Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Παιδια, ευχαριστω για τα σχόλια...

Γιωργο, το εφε και το κροπ με ταλαιπωρησε αρκετα... στο κροπ κατεληξα να κρατησω τα ιδια ατομα και αριστερα και δεξια (απο την κοπελα με το πρασινο κασκωλ). Το εφε, ξερω οτι ειναι... καπως, αλλα τελικα ειπα να το αφησω...

Ευχαριστω Βασιλη...

...αν λες για την δευτερη με το μωρο παντως, ειναι η πρωτη μου χωρις να σηκωσω την μηχανη. Σημαδευα κρατωντας την κατω. Με 50mm πραγματικα, δυσκολο να καδραρεις ακομα και απο τοσο κοντα...

Απάντηση: Street Photography

μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

IMGP0117.JPG

Ευχαριστω Βασιλη...

...αν λες για την δευτερη με το μωρο παντως, ειναι η πρωτη μου χωρις να σηκωσω την μηχανη. Σημαδευα κρατωντας την κατω. Με 50mm πραγματικα, δυσκολο να καδραρεις ακομα και απο τοσο κοντα...
Ναι γι' αυτή λέω. Δηλαδή έχεις γίνει σαν τους πιστολάδες που πυροβολούσαν μέσα από τη θήκη. :twoguns:

Κώστα πολύ ωραία.

Απάντηση: Street Photography

Πανέμορφη η φωτογραφία της Θεσσαλονίκης!
Και απο πίσω αχνοφαίνεται ο Λευκός Πύργος...

Κωστα ότι και για τον Ηλία, η φωτογραφία είναι καλή και το εφέ με το χρώμα-α/μ την αδικεί, όπως και το blur στα ακρα του κάδρου
drek ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον ποδηλάτη και τη σκιά αλλά έχω την εντύπωση ότι αν είχε απομακρυνθεί λίγο ακόμα θα ήταν καλύτερη

drek ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον ποδηλάτη και τη σκιά αλλά έχω την εντύπωση ότι αν είχε απομακρυνθεί λίγο ακόμα θα ήταν καλύτερη

Ενδεχομένως... εγω σήκωσα την κάμερα για τo φως και τις σκιές στα κτήρια και ο ποδηλάτης πετάχτηκε απο τη στροφή μέχρι να σηκώσω τη μηχανή :) Δεν ήταν ότι τον περίμενα .... και δεν είχα χρόνο για δευτερο κλικ...
Thanks για την παρατήρηση πάντως. Ίσως μια ριπή να είχε δώσει πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα :)

Ενδεχομένως... εγω σήκωσα την κάμερα για τo φως και τις σκιές στα κτήρια και ο ποδηλάτης πετάχτηκε απο τη στροφή μέχρι να σηκώσω τη μηχανή :) Δεν ήταν ότι τον περίμενα .... και δεν είχα χρόνο για δευτερο κλικ... )

Mα καλα... με μ4/3 τραβας street και δεν προλαβαινεις... ? :bang::flipout::grinning-smiley-043

Περαν της πλακας, ετσι οπως τη φανταζομαι, θα την εκοβα σε 5/4 ή και τετραγωνη, (οπως βολευε στο καδρο καλυτερα) και θα πετουσα τα αυτοκινητα και την αδιαφορη πολυκατοικια αριστερα και το αυτοκινητο δεξια... θα κρατουσα μονο τις πιο ενδιαφερουσες στεγες και τον ποδηλατη φυσικα... αν εχεις mp πιστευω θα εβγαινε καλη...

Και με αφορμη τη φωτο του Κωστα με τον υπνακο σε δημοσιο χωρο, ας βαλω και δυο παρομοιες δικες μου που βρηκα... τιποτε σπουδαιο, αλλα ως συνεχεια, ισως βλεπονται...

asleep in the bar... by 1L1as, on Flickr

asleep in the park... by 1L1as, on Flickr

Last edited:

Μια ενημερωση για τον διαβητη παντα χρειαζεται
Ηλια μαντεψε με ποιον φακο ειναι τραβηγμενη,πολυ δυσκολο:flipout:

_MG_9958.jpg

κροπ
_MG_r9958.jpg

Ηλια μαντεψε με ποιον φακο ειναι τραβηγμενη,πολυ δυσκολο:flipout:]

Κανενας ευρυγωνιος θα ειναι γιατι στην κυριως φωτο εχεις πολυ αχρηστο πλανο... στο κροπ κατι εκανες... :Banane0: αλλα θα μαθεις και εσυ σιγα σιγα περι... street και τηλεφακου, εεε paparazzi ηθελα να πω... :flipout::flipout:

Όταν λέμε street εννοούμε street! Ωραίος, και ξεφεύγει από την μανία "όλα καθαρά και κρυστάλλινα"...

περασε σαν σιφουνας (μαυρος) και αιφνιδιαστικα,αλλα κατι καταφερα πριν εξαφανιστει
_MG_9654.jpg

Last edited:

Όταν λέμε street εννοούμε street! Ωραίος, και ξεφεύγει από την μανία "όλα καθαρά και κρυστάλλινα"...

Τοτε εχω αυτην, με νατουραλ θολωμα απο τη διαφορα θερμοκρασιας... εξω ειχε -5 και μεσα καμμια 20ρια... ο φακος δεν ειχε προλαβει να ξεπαγωσει εντελως...

_MG_1212 by 1L1as, on Flickr