Φωτογραφία "δρόμου"

Απάντηση: Street Photography

Είναι αυτοκίνητα πόλης, μέχρι 50χλμ ανά ώρα , με μηδαμινή κατανάλωση και περισσότερο από άνετα στο παρκάρισμα . Προσωπικά τα βλέπω σαν παπάκι με 4 ρόδες.

From m2 note with Tapatalk

Απάντηση: Street Photography

Το πέρασα για πίνακα ζωγραφικής με την πρώτη ματιά, μετά είδα τις κυρίες. Μπράβο!

Re: Street Photography

δεν υπαρχουν "κακα" αυτοκινητα, αλλα ασυνειδητοι οδηγοι
και δυστυχος ειναι η πλειοψηφια

Re: Απάντηση: Street Photography

Είναι αυτοκίνητα πόλης, μέχρι 50χλμ ανά ώρα , με μηδαμινή κατανάλωση και περισσότερο από άνετα στο παρκάρισμα . Προσωπικά τα βλέπω σαν παπάκι με 4 ρόδες.

50 χιλιόμετρα ανά ώρα; :drool:

Όχι στην χώρα μας πάντως...

δεν υπαρχουν "κακα" αυτοκινητα, αλλα ασυνειδητοι οδηγοι
και δυστυχος ειναι η πλειοψηφια

(Sorry για το offtopic.)

Υπάρχουν ΚΑΙ τα 2.
Ένα καλό αυτοκίνητο δίνει ίσως μια δεύτερη ευκαιρία στον κακό οδηγό.
Το κακό δεν του δίνει καμία.
Εγώ "κόβω λάσπη " μόλις δω τέτοιο "χάρο" μπροστά μου.

(Ξανά Sorry. )

Πολύ καλές! Στις φωτογραφίες του Κώστα ο θόρυβος μου αρέσει - στις δικές μου (και πολλών άλλων) όχι! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Re: Απάντηση: Re: Street Photography

Μια σειρά απο λήψεις δρόμου που εκανα σε μια προσφατη κάθοδο στην Αθήνα. Είναι η πρώτη προσπάθειά μου στη χρήση χρώματος για τον δρόμο, μια και συνήθως προτιμώ τις α/μ γι αυτό το είδος. Παραθέτω το λινκ γιατί είναι συνολικά 19 εικόνες και δε θα ήθελα να πιάσω όλο το χώρο εδώ.

"Θραύσματα / Shards" - Αθήνα, Απρίλης 2016

Βασίλη (TD) τώρα τις είδα, μερικές είναι πολύ καλές - κάποιες άλλες δεν έπιασα το νόημα...
...π.χ. αυτή:

8 [1024x768] by Vasilis Durden, on Flickr

και άλλες παρόμοιες.

Καταλαβαίνω απόλυτα τα ερωτηματικά που προκύπτουν και απο τέτοιες λήψεις (σαν αυτη με τα ψωμιά ή την άλλη με τα σκαλιά) μέσα στη συγκεκριμένη ομάδα φωτογραφιών, γιατι δεν είναι λήψεις δρόμου, ούτε λήψεις ανθρώπων. Λειτουργούν όμως νομίζω συμπληρωματικά, στο να δώσουν περισσότερα συμφραζόμενα και "υφές" από το περιβάλλον αυτών των ανθρώπων. Για παράδειγμα τα συγκεκριμένα ψωμιά ήταν πεταμένα στην άκρη ενος πεζοδρομίου, ένω λίγο πιο κάτω ήταν κάποιος που είχε μια πινακίδα "πεινάω" (Αν δεις για παράδειγμα και την σειρά των φωτογραφιών, λειτουργούν και λίγο ετερόφωτα ας πουμε και συνθετικά). Παράλληλα ο τίτλος με την έννοια του "θραύσματος" ήθελα να λειτουργεί προς αυτήν την κατεύθυνση του να δίνει σποραδικές ενατενίσεις πάνω σε ένα αποξενομένο αστικό περιβάλλον, τους ανθρώπους που ζουν εκεί και τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους. Κάτι σαν ένα αστικό παζλ που κάποιος έχει ανακατέψει τα κομμάτια. Βέβαια όλα αυτά που περιγράφω ίσως να υπάρχουν μόνο στο μυαλό μου και οι φωτογραφικές που ικανότητες να μην εξυπηρετούν ακριβώς όσα γράφω, άλλα η αρχική πρόθεση αυτή ηταν :) .