Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Ωραιο στιγμιοτυπο το μπαλκονι Ντινο... προτιμουσα την οριζοντια με λιγο προσεγμενο κροπ...

Για f1,4 εν κινησει με 1/400 καλη βγηκε...

Why her ? by 1L1as, on Flickr

Απάντηση: Re: Street Photography

photostream

για πείτε μου μια γνώμη παιδιά. είναι η πρώτη που ανεβάζω

Re: Απάντηση: Re: Street Photography

photostream

για πείτε μου μια γνώμη παιδιά. είναι η πρώτη που ανεβάζω
φαντάζομαι εννοείς αυτή
8025677754_6c68a51736_c.jpg

Ενδιαφέρουσα σκηνή αλλά τα παιδια που είναι πρωταγωνιστές στο κάδρο χάνονται

Έτσι ακριβώς, έπρεπε να είσαι λίγο πιο κοντά και να τραβήξεις καμιά 20αριά για να σου βγουν μια-δυο...

Απάντηση: Re: Street Photography

φαντάζομαι εννοείς αυτή
8025677754_6c68a51736_c.jpg

Ενδιαφέρουσα σκηνή αλλά τα παιδια που είναι πρωταγωνιστές στο κάδρο χάνονται

ναι εχεις δικιο. είμαι ακόμα αρχάριος και προσπαθώ με τις γνώμες να μάθω. Οντως τα παιδιά χάνονται αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσω τα νερά που "ανοιγόκλειναν" (συντριβάνι γαρ) τα παιδιά που αποκλείεται να τα πετύχεις να κάθονται ήσυχα και την βροχή γιατί μόλις ξεκίνησε να βρέχει.....
ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!

Έτσι ακριβώς, έπρεπε να είσαι λίγο πιο κοντά και να τραβήξεις καμιά 20αριά για να σου βγουν μια-δυο...

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να βάζεις ριπή, οι στιγμές είναι... στιγμές :)

Μονο εσένα νομίζεις σου πάει αυτό ?? εδω και εγώ εχω πρόβλημα με 1/1000 απο τα δικά σου κλίκ ... δεν είναι τυχαίο που είναι κεντρικά τοποθετημένο και με την μεγαλύτερη επιφάνεια ...

Απάντηση: Street Photography

Η δρόμου δεν είναι πολύ του στύλ μου, αλλά αραιά και πού εμφανίζεται η ευκαιρία για ένα καλό κάδρο.
Σε ένα γηπεδάκι μίνι γκόλφ, περιμέναμε την σειρά μας για την επόμενη τρύπα και στην διπλανή τρύπα περίμενε αυτή η παρέα...

8112031902_86b5b9edba_h.jpg

Ασπρόμαυρη μετατροπή στο Photoshop.