Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

H Ricoh βγάζει τα λεφτά της.
Η πρώτη φωτογραφία μπορεί να σηκώσει τόνους μελάνης...
Ας πάμε όμως για ύπνο ήσυχοι.

Street Photography

Ωραίες φωτό, όμορφο κ το Ζάππειο!

Ενα σκεπτικό παλικαράκι που πέτυχα...
a8a06edb2f0a064f07d6eb640fb23e78.jpg

Την επομενη φορα που δε θα "φοβηθεις" και θα πλησιασεις πιο κοντα στο θεμα θαναι αψογη! :)

η πρώτη μου προσπάθεια για street με την Ricoh (βασικά δεν το έχω καθόλου με το ανθρώπινο στοιχείο εκτός από τις συναυλίες)
18980444992_05c0e9bfe2_b.jpg
[/URL]_R002914 2015-06-20 Volos Palia by miltos, on Flickr[/IMG]

έχει τόσο πολύ πληροφορία που χάνω το θέμα δυστυχώς.
Δε ξέρω αν το θέμα ήταν "street", αν ήταν η επανάληψη στις καμάρες, η επανάληψη στα στιβαγμένα κιβώτια, το street art με τα σχέδια στον τοίχο, το μηχανάκι που δεν έγινε ποτέ crop στα δεξιά, το παλικάρι που κάθεται στην καρέκλα στα αριστερά, οι τύποι στη διαδικασία της πώλησης.
Προσωπικά δεν πολύ τραβώ street. Μου φαίνεται χρονοβόρο (δεν έχω χρόνο να κατέβω στους δρόμους) και είναι δύσκολο. Αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο αφαιρετικός.

έχει τόσο πολύ πληροφορία που χάνω το θέμα δυστυχώς.
Δε ξέρω αν το θέμα ήταν "street", αν ήταν η επανάληψη στις καμάρες, η επανάληψη στα στιβαγμένα κιβώτια, το street art με τα σχέδια στον τοίχο, το μηχανάκι που δεν έγινε ποτέ crop στα δεξιά, το παλικάρι που κάθεται στην καρέκλα στα αριστερά, οι τύποι στη διαδικασία της πώλησης.
Προσωπικά δεν πολύ τραβώ street. Μου φαίνεται χρονοβόρο (δεν έχω χρόνο να κατέβω στους δρόμους) και είναι δύσκολο. Αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο αφαιρετικός.
Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για τα σχόλια και το χρόνο σου

Ευχαριστώ. Δυστυχώς οι νυχτερινές συνθήκες και στις δύο, οδήγησαν την μηχανή μου στα άκρα και ενώ με την σύνθεση είμαι σχετικά ικανοποιημένος, το αποτέλεσμα απο πλευράς ποιότητας εικόνας θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Ελπίζω η επεξεργασία που επέλεξα να κάνει κάπως υποφερτή την τελική εικόνα