Φωτο απο την εκθεση High End Μπρατισλαβας

Αυτα τα ολιγα... οι φωτο ειναι ψιλοχαλια γιατι τραβουσα jpg και εκανα μαζικη μετροπη, οποτε ολα (WB, εκθεσεις, χρωματα κτλ) χτυπησαν μπιελα...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τον κόπο που έκανες ilias!

Ηλία καλημέρα, τώρα είδα το θέμα, εκπληκτικό το σετ, ίσως και να ήταν φτωχότερο το θέαμα στην Μπρατισλάβα, πιθανόν και όχι, αλλά δεν παύει να είναι είναι ένα event, που καλώς έπρεπε να "καταγραφεί".

Απάντηση: Re: Φωτο απο την εκθεση High End Μπρατισλαβας

Διεγράφη προηγηθέν ειρωνικό post του Internet King, (Άρθρ. 2.6α Κανονισμού Λειτουργίας).

Εν συνεχεία κατ' ανάγκη διεγράφη και το αμέσως επόμενο post του μέλους Λάκης, που αποτελούσε απάντηση στο προηγούμενο.

Δεν μποορώ να καταλάβω γιατί σας ενόχλησε αγαπητέ Sonus Naturalis το σχόλιό μου που αφορούσε την εξαιρετική φωτογραφική δουλειά του μέλους Ilias.

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:
α) Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Εάν υποπέσει στην αντίληψη της ΔΟ παρουσία μηνυμάτων που παραβαίνουν αυτόν τον κανόνα, αυτά θα μορφοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση, και το προσβλητικό κομμάτι θα αφαιρεθεί.

Αγαπητέ φίλε Ηλία σε ευχαριστούσαμε για τον χρόνο και τον κόπο να μας παρουσιάσεις αυτό το γεγονός!
Πλούσιο υλικό με πολύ ενδιαφέρον θέμα τα ενεργά ηχεία με τις λάμπες!

Ηλία καλημέρα, τώρα είδα το θέμα, εκπληκτικό το σετ, ίσως και να ήταν φτωχότερο το θέαμα στην Μπρατισλάβα, πιθανόν και όχι, αλλά δεν παύει να είναι είναι ένα event, που καλώς έπρεπε να "καταγραφεί".

Σιμο (αλλα και προς ολα τα παιδια), ευχαριστω κι εγω...

Δεν εχω παει σε καμμια εκθεση στην ελλαδα, αλλα απο φωτο και σχολια που διαβαζω σε αντιστοιχα θεματα, ετσι μου φανηκε... πρεπει να ειχε ολα κι ολα καμμια 15ρια δωματια και αν βγαλεις ενα της samsung με κινητα και κανα δυο με τηλεορασεις και δορυφορικα, δεν μενουν και πολλες παρουσιασεις...

Δυστυχως, απο εταιρειες του χωρου δεν ξερω τιποτε, γι αυτο και εβαλα απλως φωτο χωρις σχόλια και ελπιζω οσοι ασχολουνται (και αν εχουν καποιο ενδιαφερον οι φωτο) να βγαλουν καποια ακρη, ειτε απο τα μηχανηματα ειτε απο τις πινακιδες του χωρου (προσπαθησα να φαινονται και αυτες οσο μπορουσα)...

Last edited:
Re: Απάντηση: Φωτο απο την εκθεση High End Μπρατισλαβας

Φαντάσου το συγκεκριμένο ηχείο να διαθέτει και ενεργό crossover υλοποιημένο με λυχνίες !

Πολύ ενδιαφέρον! Μακάρι να το ακούσουμε κι από Ελλάδα μεριά.

Ωραίες φωτό!
Ειδικά το σύστημα της 2ης φωτό είναι... sky-end!
Όσον αφορά στα εκθέματα, μας βλέπω εμας του χρόνου να πηγαίνουμε στην έκθεση για να δούμε... sony!
γιατί αν περάσουμε στη δραχμούλα, -bye- ήχε. ότι πήραμε πήραμε, ένα βύσμα θα κοστίζει μισό μισθό.