Φωτογραφία "δρόμου"

Λιγο αερα αριστερα να ζυγισει με τον αντιστοιχο δεξια ή κροπαρισμα δεξια αντιστοιχο με το αριστερο με σεβασμο στην κατω μετωπη.

Απο κατω ωραιες οι μετωπες αλλα κατι με ενοχλει δεν ξερω τι. Υπαρχει "κι αλλο" ψωμακι στο κατω μερος του καδρου ? Αν οχι θα κροπαριζα συριζα στις δυο κατω μετωπες ωστε ισα να φαινεται ανετα η επιγραφη.

Και σιγουρα λιγο ελεγχο στο highlight του προβολεα.

• Like
Reactions: rednick and toupia
Λιγο αερα αριστερα να ζυγισει με τον αντιστοιχο δεξια ή κροπαρισμα δεξια αντιστοιχο με το αριστερο με σεβασμο στην κατω μετωπη.

Απο κατω ωραιες οι μετωπες αλλα κατι με ενοχλει δεν ξερω τι. Υπαρχει "κι αλλο" ψωμακι στο κατω μερος του καδρου ? Αν οχι θα κροπαριζα συριζα στις δυο κατω μετωπες ωστε ισα να φαινεται ανετα η επιγραφη.

Και σιγουρα λιγο ελεγχο στο highlight του προβολεα.
4 καρε με 4 διαφορετικες ποζες ,ευτυχως δεν εκανα καμια πατατα στην εκθεση και η εστιασση ειναι σχετικα καλη ,ομως τα καδρα θελουν δουλιτσα .Ευχαριστω για το σχολιο.

• Like
Reactions: toupia
Πω ρε αν δεν ειχε το γελιο η κυρια και ειχε κανα τρομαγμενο ή ταραγμενο υφος θαταν καταπληκτικη.
Φλωρεντια - Galleria degli Uffizi στο περιστυλιο εχει σκιτσογραφους ,αυτος ειναι ζωγραφος ,προσπαθει [και καταφερνει τελικα] να βαλει την κυρια μεσα στην γκαλερι χωρις να περιμενει στην ουρα [που γινοταν της ποπης] ,το κλικ αποτυπωνει το παιχνιδισμα του αρσενικου με το θηλυκο .

αν μου επιτρεπετε και δεν ειναι καταχρηση του χωρου ,ανεβασα και τις 2 εκδοχες, η πρωτη στο Α/Μ νημα μου αρεσει περισσοτερο.

αφου εχει ζαρα και καλβιν κλαιν σε μεσαιωνικο τοπιο:)
Ήσσονος σημασίας αναχρονισμός που προσθέτει αινιγματικότητα και θέτει προβληματισμούς και υποψίες για χρήση χρονομηχανής.

Ήρεμα γιατί θα πρέπει να βάλουμε password και adult consent στο νήμα! 😂
Δίνω 50 ευρώ/μήνα ώστε να έχω πρόσβαση στο κρυφό νήμα με το γυμνό, τραβηγμένο με R5, OM-1 ή Z9, 200 ευρώ/μήνα ώστε να έχω πρόσβαση στα αντίστοιχα raw files και 500 ευρώ/μήνα για πρόσβαση στο hidden Video Galley. PM me. Ευχαριστώ.

Δίνω 50 ευρώ/μήνα ώστε να έχω πρόσβαση στο κρυφό νήμα με το γυμνό, τραβηγμένο με R5, OM-1 ή Z9, 200 ευρώ/μήνα ώστε να έχω πρόσβαση στα αντίστοιχα raw files και 500 ευρώ/μήνα για πρόσβαση στο hidden Video Galley. PM me. Ευχαριστώ.
Φτου πιπέρι !

Τα κρυφα νήματα ειναι τσαμπα αλλά δυστυχώς ανοίγουν μόνο σε όσους μπανάρονται και για όσο διάστημα είναι κλειδωμένο το υπόλοιπα φόρουμ :)

ετσι ξέρουμε οτι δεν θα μας εγκαταλείψουν :ROFLMAO::ROFLMAO:

στα σοβαρά τώρα η ΟΜ1 με βοήθησε πολύ στη συγκεκριμένη φωτό , τραβηξα 2 κλικ και τα δυο πετυχημένα σε εστίαση σε αρκετά γρήγορη αντίθετη κίνηση μεταξύ στόχου και φωτογράφου ,

την είχα δοκιμασει με άσχημο φως στο παζαρι στου ΠΕΙΡΑΙΑ οπότε ηξερα οτι δεν θα κολωσει με καλό φως , βοήθησε και ο ταχύτατος σε εστίαση mzuiko 8-25/4

αυτη που έβαλα ήταν η δεύτερη φωτό , τη διάλεξα γιατί μου άρεσε πολύ η κίνηση των μαλλιών της , ούτε να είχα στήσει ανεμιστήρα με βοηθό !

Last edited:
Φτου πιπέρι !

Τα κρυφα νήματα ειναι τσαμπα αλλά δυστυχώς ανοίγουν μόνο σε όσους μπανάρονται και για όσο διάστημα είναι κλειδωμένο το υπόλοιπα φόρουμ :)

ετσι ξέρουμε οτι δεν θα μας εγκαταλείψουν :ROFLMAO::ROFLMAO:

στα σοβαρά τώρα η ΟΜ1 με βοήθησε πολύ στη συγκεκριμένη φωτό , τραβηξα 2 κλικ και τα δυο πετυχημένα σε εστίαση σε αρκετά γρήγορη αντίθετη κίνηση μεταξύ στόχου και φωτογράφου ,

αυτη που έβαλα ήταν η δεύτερη και μου άρεσε πολύ η κίνηση των μαλλιών της , ούτε να είχα στήσει ανεμιστήρα με βοηθό !
To δέρμα παραείναι ρετουσαρισμένο ή είναι τα νιάτα;