Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Ευχαριστώ Παναγιώτη. Αν βρεις τι είναι αυτό που θέλει, πες το μου. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να ήταν περισσότερο εμφανής η κίνηση στη γυναίκα, αλλά δεν την πείραξα γιατί δεν ξέρω πως να το κάνω. Ίσως έπρεπε να πειραματιστώ περισσότερο στη λήψη αλλά αφενός ο παππούς θα με έπαιρνε χαμπάρι και θα έφευγε και αφετέρου η γυναίκα μου είχε ήδη βγει από το κατάστημα και είχε αρχίσει η γκρίνια :argue: Φαντάσου να τις έλεγα κάτσε να ανοίξω τριπόδι (που δεν είχα μαζί μου)...:violent-smiley-030:

Σχετικα με την κινηση την γυναικας, θα μπορουσες να ειχες χρησιμοποιησει πιο χαμηλη ταχυτητα, γυρω στο 1/30 αντι για 1/100, ο παππους δεν φαινεται να κουνιεται ετσι και αλλιως ωστε να βγει θολός. Οσον αφορα τη γκρινια της γυναικας, ειναι γενικα πονεμενη ιστορια η φωτογραφια με παρεα που δεν ασχολειται με το σπορ!

Καλή φωτογραφία, όσο για το θέμα γκρίνια υπάρχει σχετικός ''οδηγός'' από τον πρωτομάστορα Βλάση, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα - ψάχτε τον είναι απολαυστικός!

12239999_10208226230879419_3389626979526488967_n.jpg

12239350_10208226002393707_6280791210750328565_o.jpg

1.Lucern Switzerland
2.Zurich Switzerland

Πολύ όμορφα αστικά τοπία, αποπνέουν ένα άρωμα παλιότερης εποχής, ειδικά από την επεξεργασία που τους έκανες θυμίζουν επιχρωματισμένες φωτογραφίες. Θα ήθελα να τις έβλεπα και με λιγότερο χρωματικό κορεσμό και χωρίς hdr επεξεργασία, ίσως και ΑΜ.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν φίλε Σίμο.
Είναι υπερβολικό το HDR σε βαθμό που δίνει κάτι το ψεύτικο στη φωτογραφία.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν φίλε Σίμο.
Είναι υπερβολικό το HDR σε βαθμό που δίνει κάτι το ψεύτικο στη φωτογραφία.

είναι αρχή, το κρατώ πάντως το σχόλιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ όμορφα αστικά τοπία, αποπνέουν ένα άρωμα παλιότερης εποχής, ειδικά από την επεξεργασία που τους έκανες θυμίζουν επιχρωματισμένες φωτογραφίες. Θα ήθελα να τις έβλεπα και με λιγότερο χρωματικό κορεσμό και χωρίς hdr επεξεργασία, ίσως και ΑΜ.

την βρήκα
P7246830.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτή είναι από το Colmar
P7216180.jpg