Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

ταιριαζει αυτη στο street??? :)

3468253619_d8c45decfb_o.jpg

• Like
Reactions: stratigos24
Απάντηση: Street Photography

Ταιριαζει και μαλιστα εμενα προσωπικα μου αρεσει .

θεος ο τυπος!!
:BDGBGDB55:

η φωτο πολυ ωραια!
εδω ενα πολωτικο θα την εκανε καταπληκτικη!!

Ευχαριστω.
confessora εχεις δικαιο για το polarizer,δεν το παιρνω μαζι μου τελευταια ομως, δεν ξερω γιατι....

@send

attachment.php

@Hlias

attachment.php

Attachments

• DSC00113_hdr2.jpg
    DSC00113_hdr2.jpg
    79.3 KB · Views: 254
  • DSC00113_hdr21.jpg
    DSC00113_hdr21.jpg
    99.2 KB · Views: 231

σας ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ...

η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη στην Μηλο περυσι το καλοκαιρι, νομιζω με την Sony P-52... φυσικα ουτε λογος για αναλυσεις κτλ... (αφησα την γυναικα για λιγο στο εστιατοριο ενα απογευμα και εκανα την φωτογραφικη μου βολτα στα στενα της Πλακας...)

με το που τα βλεπω και ειμαι ετοιμος για το κλικ, γυρναει αυθορμητα το πρωτο κοριτσακι και παιρνει αυτην την τοσο αθωα σταση που με ελιωσε...

αληθεια τι ακριβως επεξεργασια εκανες στο # 146 φιλε Βασιλη???

θα ειχε ενδιαφερον να μαθω/ουμε...

thanx in advance...

πρώτες δοκιμές σε grainy ΑΜ / London πρωτομαγιά

ldnstr1.jpg

ldnstr3.jpg

Last edited:

Δυο απο την μικρη παραμονη μου στο Βερολινο. Μια πολη με μοναδικη αρχιτεκτονικη υψηλων προδιαγραφων.

Μια απο το μνημειο του Ολοκαυτωματος. Δεν ξερω πως σας φαινεται με τους ανθρωπους να στεκονται επανω τους.

Holocaust Memorial (German: Holocaust-Mahnmal), is a memorial in Berlin to the Jewish victims of the Holocaust, designed by architect Peter Eisenman and engineer Buro Happold. It consists of a 19,000 square meter (4.7 acre) site covered with 2,711 concrete slabs or "steal", arranged in a grid pattern on a sloping field.

attachment.php

ενας τοιχος με paint splashes. Σχεδιαστικη εμπνευση.

attachment.php

Attachments

• _DFX1883 - Version 2 (1).jpg
    _DFX1883 - Version 2 (1).jpg
    172.1 KB · Views: 270
  • _DFX1925 - Version 2.jpg
    _DFX1925 - Version 2.jpg
    133.4 KB · Views: 269

πολύ ωραία σύνθεση η δεύτερη! μου αρέσουν τα άχρωμα paint splashes, σημείο που θα περίμενε κάποιος να πλημμυρίζει στο χρώμα! :a0210:

με χαλάει λίγο που κόβονται τα πάνω δύο παράθυρα.

sorry για το οφτοπικ, αλλά NILO μάλλον Ολυμπιακό πήγες να δείς Βερολίνο, βάλε μας και μερικές σχετικά με το F4 :)

Σακη δεν εχεις αδικο για τα παραθυρα.Την σκηνη την πετυχα κυριολεκτικα στο δευτερολεπτο (φωτογραφιζα κατι απο την αλλη μερια του δρομου οταν γυρισα και ειδα ξαφνικα τον ποδηλατη). Ισα ισα που προλαβα ενα καρε με αυτον στο πλανο.

Σοκο για το final four ειχα παει (για τον Παναθηναικο κ για τον Ολυμπιακο). Μεσα στο γηπεδο ομως δεν αφηναν παρα μονο pocket cameras. Eιχα βεβαια την LX3 μαζι αλλα τραβηξα πολυ λιγες και δεν τις εχω δει στον υπολογιστη ακομα. Δεν νομιζω οτι εβγαλα τιποτα αξιολογο, αλλα θα το κοιταξω.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

χθεσινες φωτο... απο το Θησειο οι δυο πρωτες...

μεσα απο το αυτοκινητο η τριτη σε φαναρι της 3ης Σεπτεμβριου...

απο το μπαλκονι φιλικου σπιτιου η τελευταια...

χωρις καμια επεξεργασια... μονο crop στην τριτη για να μην φαινεται ο αριθμος κυκλοφοριας του ΙΧ...

Attachments

• photo3.jpg
    photo3.jpg
    52.3 KB · Views: 182
  • photo1.jpg
    photo1.jpg
    146.7 KB · Views: 180
  • photo2.jpg
    photo2.jpg
    128.2 KB · Views: 181
  • photo4.jpg
    photo4.jpg