Ευχαριστώ! Με βοηθάς να συνεχίζω να προσπαθώ. Hidden figure: μια δεκαοχτούρα πάνω δεξιά γωνία.Ωραία, μου βγάζει λίγο '70s ατμόσφαιρα...

Προσωπικά, δε με εκφράζουν ούτε με ελκύουν ιδιαίτερα φωτογραφίες με μερικό αποχρωματισμό.
Αν θεωρείς πως το χρώμα βοηθά στη φωτογραφία σου, και εν προκειμένω στη φωτογραφία δρόμου, την αφήνεις έγχρωμη.
Προσωπική γνώμη πάντοτε ...
Ήταν ο στόχος μου —ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της επεξεργασίας (συνήθως δεν είμαι) και κρίμα που δεν άρεσε στους περισσότερους!Ισως αν δεν ηταν τοσο κορεσμενο το χρωμα και ηταν ακομα και το επιλεγμενο χρωμα λιγο πιο αναιμικο.....
τωρα βγαζει ματι τοσο πολυ εντονο.
Ναι, είναι δύο καρέ. Έχουν διαφορά μερικών ημερών και κοινά την περίπου ίδια γωνία και απόσταση λήψης και το κόκκινο χρώμα. Τις ένωσα με αυτόν τον τρόπο ακριβώς επειδή δεν θεώρησα ότι "έστεκαν" μόνες και επειδή μου ανέδειξαν μια west-versus-east αντίθεση.Επίσης αν δεν κάνω λάθος είναι δυο καρέ κολλημένα μεταξύ τους? Δεν με βρίσκει πολύ σύμφωνο η περίπτωση, σίγουρα θα "έβλεπα περισσότερα" σε κάθε μια χωριστά...
Ναι, το θεωρώ αδύνατον να πετύχαινα ιδανική ισορροπία ή συμμετρία σε μια τόσο αγχωτική φωτογράφιση.Τα δυο καρε να συνθετουν ενα καδρο δεν ειναι κακη ιδεα αλλα θελει πολυ σχεδιασμο και ισορροπια στους τονους και στους ογκους.
Εισαι σε καλο δρομο σιγουρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.