Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Δεν υπηρχαν εντονα χρωματα, μπλεδιλα επικρατουσε που δεν μου αρεσε... το πρασινο του δεντρου ηταν σκουρο λογω σκιασεων και τα ρουχα των παιδιων επισης σκουρα... μου φανηκε καλυτερη σε Α/Μ...

Ευχαριστω για τα σχολια...

...για την Α/Μ περιοδο, δεν ξερω αν ειναι μοδα ή οχι (για μενα, μια και το εντονο χρωμα ειναι απο τις αδυναμιες μου) αλλα στις τελευταιες που ανεβαζω, δεν βρισκω ενδιαφερον στα χρωματα που εχουν... ειδικα σε αυτες του δρομου, δεν μου αρεσουν καθολου τα χρωματα τους, γιατι ειναι μεσα στην πολη, οπου κυριαρχει το γκριζο και αν βαλω και την ωρα που ειναι νταλα μεσημερι συνηθως, και λιγο χρωμα να υπαρχει, δειχνει χάλια... (επισης, προσπαθω να κρατησω και τον Beavis απο το να ξανακυλησει στο HDR :flipout::flipout:)...

Ηλία η τελευταία είναι εξαιρετική!!!
Ίσως η φωτογραφία σου που με έχει κρατήσει περισσότερο από κάθε άλλη.(εξαιρούνται εκείνες στην έκθεση αυτοκινήτου :HTEHETH63:)
Έχεις καταφέρει να δώσεις περισσότερη προσοχή ακόμη και στις τρίχες των μαλλιών της κοπέλας παρά στο ότι συμβαίνει γύρω.
Και η κακία τώρα: Να έλλειπε και το μπλε μπλουζάκι.

edit. Με πρόλαβες. Οπότε η προτελευταία.

Να έλλειπε και το μπλε μπλουζάκι.

edit. Με πρόλαβες. Οπότε η προτελευταία.

Εχω ρεντα Κυριακατικα... :idea: Σε ευχαριστω Βασιλη... εχει παρασκηνιο η ολη φωτογραφια, αλλα ειναι για αλλη ωρα... χαιρομαι παντως που σας αρεσε...

Το μπλουζακι τωρα, εχεις δικιο αλλα φταιει το περασμενο της ωρας... στο ιδιο layer που εκανα desaturation και με πινελο μασκαρα την κοπελα που ειναι το κυριως θεμα και τη θελω με ζωντανα χρωματα, εδωσα μετα λιγο vibrance (να την τονισω παραπανω) νομιζοντας οτι και η υπολοιπη φωτογραφια ηταν κατω απο μασκα... το αντιληφθηκα, μολις την ανεβασα στο σαιτ... πιο πριν ειχε ενα ωραιο απαλο γκριζομπλε χρωμα... :twoguns:

Το μπλουζακι τωρα, εχεις δικιο αλλα φταιει το περασμενο της ωρας... στο ιδιο layer που εκανα desaturation και με πινελο μασκαρα την κοπελα που ειναι το κυριως θεμα και τη θελω με ζωντανα χρωματα, εδωσα μετα λιγο vibrance (να την τονισω παραπανω) νομιζοντας οτι και η υπολοιπη φωτογραφια ηταν κατω απο μασκα... το αντιληφθηκα, μολις την ανεβασα στο σαιτ... πιο πριν ειχε ενα ωραιο απαλο γκριζομπλε χρωμα... :twoguns:
Αν τη διορθώσεις εγώ θα ήθελα να τη δω.
Επειδή πιστεύω οτι ακριβώς αυτ´οπου έκανες με τις μάσκες απέδωσε , δε μας γράφεις και έναν σύντομο οδηγό? Όχι ότι μπορούμε να σε φτάσουμε αλλά να προσπαθούμε :ADFADF1:

Αν ασχοληθω παλι, μαλλον θα τη δω σε ασπρομαυρο σκετο...

Οσο για την επεξεργασια, δεν ειναι κατι μπερδεμενο... στα ελληνικα νομιζω λεγεται επιλεκτικος αποχρωματισμος και στα αγγλικα selective desaturation... με ενα γκουγκλαρισμα, θα βρεις πολλες και διαφορετικες εκδοχες του...

νατα τα πιπινακια!!! πες μου οτι τα πηγες και για ποτακι μετα για να τους δείξεις την ομορφη φωτογραφια σου;;; χεχεχε :worshippy:

Πσστ!!! Έχω κόρες στην ηλικία τους βρέ άθλιοι...

Να σου ζήσουν βρε, να τις δεις οπως επιθυμεις.....εγω εχω γιόκα 1ος έτους..αρα δεν κινδυνευεις είναι μικρούλης!!χεχεχε :ernaehrung004:

Trio musicanti ή διαφημιστικό? Η έκθεση πάντως πολύ καλή, υπάρχει κάποιο κάψιμο στις φωτεινές πηγές, αλλά κατά τα άλλα άψογη...