Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

893486_10200823223840179_330527283_o.jpg

Το κακό είναι ότι ο κόσμος αρχίζει και το συνηθίζει ,και αυτοί οι άνθρωποι περνούν ¨ σχεδόν ¨ ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΟΙ .

Το κακό είναι ότι ο κόσμος αρχίζει και το συνηθίζει ,και αυτοί οι άνθρωποι περνούν ¨ σχεδόν ¨ ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΟΙ .
Αυτο ξαναπεστο.Εχεις απολυτο δικιο.

Να κάνω μία μάλλον σχετική με το θέμα ερώτηση; Συνήθως τι φακό χρησιμοποιείτε για street photography και τί κάμερα; Πολλές φορές ο κόσμος αντιδρά στο δρόμο όταν σε βλέπει με μία dslr και χρειάζεται μία κάποια απόσταση από το θέμα, οπότε εξετάζω το ενδεχόμενο αγοράς ενός τηλεφακού. Τί προτείνετε;

Καλησπερα εγω δεν είμαι και ο πιο ειδικός για να σου απαντήσω ,αλλα εγω βγαίνω με nex και τον sigma 30 2'8

smrodrigo επειδη οι φωτογραφιες σου είναι υπέροχες Θα μπορούσες να πεις λίγα λόγια για αυτές όπως φακός μηχανη τρόπος λήψεις αν θα μπορούσε ποτε να ειπωθεί τρόπος σκέψης , όσο είναι δυνατό αυτο .

smrodrigo επειδη οι φωτογραφιες σου είναι υπέροχες Θα μπορούσες να πεις λίγα λόγια για αυτές όπως φακός μηχανη τρόπος λήψεις αν θα μπορούσε ποτε να ειπωθεί τρόπος σκέψης , όσο είναι δυνατό αυτο .
Οκ θα γραφω απο κατω info,αυτη ειναι τραβηγμενη με μια δανεικη Nikon D800 50mm 1.4 με περιπου 10.000 iso