Ευχαριστώ! Εάν όχι "δρόμου", τότε πού;παρα ειναι κλειστο για να το πεις φωτογραφια δρομου.
ωραια τοποθετησες τα χρωματα στο καδρο με χαλαει ομως το αρκετα σκουρο πανω μερος (του μαλλιου)

Κώστα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Τρομερή Ιωσηφ ,
αν ήθελες να περιγράψεις σε ένα νέο φωτογράφο χωρίς λέξεις την φωτογραφία δρόμου θα ήταν σίγουρα μια που θα του έδειχνα
η αντίθεση που πέτυχες με το κόκκινο βέσπακι και το στολισμένο μαγαζι ολα τα λ7 , την απογειώνει !
Καλημερα Κωστα και ευχαριστω για το σχολιο.Για το watermark εχεις δικιο θα το αλλαξω ,το προσπαθησα προσφατα αλλα δεν το καταφερα .Σαν κάδρο η προηγούμενη μου αρέσει πιο πολύ Νίκο ,ένα κλικ μετά να είχες πετύχει τον ποδηλάτη ώστε να ξεφυγει από την κολώνα και το λευκο αυτοκίνητο και θα ήταν πολύ καλή,
ίσως το Α/Μ να της ταιριαζε πιο πολύ αφού σου αρέσει να ανεβάζεις και το contrast στην επεξεργασία
δυο παρατηρήσεις αν μου επιτρέπεις, πρέπει να περιποιηθείς λίγο το watermark σου γιατί ακόμα και σε πολύ καλές σου φωτό χτυπάει λιγο άσχημα και δευτερευόντως να επενδύσεις λίγο χρόνο στην επεξεργασία ώστε η φωτό σου να βγαινουν πιο φυσικες ,
Καλη συνέχεια !
Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά με υγεία, δημιουργική και προσωπική ευημερία για τον καθένα.Η τελευταία πρόταση σου ΙΩΣΗΦ, δειχνει την ποιότητα σου σαν άτομο.Συγχαρητήρια για την παιδεία σου, η οποία δυστυχώς σπανίζει.Κώστα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Είχα δει το σκηνικό με την βέσπα και το μαγαζί μέσα και περίμενα λίγο μέχρι να πετύχω κάποιον/κάποια που να έχει κάτι ιδιαίτερο/ξεχωριστό.
Μακάρι να μην υπήρχαν τέτοιες καταστάσεις, αλλά αυτό το ιδιαίτερο μου το έδωσε ο ταλαιπωρημένος κύριος.
Ευτυχώς είχα και τη δυνατότητα να περιμένω κάποια λεπτά μέχρι να βρω κάτι αξιόλογο, μιας και ήμουν μόνος.
Προσωπικά όμως, πέραν της αντίθεσης που ανέφερες, με "κέρδισε" το βλέμμα του κυρίου ...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο σχόλιο!Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά με υγεία, δημιουργική και προσωπική ευημερία για τον καθένα.Η τελευταία πρόταση σου ΙΩΣΗΦ, δειχνει την ποιότητα σου σαν άτομο.Συγχαρητήρια για την παιδεία σου, η οποία δυστυχώς σπανίζει.
Υ.Γ.Όσο για τη φωτογραφία τι να πω εγώ.Απλώς χαζεύω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.