Φωτογραφία "δρόμου"

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εάν εννοείς την ταχύτητα του πράγματος, πολύ καλή την βλέπω την εστίαση. Δεν ξέρω εάν θα γινόταν καλύτερη. Εξαρτάται βέβαια και πόσες αποτυχημένες είχες.
Δεν μου αρέσει η επιλογή του f/9 στην 1η. Τα κάδρα και τα χρώματα, επίσης, θέλουν αρκετή επεξεργασία.

• Like
Reactions: gkpapad
Εάν εννοείς την ταχύτητα του πράγματος, πολύ καλή την βλέπω την εστίαση. Δεν ξέρω εάν θα γινόταν καλύτερη. Εξαρτάται βέβαια και πόσες αποτυχημένες είχες.
Δεν μου αρέσει η επιλογή του f/9 στην 1η. Τα κάδρα και τα χρώματα, επίσης, θέλουν αρκετή επεξεργασία.

ΦΙΛΕ Toupia δε με ενδιέφερε σαν πρώτη προσπάθεια να βάλω ποιο ανοικτό διάφραγμα.Περισσότερο με ένοιαζε πως θα κλείδωνε η μηχανή το υποκείμενο.Θα ξαναπάω και θα ζητήσω να στήσω το θέμα καλύτερα με λιγότερα στοιχεία τριγύρω(όσο θα μπορέσω).

• Like
Reactions: toupia
Ωραία "σκοτεινή" κατάσταση...
Ευχαριστώ! Μου άρεσε και εμένα η ατμόσφαιρα και γι' αυτό σήκωσα τη μηχανή για το κλικ. Είναι εντός λεωφορείου που ετοιμάζεται να αφήσει την Ακαδημίας και να μπει στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας.