Φωτιζετε το συστημα σας?

Παιδια αυτο το osram led stixx το βρηκα τυχαια σε ηλεκτρολογειο οταν εψαχνα για Χριστουγεννιατικα φωτακια... αν θυμαμαι καλα περιπου 15 ευρω.

Καλή λύση είναι και cathode lights υπολογιστή... (αν υπάρχει pc στο rack ή με τροφοδοτικό 12V).
Έχω βάλει 2 πίσω από την tv για όσους δεν αντέχουν ταινίες στο σκοτάδι...

Στην περιπτωση της tv εχει αναλαβει το ambilight... που συνδιαζεται και με τα υπολοιπα λεντακια. Παντως καλη λυση κι αυτη που λες.

Επ... Αντωνη χρονια σου πολλα ... -bye-

Φίλτατε Διαμαντή

επειδή ψάχνω κι εγώ, το πλεξιγκλάς που το αγόρασες;

Πιστευω οτι θα βρεις σε ολα τα μαγαζια με τζαμια/κρυσταλλα κλπ. (εγω απο 'κει το πηρα). Βεβαια, οπως ειπα, μπορεις να βαλεις και κανονικο κρυσταλλο που δεν χαραζει ευκολα (οσο το πλεξι) αρκει να τροχιστει... μην κοπει και κανεις. Το καλυτερο αποτελεσμα επιτυγχανεται οχι με απλο τροχισμα αλλα και με γυαλισμα της ακρης του κρυσταλλου (βεβαια αυτο κοστιζει λιγο παραπανω...).
Το μειονεκτημα ομως εδω ειναι το βαρος του στη μεταφορα και ο κινδυνος να σπασει αμα χτυπησει καπου.

Τελος υπαρχουν και μαγαζια/εργαστηρια που ασχολουνται μονο με πλεξι και σου κοβουν οτι κομματι η παχος θες, αμα το ψαξεις λιγο θα βρεις ευκολα πιστευω.

ωραιο το Osram 19,90 σε media markt. φωτιζει το ακρυλικο πλατο στο πικαπακι μου και φαινεται παρα πολυ ωραιο (μακαρι να επαιζε και τοσο ωραια χαχαχα)project debut esprit

Παιχνίδι από τον καναπέ. Χάρη στο Pioneer CDJ-2000 δε χρειάζεται καθόλου φωτισμός.

p1020183s.jpg

Το φωτίζουν δύο 805, καταπληκτικά! Αλλά έτσι και αλλιώς όπως είπε ο μεγάλος Πάρις Κωτσής, τίποτα δεν συγκρίνεται με το "εσωτερικό" φως που αναβλύζουν οι κορυφαίοι Single Ended.

Re: Απάντηση: Φωτιζετε το συστημα σας?

Το φωτίζουν δύο 805, καταπληκτικά! Αλλά έτσι και αλλιώς όπως είπε ο μεγάλος Πάρις Κωτσής, τίποτα δεν συγκρίνεται με το "εσωτερικό" φως που αναβλύζουν οι κορυφαίοι Single Ended.

κορυφαιο κ πανακριβο το φως τους ε?
Σ εμενα παλι φεγγουν καμια 12 λαμπατερ ανα καναλι + 3 στον προ
συνολο 27 γλομποι..κι αν αναψω κ τα κερακια..μια χαρα..το καλοριφερ δε xρειαζεται αναμα...

πλακα πλακα ωραια αυτα τα λεντ..θα το ψαξω λιγο...!

Ξέχασα να πω ότι όχι μόνο φωτίζεται ο χώρος αλλά ζεσταίνονται και τα 100τμ. Λ.Σ.

Μη λες για ζέστη γιατί με τον Gryphon έχουμε κλείσει το καλοριφέρ στο σαλόνι !!!! :BDGBGDB55:

ΥΓ το μόνο που μου λείπει είναι καμμιά λάμπα, λέτε να πάρω κανέναν λαμπάτο και απλώς να τον έχω ανοιχτό για λαμπατέρ :flipout:

Καλά μη βαράτε μιά πλάκα έκανα ......-bye-