karmen1983
AVClub Addicted Member
Νεκ μαλλον ηταν τυχαιο. Το εχω ανοιξει απο κινητο, ταμπλετ, λαπτοπ και σταθερο χωρις πρόβλημα. Αν συνεχίσεις να εχεις θεμα στειλε μου σε πμ εκδοση android να το δω
Yes, Yes, Yes.........Αυτο ειναι. Σε ευχαριστω πολυ γιατι δεν το εβρισκα με τιποτα, παρολο που ειχα βαλει στην αναζητηση, και το L&S. Βεβαια το δικο μου ειναι παλιο μοντελο και μαυρου χρωματος.
Windows phone...iOS έχει ο Νεκ!
iOS έχει ο Νεκ!
Οριστε, οριστε, ασχολεισαι με το "παλιοτηλεφωνο" του Νεκταριου, και εμενα με εχεις αφησει παραπονουμενο.
Νικο εκανες κατι με το προτζεκτ, το προχωρησες καθολου, εκανες καμμια δοκιμη;

ΒΑσικά νιώθω ότι είαμστε εκτός θέματος και ίσως καλό θα ήταν να το πάμε σε ένα θέμα με λεντοταινίες ξεχωριστά.Ευχαριστω Αγαπη.
Βεβαια τωρα αναρωτιεμαι.......
Χμ το προφιλ αλλουμινιου δουλευει σαν ψυκτρα.................αν η ταινια ζεσταινεται.
Το καπακι δεν κοβει φωτεινοτητα;;;; Αλλα και ποσο μειωνει την γωνια (120 βλεπω).
Ip 65 θελει μονο ο αποροφητηρας;; τα υπολοιπα τι απλη.
Αφου θα κοπει σε καποιο μηκος η ταινια, δεν θα εισχωρησει υγρασια;
Ποσο ευκολο ειναι να κοψεις την προστασια σιλικονης για να συνδεσεις χωρις να καταστρεψεις;;;;;
Μηπως το ψυχρο ειναι κουραστικο, και απο την αντανακλαση στο ανοιχτοχρωμο του παγκου - τοιχου;;;
Μηπως το ζεστο δεν φωτιζει;;;
Δεν ειναι για να τα απαντησεις εσυ ολα αυτα βεβαια, παρα μονο αν εχεις βαλει ψυχρο ή θερμο.
Και μια αποψη για το πως ειναι τωρα (σιγα μη κατσω να συμαζεψω το μπαχαλο για να βγαλω φωτο).
Ευχαριστω πολυ Αγαπη. Οι γνωσεις και η εμπειρια σου μου ειναι πολυτιμες.
Στις 60/m εχει τοσο πολυ φως;;;;; Μαλλον θα πρεπει να παρω κανα μετρο και απο τις 2 και να τσεκαρω στις πραγματικες συνθηκες.
Και μια και βρηκα το παλιο Ball bearing clock, καπου κοντα θαμενο θα ειναι και ενα παρα πολυ παλιο βαζο φωτιστικο, με μπουκετο οπτικων ινων, απο την εποχη (κοντα 40 χρονια πισω) που κανεις δεν ηξερε καν τι ειναι οι οπτικες.
Θα προσπαθησω να το βρω και να το χειρουργησω, για να δουμε πως ειναι μεσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.