Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Η μεγάλη μαγκιά εδώ IMHO είναι η επιλογή του διαφράγματος εκείνου που ΚΑΙ θα έχει εστιασμένο ολόκληρο το θέμα ΚΑΙ θα το κάνει να ξεφοντάρει, δίνοντας στη φωτογραφία τρισδιάστατη αίσθηση.

Λεωνίδα :grinning-smiley-043, άψογη τεχνική!

Λείπει η ανθρωπινη παρουσία και το δρώμενο. Σαν αστικό τοπίο είναι ωραίο κάδρο

H 1η από τις 2 Λεωνίδα σαν σναπσοτ Η 2η με την τοποθέτηση του θέματος στη μέση χάνει τα παπούτσια θα μπορούσαν να είναι ενδιαφέρον εύρημα σε αστικό τοπίο (λείπει μια τέτοια κατηγορία νομίζω) αλλά δεν φτάνουν

Μετα απο πολυ καιρο, λογω καιρου, βγηκα και δοκιμασα να φωτογραφισω στο δρομο... δεν βρηκα τιποτε σπουδαιο, αλλα θυμηθηκα τουλαχιστον, ποσο ενδιαφερον ειναι ως χομπυ...

_MG_2114 by 1L1as, on Flickr

_MG_2094 by 1L1as, on Flickr

Νομίζω ότι μάλλον εδώ ταιριάζει περισσότερο αυτή.

uploadfromtaptalk1360680140760.jpg

Είναι τραβηγμένη με το S3 και επεξεργασμενη με το Pixelr express.

πολύ μου αρεσουν αυτες οι φωτογραφίες και επεξεργασίες....!! ωραιότατη.... νομίζω είναι μακριά η φιγούρα και χάνεται αρκετα απο το κάδρο..(είναι με ένθεση ή οχι;)

πολύ μου αρεσουν αυτες οι φωτογραφίες και επεξεργασίες....!! ωραιότατη.... νομίζω είναι μακριά η φιγούρα και χάνεται αρκετα απο το κάδρο..(είναι με ένθεση ή οχι;)

Σ'ευχαριστώ Δημήτρη, δεν έχει γίνει ένθεση πάντως! Το κάδρο είναι "παρθένο", με την εξαίρεση της κορνίζας και ενός ψηφιακού φίλτρου που ευθύνεται για το χρώμα.

Edit: αν η φιγούρα φαίνεται μικρή, τότε ίσως πάει καλύτερα στο Τοπιο, αλλά και πάλι, η φιγούρα είναι το θέμα και ακριβώς το μικρό της μέγεθος στο κάδρο σε συνδυασμό με το έντονο κοντράστ της, την αναδεικνύουν περισσότερο. Αυτός ήταν ο σκοπός δηλαδή, αλλά αν πρέπει να γράψεις τόσα πολλά για να τον εξηγήσεις, τότε προφανώς η φωτογραφία δεν έχει πετύχει!

Last edited:

μωρε η φωτογραφία μια χαρα ειναι και η επεξεργασία.... αυτο δεν ειχα καταλάβει, αν ειναι ενθεση ή οχι... τα αλλα ειναι καθαρα γνωμες...!!

athens2013_0001_by_etsap-d5v65cf.jpg

athens2013_0002_by_etsap-d5v65j3.jpg

athens2013_0003_by_etsap-d5v65tq.jpg

athens2013_0004_by_etsap-d5v65yx.jpg