Φωτογραφία "δρόμου"

Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Ενώ ξεκινώ από χαμηλά όμορφα με τις γραμμές που οδηγούν το βλέμμα μου προς τα κατακόρυφα παράθυρα πέφτω στο πλαστικό όρθιο μπουκάλι κα τρώω ένα Χ ... επίσης αν ήταν δικη μου μάλλον θα την κροπαρα λίγο πάνω από το τοιχάκι (με την προϋπόθεση πάντα να εξαφάνιζα το μπουκάλι), η τσάντα δεν με ενοχλεί ίσα ίσα μου αρέσει στη σύνθεση

Δημήτρη ενώ μου αρέσει πολύ η γεωμετρία με οριζόντιες κάθετες και διαγώνιες γραμμές, θα ήθελα να τον άνθρωπο να έχει "αέρα". Ιδανικά να ήταν δηλαδή στο πρώτο δεξιά παράθυρο. Γιατί τώρα τον βλέπω και οδηγεί το μάτι έξω από τη φωτογραφία.

Έχω κι άλλα καρέ (τουλάχιστον 3) με τον διαβάτη πιο δεξιά, απλά αυτή μου άρεσε περισσότερο, αφενός λόγω της αίσθησης της φυγής σε αντίθεση με τις φιγούρες εντός και αφετέρου λόγω στάσης - κλισης σώματος που ταιριάζει με τους άλλους + το alter ego (σκιά) που ακολουθεί. Κάποια στιγμή μπορεί να ανεβάσω μια ακολουθία για σύγκριση.

...Χεχεχε, αυτά παθαίνουμε όταν χρησιμοποιούμε τα σύγχρονα μέσα που μας επιτρέπουν ριπές και ανέξοδα κλικς...

45823037292_76d146ecb1_h.jpg
[/url]_DSF5429 Marrakech Morocco by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Το καλό και το άσχημο της ψηφιακής εποχής, τώρα που ολες θα φοράνε και ηλεκτρονικό κλείστρο και δεν θα φοβόμαστε οτι θα χαλάσουν εύκολα θα γίνει χαμός ... Σακη έπιασες κλίμα 200%

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Το καλό και το άσχημο της ψηφιακής εποχής, τώρα που ολες θα φοράνε και ηλεκτρονικό κλείστρο και δεν θα φοβόμαστε οτι θα χαλάσουν εύκολα θα γίνει χαμός ... Σακη έπιασες κλίμα 200%

Δεν χρησιμοποιώ ηλεντρονικο, εκτός αν ειναι ανάγκη! μου αρέσει το κλικ της em1 :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Δεν χρησιμοποιώ ηλεντρονικο, εκτός αν ειναι ανάγκη! μου αρέσει το κλικ της em1 :)

και πολυ καλά κάνεις η υλοποίηση του στην ΕΜ1 έγινε με firmware και δεν έχει την ίδια απόδοση με τις μετεγενέστερες μηχανές κατά τη γνώμη μου, αντίθετα την πρώτη ηλεκτρονική κουρτινα (διαμαντάκι) του μηχανικού συνιστώ να την έχεις ενεργοποιημένη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

και πολυ καλά κάνεις η υλοποίηση του στην ΕΜ1 έγινε με firmware και δεν έχει την ίδια απόδοση με τις μετεγενέστερες μηχανές κατά τη γνώμη μου, αντίθετα την πρώτη ηλεκτρονική κουρτινα (διαμαντάκι) του μηχανικού συνιστώ να την έχεις ενεργοποιημένη.

Κωστα για αναλυσε το μου λίγο αυτο...συνεχίζουμε εδω

Ή έχεις χέρι βράχο, η χάλασε το ibis στην δική μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

απλά έχει μηχανή με καλύτερη σταθεροποίηση (ΕΜ1), οταν πρωτοδοκίμασα το 2014 αναλογες φωτό με την παλιά μου ΕΜ1 στο υπόγειο υδραγωγείο της Κωνσταντινούπολης που δεν βλέπεις τη μύτη σου είχα πάθει πλάκα , δεν πίστευα στα μάτια μου.

Δεν εχω εμπειρία απο άλλες olympus να πω την αλήθεια.
Ομως εχω εντυπωσιαστεί απο το IBIS της EM1. Έχω βγάλει πάρα πολλές στο 1sec και iso καρφωμένο στο 200 με πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.