Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

δεν ειναι ακριβως street αλλα νομιζω ταιριαζουν πιο πολυ εδω...
καπιες δοκιμες με τον τιλτ ανταπτορα που πηρα...
τραβηγμενες με την gx1 oλες, απο τοτε ποθ την πηρα την παλια κανονικη δσλρ δεν την εχω βγαλει εξω

1525395_10151826097522511_458911449_n.jpg

5002_10151826097462511_154727641_n.jpg

1013731_10151826097422511_748033315_n.jpg

69264_10151826097397511_445044292_n.jpg

Απάντηση: Street Photography

Οι λεκέδες φαντάζομαι είναι από μάσκα στην επεξεργασία, ε? Ειδικά οι λεκέδες, δεν μου αρέσουν.... Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις φακούς με ατέλειες, πχ με μύκητες. Τσάμπα τους βρίσκεις στο ebay.

Ναι photoshop ειναι ολα εκτος απο το τιλτ effect.
με μυκητες θα ψαξω:))
δεν βγαινουν αυτοι μετα με κανα οινοπνευμα?:)

Αν ήταν έτσι εύκολο....

Θέλει ακτινοβολία UV για να ξεκάνεις τον μύκητα, και μετά λύσιμο-καθάρισμα για να απομακρύνεις από το γυαλί τα αραχνοειδή υποπροϊόντα (μπορεί να έχει σκάψει τις επιστρώσεις ή και το ίδιο το γυαλί). Είναι μια αμερικανίδα φωτογράφος που φωτογραφίζει με θαμπωμένους-προσβλημένους με μύκητες φακούς. Ψάξε στο ebay για φακούς με haze ή fungus. Ακόμη και γρατζουνισμένοι. Δίνει ένα απαλό εφέ διάχυσης, εάν ενδιαφέρεσαι για τέτοιου είδους lo-fi φωτογραφία.

Πλάκα έχει. Από την απόλυτη οξύτητα πήγαμε στο άλλο άκρο.

Χαχαχα, πολύ καλός ο Spiderman με το τσαντάκι! Αν και δεν ειμαι φαν του μερικού αποχρωματισμού, αυτή έχει πλάκα, κυρίως λόγω της στάσης του σώματος!

Πάχυνε και αυτός , γεροντόπαχα ..........πόσα χρόνια τον ξέρουμε !!!

Την έχουνε πατήσει και άλλοι έτσι, να το ξέρεις...

εγω παντως λεω σιγα σιγα να απαλαχτω απο τις ΔΣΛΡ, θα χτυπισω και καμια G5 η ομδ για να το παιζω πιο προ οταν χρειαζεται, και θα ειμαι μια χαρα
παντως πολλες φωτο σε αυτη τη στηλη δεν ειναι στρεετ ....:)

εγω θα την εβαζα προς πορτρετο (enviromental) πιο πολυ...για μενα street ειναι οταν γινεται κατι στο δρομο...καπιο συμβαν ...τα περισοτερα εδω ειναι η πορτρετα η τοπια ΙΜΗΟ

αντιγραφω απο τον Eric Kim
I think in street photography there are now lots of sub-gernres as well. I feel that we have candid street photography (what I might classify as “classic street photography”- think Henri Cartier-Bresson), street portraits (focused mostly on portraits of people on the street, instead of the environment– either with or without permission like Diane Arbus or Bruce Gilden), urban landscapes with or without people in them (think Stephen Shore, Lee Friedlander, Joel Sternfeld, etc), still life street photography (think Martin Parr or William Eggleston), or socio-documentary street photography (think Bruce Davidson).