Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Απίστευτο τι μπορείς να δεις γραμμένο σε τέτοιου είδους επιγραφές ..

74da51e6_o.jpeg

Καλα το ορθογραφικα είναι μεγαααάλο κεφάλαιο. Κάποια θα ορκιζόμουν οτι τα κάνουν αιπείτηδαις.

Στη προηγούμενη βασικά που έβαλα μου άρεσε το νόημα αυτής.

Ναι βρε, φυσικά και είναι σωστό το "γειτονιά", εγώ το έγραψα επίτηδες λάθος. Το "ησυχαζη" δε νομίζω σε καμία γραμματική να είναι σωστό.
Μια χαρά γειτονιά είναι τα περισσότερα σημεία του Χαλανδρίου.

Απάντηση: Street Photography

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το χειμώνα που μας πέρασε . Η φώτο μου βγήκε εντελώς καμένη και την είχα κάπου παραπεταμένη για να τη διαγράψω . Ώσπου πριν απο λίγο έπεσε κατά λάθος μπροστά μου και με λίγο πείραγμα ήρθε και έστρωσε ( στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) . Να λοιπόν που και τ αποτυχημένα κλικ καμία φορά μπορεί να έχουν τη δική τους χάρη.
IMGP2669 (1).jpg

Re: Απάντηση: Street Photography

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το χειμώνα που μας πέρασε . Η φώτο μου βγήκε εντελώς καμένη και την είχα κάπου παραπεταμένη για να τη διαγράψω . Ώσπου πριν απο λίγο έπεσε κατά λάθος μπροστά μου και με λίγο πείραγμα ήρθε και έστρωσε ( στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) . Να λοιπόν που και τ αποτυχημένα κλικ καμία φορά μπορεί να έχουν τη δική τους χάρη.

Xε χε .. πραγματι έστρωσε και με τα καψίματα που δεν σώθηκαν καλά έχει και έναν δικό της χαρακτήρα που κατι μου θυμίζει !!.

Θα ήταν ενδιαφέρον να παίξεις σε ασπρομαυρο παίρνοντας κυρίως πληροφορία απο το κόκκινο κανάλι :)

Αν υπάρχει το raw θα ήθελα να πειραματιστώ λίγο ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Street Photography

Xε χε .. πραγματι έστρωσε και με τα καψίματα που δεν σώθηκαν καλά έχει και έναν δικό της χαρακτήρα που κατι μου θυμίζει !!.

Θα ήταν ενδιαφέρον να παίξεις σε ασπρομαυρο παίρνοντας κυρίως πληροφορία απο το κόκκινο κανάλι :)

Αν υπάρχει το raw θα ήθελα να πειραματιστώ λίγο ..
Ηλια δεν την εχω σε raw. Τραβάω ως συνήθως σε jpeg

Απάντηση: Street Photography

Δεν έχω λογαριασμό εκεί....
Το ξέρω πρέπει να κάνω. Αλλά είμαι ακόμη σε διακοπές. Όλες ανεβαίνουν από το κινητό.