Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Πράγματι, με πολύ ωραία έκφραση κάτι μεταξύ χαμόγελου και απορίας...

Εγω θα την εκοβα απο το χερι της και πανω.......σε οριζοντια 16/9.

Βλεμματα μονο και λιγο χερακι για κινηση.

Ε... καλα, ειμαι και ομορφοπαιδο, πως να μη με κοιταει... :smash: ασε που κραταω και τον 70-200 με το hood περασμενο και δειχνω καπως πιο... σοβαρος... :award:

Ηταν μια παρεα 4 κοριτσια, αλλα η συγκεκριμενη ηταν... φοβερη... ειχε αυτο που λεμε τυπο... η φωτογραφια την αδικει... την περιμενα κανενα 20λεπτο, μηπως και μπορεσω να την καδραρω καλα, αλλα ματαια... Σαββατο απογευμα στην πλατεια του Αγιου Στεφανου, πρωτη μερα με 20 βαθμους θερμοκρασια γινοταν της... τρελλης απο κοσμο... εδω ειναι λιγο πριν κατεβει στο μετρό, στην αρχη της σκαλας... φυσικα και με ειδε και μαλιστα της αρεσε, κολακευτηκε που την εβγαζα φωτογραφια, εξ ου και το χαμογελο και τα σχολια με τις φιλεναδες της εν οσω κατεβαιναν τις σκαλες... καμμια ενοχληση δεν ειδα απο πλευρας της...

Απο τα σχόλιά σας, βλεπω οτι οντως, το βλεμμα, η εκφραση εχει δυναμη στα πορτραιτα... τα καδρα, οι συνθεσεις και τα λοιπα τεχνικα ερχονται μετα...

Ευχαριστω για τα σχόλια...

Αν και η πρωτη εντυπωση ειναι παντα η καλυτερη, ας βαλω δυο συνεχομενες για να δειτε την αντιδραση... στην πρωτη καταλαβαινει οτι... κατι γινεται, και στη δευτερη, το... εχουμε αναλυσει ηδη...

1st by 1L1as, on Flickr

2nd by 1L1as, on Flickr

Ακουσα τον Kosh για το κροπ, αλλα οχι τον Billy (το εκοψα ατσαλα το χερι)...

Απάντηση: Street Photography

Εντάξει , εντάξει ....................................... ξέρουμε ότι της άρεσες .-bye-

Κανε ρε συ πιο δεξια το κροπ να βαλεις μεσα και το προσωπο της αλλης οπως και να φας λιγο τον αερα αριστερα..

2nd by 1L1as, on Flickr

Για πεστε παιδια.
Ειναι ή δεν ειναι η καλυτερη φωτογραφια στην καριερα του Ηλια στο φορουμ μας?

Να σας βοηθησω λιγο. Ειναι η καλυτερη.

Και ρωταω, ειναι τυχαιο οτι ειναι τραβηγμενη με τον ασπρο φακο?

Στο κροπ, την εβαλα ακριβως στο 1/3 του κανονα των τριτων... (και μη πει κανεις καμμια κρυαδα περι παρ' τα τριτα κτλ κτλ)... :twoguns: δεν κοιταξα τιποτε αλλο (ωμος, φοντο κτλ) και εκοψα σε 1,77/1...

...πηγα με βαση τη θεωρια, εχω το κυριως θεμα στην σωστη θεση... τωρα οτι αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη, ε... την επομενη φορα...

Για πεστε παιδια.
Ειναι ή δεν ειναι η καλυτερη φωτογραφια στην καριερα του Ηλια στο φορουμ μας?

Να σας βοηθησω λιγο. Ειναι η καλυτερη.

Και ρωταω, ειναι τυχαιο οτι ειναι τραβηγμενη με τον ασπρο φακο?

Ελα, χαζομαρες.... καλυτερη και χειροτερη... :cowboy:

Ο φακος, μονο τεχνικα μπορει να βοηθησει την κατασταση... και δυο φορες που τον χρησιμοποιησα εως τωρα, για φωτογραφια δρομου, ειμαι σκεπτικος ως προς την χρηση του...

Μεχρι στιγμης αναγνωριζω οτι οταν κλειδωσει.... κλειδωσε... :award::award: Ωστοσο, εχω και προβληματακια... με κυριο το αργο διαφραγμα (θεμα ταχυτητας και βαθους πεδιου, καλομαθα με τους 1,8)... αλλα αυτα εν καιρω...

Σημερα τον χρησιμοποιησα αρκετα και περιμενω, αν τα καταφερω, αυριο να τον δω στο... catwalk... :idea:

Last edited:

Ευχαριστωωωωω.... πρωτες εντυπωσεις, οτι λενε ολοι... χρωμα, οξυτητα και σταθεροποιηση, top of the top....

Μεγεια και απο μενα για την κορυφαια επιλογη...πανεμορφη φωτογραφια.