Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

δοκιμασα και εγω το στρεετ, νομιζω τελικα οι μιρορλεςς ειναι πολυ πιο καταληλες για αυτη τη δουλεια, εγω με την ε-520 και τον σιγμα 30/1.4 ενανα μπαμ

942329_10151451441277511_79382490_n.jpg

Last edited:

9316470462_f3c46d3047_b.jpg

βρηκα αυτο το jpeg σε μια παλια καρτα sd. το περιποιηθηκα λιγο στο ασπρομαυρο αν και δεν μου βγηκε οπως ηθελα δυστυχως δεν ειχα το raw.
η φωτογραφια εχει να πει μια μικρη ιστοριουλα. μεσα στο κρυο και στη βροχη, οταν πας να τραβηξεις στημενη φωτο καποιος ασχετος θα περασει αναμεσα να στη σπασει:Banane0:

Εμένα γιατί μου θυμίζουν λίγο πορσελάνινες κούκλες ή έστω κέρινα ομοιόματα? :stoned:
Sorry Ηλία.

Τι σορρυ βρε? :7SFGSFG:

Και γιατι ειναι κακο να δειχνουν σαν πορσελανη ή κερινο? Θα μπορουσες να το ελεγες και ... αποψη !!!! (Εκτος αν εννοεις πλαστικοποιημενα και το ειπες ευγενικα... :flipout:)

Ειναι στα 720 iso με την Νικον 1... αρα...,

εχει αποθορυβοποιηση στο ACR,
αποθορυβοποιηση στο Dfine 2,
dynamic skin softener απο το νικ,
σοφτ κοντραστ και μειωση του structure στο silver efex 2
βαλε και το απαλο χρωμα...

... ε ! και που φαινονται ακομα καποια χαρακτηριστικα, κατορθωμα ειναι... :flipout:

Παντως το ειδα οτι μαλακωσε η εικονα, αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσε, ειδικα με αυτες τις αποχρωσεις...

Ηλία μου αρέσει πάρα πολύ!Καί η εικόνα,καί το στιγμιότυπο,η έκφραση της κοπελιάς είναι όλα τα λεφτά!Μου θυμίζει λέαινες με κουτάβια που κοιτούν τον κινηματογραφιστή άγριας ζωής σα να λένε "σε βλέπω,μέχρι εκεί"..Τρομερή φωτογραφία..

"σε βλέπω,μέχρι εκεί"...

Χε χε... να σαι καλα Νικο, ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Οσο για το "σε βλεπω", σε λιγο ετσι οπως παω -γιατι η Μπρατισλαβα ειναι ενα χωριο στην ουσια- θα με χαιρετανε με το μικρο μου ονομα και θα λενε να ο τρελλος παλι... :flipout: Μη κοιτας που δεν ανεβαζω πολλες πολλες... σε λιγο θα εχω μεγαλυτερο αρχειο και απο αυτο της εκδοσης διαβατηριων... :flipout: