Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Ευχαριστω παιδια για τα σχόλια...

Αλλη μια απο αυτες που λεμε "καδρο στο καδρο"... αν εχεις mp, πολλα μπορεις να κανεις... για αλλου ξεκινησα και αλλου βγηκα...

Decisions... by 1L1as, on Flickr

Καταπληκτικη!!!Μου βγαζει μια συμπονεια οσο καμμια αλλη...

Απάντηση: Street Photography

και δυο παλιότερες αλλά σε χαμηλή ανάλυση μιας και δεν βρίσκω τις πρωτότυπες . Ειναι με κομπακτ μηχανή τραβηγμένες στο Βερολίνο

Attachments

• 264c10f0788511e28aa422000a1fbcf5_7.jpg
    264c10f0788511e28aa422000a1fbcf5_7.jpg
    140.9 KB · Views: 283
  • b5ffe826788411e292a022000a1faf61_7.jpg
    b5ffe826788411e292a022000a1faf61_7.jpg
    76.4 KB · Views: 283

Αλλη μια απο αυτες που λεμε "καδρο στο καδρο"... αν εχεις mp, πολλα μπορεις να κανεις... για αλλου ξεκινησα και αλλου βγηκα...

Ποσα συναιθηματα αναπτυσσονται με αυτη την φωτο!!!!

Θα μπορούσε να είναι εστιασμενη στον άνθρωπο...με παιδί και σκυλί, το μονο σπορ που μπορείς να κανείς είναι να κοιτάς.
Ηλία,που τα βρηκες τα πιξελ, έχω χάσει κάτι?

!!!!!

Θα μπορούσε να είναι εστιασμενη στον άνθρωπο...με παιδί και σκυλί, το μονο σπορ που μπορείς να κανείς είναι να κοιτάς.
Ηλία,που τα βρηκες τα πιξελ, έχω χάσει κάτι?

Το σκυλι, επρεπε να φαινεται καθαρα, τοτε θα ηταν ακομα πιο καλη... η εστιαση ειτε μπρος ειτε πισω, το δινει το μηνυμα... (keep walking οπως γραφει το τζαμι :flipout:)

Για τα mp δεν εχασες κατι, απλα βλεπω οτι χρειαζονται...

...αν και εχω μπερδευτει για το δρομο και τα καθημερινα σναπσοτς, αν θα ηταν καλυτερα τελικα, κατι σε μιρορλες ή οχι... και περιμενοντας την 7D2 και βλεποντας οτι οι μιρορλες ακομα βελτιωνονται και σε AF και σε αναλυση των EVF (πχ η νεα ΠΕΝ), μενουμε οπως ειμαστε...

Αν η τιμη της νικον V1 που στην αμερικη ηταν 300 δολαρια σε ξεστοκαρισμα, ηταν και εδω στα 300 ευρω, ισως να την ειχα δοκιμασει... σε καλο φως πρεπει να ειναι καλη!!!... η καλυτερη τιμη που εχω δει ομως ειναι 400+ ευρω, οποτε... ας την χαιρονται...

Φανταστικη , :SFGSFGSF: , Σε ζηλευω , πολυ ωραιο το καδρο στο καδρο...

Aλεξ την υπαρχουσα την ειχαν εδω προσφορα στα 1099 για κανενα 2μηνο, αλλα κρατηθηκα... θελω τα υψηλα iso.

Επισης, ευχαριστω ολους για τα σχόλια... οσο περνανε τα χρονια, ολοι προς τη θεση του κυριου οδευουμε...:flipout: Σιγουρα και η οικογενεια και τα παιδια εχουν τη δικη τους χάρη που ειναι ανεκτιμητη, αλλα παλι... υπαρχουν στιγμες...:flipout::AFADF0::flipout:

Αυτό ξανα πέστο υπάρχουν στιγμές αχ .... όσο τα χρόνια περνάνε

Υπαρχουν στιγμες και στιγμες... δυστυχως ή ευτυχως...

Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αν η στιγμή είναι πραγματική ή ''βαλτή'' ......