Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Χαχα ευχαριστω Δημητρη! Αν νομιζεις οτι δεν ανηκει εδω feel free να τη μεταφερω καπου αλλου, απλα μιας και το "street" δεν αποτελει κυριολεκτικο ορο αλλα μεταφορικο και κυριως μια κατασταση γι αυτο την εβαλα εδω!

Χαχα ευχαριστω Δημητρη! Αν νομιζεις οτι δεν ανηκει εδω feel free να τη μεταφερω καπου αλλου, απλα μιας και το "street" δεν αποτελει κυριολεκτικο ορο αλλα μεταφορικο και κυριως μια κατασταση γι αυτο την εβαλα εδω!

Εντάξει, πλάκα έκανα - εξάλλου δεν είμαστε και πολύ αυστηροί - κι ο καθένας ερμηνεύει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο! :a0210:

Ναι ναι το κατάλαβα! Κι εγώ πιο πολύ το έγραψα για να μαθαίνω όχι ότι παρεξηγήθηκα κιόλας!

Να σαι καλα φιλε μου! Το προσπαθω...διαβαζω, πειραματιζομαι και επενδυσα ενα ποσο. Τα σημαντικα βεβαια ειναι τα πρωτα 2 νομιζω και για ενα διαστημα το ειχα "χασει" καπως μιας και ειχα μεινει στους εξοπλισμους και ειναι λαθος. Επισης ακομα προσπαθω να βρω τα πατηματα μου ειδικα στη φωτογραφια ΜΕ που μου αρεσει πολυ, μιας και η ζωη με ενα τριποδο στην πλατη μαζι με ολα τα υπολοιπα ολη μερα ειναι ζορικη. Θελει να εισαι πιο ευελικτος γιατι εκανα ταξιδι ημερησιο με ολο τον εξοπλισμο ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ πανω μου και φτυνεις λιγο αιμα! Η θελει ενα ποκετ σαιζ τριποδο ή να αρχισω παλι τα γυμναστηρια! Αυτος ειναι και ο λογος που ασχολουμαι λιγο περισσοτερο πλεον με τη φωτογραφια δρομου που νομιζω δεν ηταν και ιδιαιτερα το "φορτε" μου, αλλα το παλευω οσο μπορω και κυριως προσπαθω να βελτιωνομαι.