Φωτο-Οδηγός: Εγκατάσταση YDL6.0 στο PS3

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,157
ΑΘΗΝΑ
Κάνοντας 2η φορά εγκατάσταση, είπα να τη φωτογραφίσω. Έτσι έφτιαξα έναν οδηγό με 51 φωτογραφίες σε 17 σελίδες, που καλύπτει βήμα-βήμα την εγκατάσταση του YDL 6.0 στο PS3.
Επειδή το μέγεθός του (αρχείο pdf) είναι περίπου 3,8Mb, δεν μπορώ να τον ανεβάσω στο forum. Μπορείτε όμως να τον κατεβάσετε απ' τον webserver μου, κάνοντας κλικ εδώ.

Φυσικά άν κάποιος απ' τους διαχειριστές του forum τον βρεί χρήσιμο, μπορεί να τον δημοσιεύσει χωρίς να με ρωτήσει. Ευχαριστώ

:firstprize: Μπραβο ορεξη... Απιστευτη δουλεια.

Αν φτιαξει κανεις παρομοιο οδηγο για VLC player, θα του φτιαξω αγαλμα!!!

πολυ καλος ευχαριστουμε , θελω να το επιχηρησω να το κανω εγκατασταση ,μετα τη γινεται ? θα μπορουμε να μπαινουμε στο λειτουργικο του ps3 ? υπαρχει επιλογη να αλλαζουμε τα λειτουργικα ?

Φυσικά! Αν πρόσεξες τον οδηγό μου, θα σου λυνόταν η απορία.
Ο φώτο-οδηγός του YannisA είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για την εγκατάσταση ενός αρχάριου και τον ευχαριστούμε γι'αυτόν τον οδηγό.

Guys, ενα οδηγο για VLC player σας παρακαλω...
Δεν κατεχω απο YDL και δεν βρηκα πουθενα ενα οδηγο. :huh2:
:bawling::hmmmm2:

Φυσικά! Αν πρόσεξες τον οδηγό μου, θα σου λυνόταν η απορία.
Ο φώτο-οδηγός του YannisA είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για την εγκατάσταση ενός αρχάριου και τον ευχαριστούμε γι'αυτόν τον οδηγό.

οκ τον διαβασα και καταλαβα , θα παιζει καλα και σωστα τα mkv. ? και divx ? δεν εχω ξαναβαλει linux ...

οκ τον διαβασα και καταλαβα , θα παιζει καλα και σωστα τα mkv. ? και divx ? δεν εχω ξαναβαλει linux ...

Τα divx μια χαρά άλλα τα .mkv στο YDL 6.0 υπάρχει μια αμφιβολία.

Guys, ενα οδηγο για VLC player σας παρακαλω...
Δεν κατεχω απο YDL και δεν βρηκα πουθενα ενα οδηγο. :huh2:
:bawling::hmmmm2:

Για τις προηγούμενες εκδόσεις είχα έναν οδηγό για το VLC (στο άλλο θέμα με το Yellow Dog) αλλά στο YDL v6 δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω επιτυχώς.

Ούτε και εγώ..
Για αυτόν τον λογο καθότι σπατάλησα αρκετό χρόνο για vlc, ανεπιτυχώς θα προσπαθήσω να βάλω ubuntu.

link vlc+ydl

Αν κάποιος το έχει καταφέρει ας μοιραστεί την επιτυχία του μαζί μας..
Κώστας

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=609810#post609810
δειτε αυτο το θρεντ και δειτε και το βιντεάκι μου.Δεν ειναι θεμα software και εγκατατασης πακετων το να μπορέσουμε να παιξουμε mkv αξιοπρεπούς bitrate. Ειναι θέμα hardware.τη δεδομένη στιγμή (υποψιάζομαι οτι δεν προκειται να αλλάξει κάτι στο μέλλον) η sony επιτρέπει στην κάρτα γραφικών του Ps3 να τρέχει σε μια εξομοίωση FRAMEbuffer το οποιο σημαίνει πάναργο σύστημα.Αν κάποτε αυτο ξεκλειδωθεί και μπορέσουμε να "δούμε " το hardware της κόνσολας όπως είναι τότε θα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων και αναπαραγωγη HD.μέχρι τότε η εγκατασταση Linux στο ps3 εκτός απο ακαδημαικό δεν έχει κάνενα άλλο ενδιαφέρον.

Σ' αυτό το νήμα έχω ποστάρει κάποια links που δεν ισχύουν πλέον, λόγω αλλάγης server. Αν κάποιος θέλει κάτι, ας μου στείλει ένα pm.

Γιάννη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα διότι ο οδηγός έχει "ανεβεί" στο downloads section του AVClub. Πάντως, αν θελήσεις κάποια αλλαγή στείλε μου private message.

Παιδια ειμαι νεος εδω στο site και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. δοκιμασα να βαλω ydl linux στο ps3(60gb) αλλα καπου εχω προβλημα.Το other os το πηρε κανονικα αλλα λιγο πριν το keyboot λεει 3 φορες sending discover και μετα no vrs found.Επειτα στο keyboot εχω πληκτρολογησει ολες τις αναλυσεις αλλα δεν κανει τιποτα.Να σημειωσω οτι η τηλεοραση μου ειναι μια καινουρια sony bravia 1080p 100hz καινουριο μοντελο.Τι παιζει με την αναλυση? οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα. Ευχαριστω.

Καλωσόρισες! :tee:

Θα σου πρωτινά στο κομμάτι του "kboot" να το αφήσεις ελεύθερο ώστε να πραγματοποιηθούν αυτόματα χωρίς να μπεις στην διαδικασία να το επιλέξεις μόνος σου.