περάσει την Κατεχάκη προς τα πάνω προς τον Υμηττό?

εγω αυτη τη στιγμη βλεπω το καναλι του ΣΚΑΙ μεσω ιντερνετ και δειχνει πολυ μεγαλη εκταση που φλεγεται .......

τα αεροπλανα αυτα τα 5 η 6 κανουν οτι μπορουν αλλα δεν φτανουν !!

τι να κανουν και αυτοι οι πιλοτοι ;;;;; ενας εδειξε μια σκηνη εκανε μια βουτια πολυ επικυνδινη.....

Φέτος πάντως έχει καεί η μισή Ελλάδα κ ακόμα δεν έχει τελείωσει το καλοκαίρι...
Αν φταίνε κ κυβερνητικοί παράγοντες που το Πυροσβεστικό Σώμα είναι ελλειπές δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το γνωρίζουμε...ακούγοντας όμως ότι εδώ κ 3 χρόνια έχει μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων του Σώματος, συμπεράσματα βγαίνουν...

Σε αυτή την φωτιά αντέδρασαν έτσι γιατί τα σπίτια είναι στα 10 μέτρα !

Τι κρίμα όμως, γιατί μένει στον Καρέα η κοπέλα μου κ το δάσος ήταν κούκλα, οδηγούσες μέσα από εκεί για μισή ώρα, όχι παραπάνω κ νόμιζες ότι ήσουν αλλού...

Θα γίνουν κάτι ωραία συγκροτηματάκια τώρα...

Να δω τι θα αναπνέουν και αυτοί οι αλήτες και τα παιδιά τους σε καμιά δεκαριά χρόνια...