Φωτογραφία "δρόμου"

Απάντηση: Street Photography

Η δική μου το 2012 βγήκε ....................λες να ήμασταν στο ίδιο group ;

Re: Street Photography

Ευχαριστω για τα σχολια παιδια.
Ηλια εχω μεινει πισω τεχνολογικα, απο τη μια με 1 ιντσα που να πας και απο την αλλη με αισθητηρα 10ετιας τι να σου κανουν οι L. Eυτυχως για το δρομο που μου αρεσει δεν με περιοριζουν τοσο τα των αισθητηρων ( οσο το AF, ειδικα της V1).
Κωστα και atari συννενοηθειτε επιτελους 😁

Re: Απάντηση: Street Photography

Η δική μου το 2012 βγήκε ....................λες να ήμασταν στο ίδιο group ;

Λεω και γω, τοοοοσο ιδιος; Μπα, δε παω ποτε με γκρουπ... :p

Χαχαχα ilia

Απάντηση: Re: Street Photography

Κωστα και atari συννενοηθειτε επιτελους 

Εγώ φταίω ; Πρώτος πήγα ..........για δες την έκφραση στο πρόσωπο του τύπου στην φωτογραφία του Δημήτρη .

Ενώ στην δική μου φρέσκος φρέσκος :BDGBGDB55:

Δημήτρη όπου συμφέρει πηγαίνω με γκρουπ ώστε να έχω φθηνή , άνετη μεταφορά και ύπνο , τους ακολουθώ έπειτα μόνο όπου δεν βολεύει να πάω μόνος .

Χαχαχα στη δική μου καθεται στον ηλιο να τον πιασει ο Μάης, ενω μετα στου Κωστα αραζει στον ισκιο κάνοντας το "ρολοι" (Οκτωβρης). :p

Κωστα ουτε εγω ειμαι αρνητικος στα γκρουπ (στο να κλεισω μονο, στο να τα ακολουθω ειμαι :p), αλλα μεχρι τωρα παντα ακριβοτερα μου βγαινει. Στο μελλον ισως. ;)

DSC_3416_zpspgrpuxo2.jpg
Φοβερη φωτο.. Ο ουρανος ειναι λες και τον βλεπεις απο το διαστημα!!!

Γιατί είναι ψεύτικος, την πάτησα κι εγώ παρότι έχω σχεδιάσει και κατασκευάσει ίδιο (πιο μικρό) :flipout:

Φαινεται οτι η φωτο ειναι επεξεργασμενη... απλα το αποτελεσμα μου αρεσει παρα πολυ... Θυμιζει σκηνικο/εφε απο ταινια scifi...

Να διευκρινήσω οτι την φωτογραφία δεν την έχω επεξεργαστεί καθόλου

συντομα θα ανεβάσω και άλλες απο τον ίδιο χώρο που πράγματι ειναι ένα τεράστιο σκηνικό