Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

ilia στη δευτερη έχω πάλι την ενσταση της γυρισμένης πλάτης.:flipout:

Η πρώτη αν ήταν νετ και στον φωτογράφο θα ήταν άψογη στα μάτια μου. Εχεις πάντως πολύ ενδιαφέρουσα ματιά σε ένα δύσκολο στυλ φωτογραφίας

Υ.Γ. Υπάρχει κάποια λίστα στην οποία πρέπει να γραφτούμε για Pm ώστε να αποφύγουμε την καταπίεση των διαχειριστών:flipout:?

Δωσε θαρρος στον χωριατη...ευχαριστω, παρτε αλλη μια... δημοσιογραφοι
διπλα στο θεμα...!!!

Reporters gadgets by 1L1as, on Flickr

Για τα αυτοκινητα κατι θα γινει πιστευω... αλλωστε στο καδραρισμα ειμαι...expert :captain: (οι πλατες θα πανε συννεφο) :flipout:

Last edited:

Ωραίες είναι Ηλία, η πρώτη με το ζευγάρι και τα πορτέτα είναι πιο ενδιαφέρουσα για μένα. Αλλά νομίζω ότι θα βοηθούσε ένα πιο σφιχτό καδράρισμα. Κανένα πρόβλημα νομίζω οι γυρισμένες πλάτες, λογικό είναι να κοιτάνε τις φωτογραφίες και όχι εσένα.

Επικινδυνο εγχειρημα

Uploaded with ImageShack.us
streetrj.jpg

Carolina επικίνδυνο μεν δυσδιακριτο δε για μένα κυρίως γιατί η φιγούρα μπερδευεται με το γκρι τόνο του τσιμέντου και ουσιαστικά χάνεται το θέμα

NtinNton μαλλον η επεξεργασια μου δεν απεδοσε το καλυτερο δυνατο απτη φωτογραφια.Η αντιθεση της φιγουρας ηταν πιο αισθητη στην εγχρωμη εκδοση.Οσο για το crop ειχα φτιαξει μια εκδοχη αλλα η αληθεια ειναι οτι σε b/w η φωτο μου φαινοταν φτωχη!
Σ αυτην την εκδοχη ξεκολλησε λιγο η κεντρικη φιγουρα ,αλλα προσωπικα αυτο το εφε μου φαινεται ''φτηνο''

δεν θυμαμαι αν την εχω ξαναβαλει αυτη
attachment.php

Attachments

• synt.jpg
    synt.jpg
    50.6 KB · Views: 141
Απάντηση: Street Photography

Νομίζω ότι την έχω ξαναδεί beavis

Από βόλτα στην Κόρινθο με το αγαπημένο μου Fuji Velvia 50:

attachment.php

Γκράφιτι σε ακάλυπτο πολυκατοικίας που ποτέ δεν το βλέπει ο ήλιος!

Attachments

• IMG_000123.jpg
    IMG_000123.jpg
    41.5 KB · Views: 225

NtinNton μαλλον η επεξεργασια μου δεν απεδοσε το καλυτερο δυνατο απτη φωτογραφια.Η αντιθεση της φιγουρας ηταν πιο αισθητη στην εγχρωμη εκδοση.Οσο για το crop ειχα φτιαξει μια εκδοχη αλλα η αληθεια ειναι οτι σε b/w η φωτο μου φαινοταν φτωχη!
Σ αυτην την εκδοχη ξεκολλησε λιγο η κεντρικη φιγουρα ,αλλα προσωπικα αυτο το εφε μου φαινεται ''φτηνο''

Aφού είναι μπορντώ και μπλέ τα ρούχα, μπορείς να ανεβάσεις τα πράσινα-κίτρινα στην μετατροπή σε BW για να τα σκοτεινιάσεις τα μπλέ-κόκκινα και να κάνουν κοντραστ,

Δε μου λέει κάτι σα φωτό δρόμου, αλλά πρόσεξα ότι η ΝΕΧ περνά απαρατήρητη.. Γυρνάω την οθόνη προς τα πάνω και τραβάω από το ύψος του αφαλού, stealth :D

DSC00136b.jpg

Re: Απάντηση: Street Photography

Νομίζω ότι την έχω ξαναδεί beavis

Από βόλτα στην Κόρινθο με το αγαπημένο μου Fuji Velvia 50:

attachment.php

Γκράφιτι σε ακάλυπτο πολυκατοικίας που ποτέ δεν το βλέπει ο ήλιος!

Που ειναι αυτη ρε αφεντικο?

προτεινω να αλλαξουμε τον τιτλο στο νημα σε "Φωτογραφιες στον δρομο"