Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Η δεύτερη μου αρέσει, κλασσική φωτογραφίζω τον φωτογράφο αλλά η κυρία τσαχπίνα!

Εγώ πάντως θα συνιστούσα να μην ανεβάζετε φωτογραφίες με ανθρώπους σε απόσταση που αναγνωρίζονται, χωρίς την άδειά τους.
Δεν είναι νόμιμο.

κυριε petasis ειστε σε φωτογραφικο μπλοκ αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι:ernaehrung004:

ευχαριστω Μιλτο!-bye-

11866303_10152926237142511_3168305675328926079_n.jpg

Το παλικάρι στη δεύτερη φώτο το γνωρίζω γιατί τον είχα πριν λίγα χρόνια μαθητή, ο οποίος πρέπει να είναι και στην τρίτη φωτογραφία.
Α ρε Κώστα δε σου ξεφεύγει τίποτα.:rifle:

Γιάννη flickr χάνει πάρα πολύ η φωτογραφία όπως την ανεβάζεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε τι πάθαμε, ήρθαν οι Αθηναίοι φωτογράφισαν όλο το νησί και εμείς δεν έχουμε τίποτα να ανεβάσουμε τώρα.:smash:

Απάντηση: Street Photography

Δεν λες που σας κάνουμε και διαφήμιση .....:smash:
Το νησί είναι υπέροχο και είσαι πολύ τυχερός που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου εκεί.....!!!

Σήμερα είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και κατέβηκα μία βόλτα στην πόλη με ένα και μοναδικό σκοπό...
... να κάνω την πρώτη προσπάθεια σε φωτογραφία δρόμου.
Είπαμε πρώτη προσπάθεια... γι' αυτό βαρέστε αλύπητα (και το εννοώ)!!!

Street portrait
by Iosif Michael, on Flickr

Just Ride
by Iosif Michael, on Flickr

Ιωσήφ στην πρώτη για δρομίσιο πορτρέτο το μόνο που θα σου έλεγα είναι μην φοβάσαι να κροπάρεις για να αναδείξεις τον πρωταγωνιστή. Η 2η ωραίο χρωμα αλλά ως εκει τυχαίο κλικ

Η 1η δεν μου πολυαρέσει. Εχει γίνει το κίτρινο φώς .. κόκκινο, τόσο που είναι τελείως αταίριαστο. Ισως θα ήταν καλύτερη σε Α/Μ.
Η 2η είναι πολύ καλή ως προς το φως, ιδιαίτερα η υφή στον δρόμο. Το τι κάνουν οι άνθρωποι δεν μπορώ να διακρίνω ..

Κωστα, δεν υπαρχη κανενα κιτρινο φως, ετσι βγηκε ,αν θες ανεβαζω και το jpg
α/μ ειναι πολυ καλυτερη ,αλλα προτιμισα να ανεβασω αυτη.....

Eυχαριστώ για τα πρώτα σχόλια-συμβουλές.
Κάτι τέτοιο δουλεύει καλύτερο στο πορτραίτο?

Όσον αφορά τη δεύτερη φωτογραφία, δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το τυχαίο κλικ. Εγώ πάντως στεκόμουν για αρκετά λεπτά εκεί και περίμενα κάποιους περαστικούς για να τους εντάξω στο κάδρο μου.

Attachments

• _DSC4890b.jpg
    _DSC4890b.jpg
    132.6 KB · Views: 149