Φωτογραφία "δρόμου"

Απάντηση: Re: Street Photography

Ευχαριστώ παιδιά , είναι από αυτές που όταν πατάς το κλικ νιώθεις οτι θάναι πετυχημένο.

Attachments

• BAD6FD63-7C36-4148-97E4-775F23392062.jpg
    BAD6FD63-7C36-4148-97E4-775F23392062.jpg
    242.3 KB · Views: 196

Ευχαριστώ παιδιά , είναι από αυτές που όταν πατάς το κλικ νιώθεις οτι θάναι πετυχημένο.

Πολυ καλη Κωστα.Στην Μοσχα ειναι;
Υ.Γ.
Πηγα πριν ενα μηνα στην Πολη παλι,αλλα βλεπω τις ληψεις σας(Εχουν ποιηση,λογο,ενταση,συναισθημα) και ντρεπομαι να ανεβασω δικες μου.

Ναι Γιώργο Μόσχα ...ανέβαινα τα σκαλοπάτια του μετρό και έβλεπα τις φιγούρες να πετανε προς τον ουρανό ανάμεσα στους κίονες, σήκωσα την Penf και πάτησα το κλικ χωρίς να το πολυσκεφτω και χωρίς να σταματήσω να ανεβαίνω, εννοείται οτι ανεβάζω jpeg χωρίς σχεδον καθόλου επεξεργασία , με το ζόρι προλαβαίνω να δω τις φωτό όταν επιστρέφω στην βάση.

ΥΣ
να μην ντρέπεσαι να ανεβάζεις, μια παρέα ειμαστε, η κριτική ( καλή ή άσχημη ) βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι.

Ναι Γιώργο Μόσχα ...ανέβαινα τα σκαλοπάτια του μετρό και έβλεπα τις φιγούρες να πετανε προς τον ουρανό ανάμεσα στους κίονες, σήκωσα την Penf και πάτησα το κλικ χωρίς να το πολυσκεφτω και χωρίς να σταματήσω να ανεβαίνω, εννοείται οτι ανεβάζω jpeg χωρίς σχεδον καθόλου επεξεργασία , με το ζόρι προλαβαίνω να δω τις φωτό όταν επιστρέφω στην βάση.

Η κορη μου με τους παππουδες της πηγε περισυ τον απριλιο.
Υ.Γ.
1)Σιγα-σιγα θα ανεβασω και δικες μου απο την Πολη
2)Βλεπεις στην υπογραφη μου τα εξοδα που εχω κανει εξαιτιας εσενα και κατα δευτερο λογο εξαιτιας του Παναγιωτη;:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Απάντηση: Street Photography

Χαλάλι τα λεφτά Γιώργο, αγόρασες σπουδαία εργαλεία.
Κώστα η Μόσχα είναι κάτι διαφορετικό, βάρα αλύπητα.

Απάντηση: Street Photography

Χαλάλι τα λεφτά Γιώργο, αγόρασες σπουδαία εργαλεία.
Κώστα η Μόσχα είναι κάτι διαφορετικό, βάρα αλύπητα.

Και γιαυτο νιωθω ευγνωμων

Re: Street Photography

Ωραια στιγμη και χρονος ληψης.

Εγω θα κροπαρα εντελως ολο απο το τελος της σκαλας και κατω και λιγω απο κατω και φυσικα θα το ισιωνα λιγο.

Ναι ημουν τυχερός γιατί είχα κατεβάσει ταχύτητα για να μην παγωσω τα νερα τελειως και ο μπαγασας έκανε το ντου... πήρα και αλλά δυο καρέ, το ίσιωμα είναι το πρώτο που κάνω σε φωτό αλλά το τελευταίο που με ενδιαφέρει στην φωτό δρόμου (δικη μου άποψη μην παρεξηγηθώ) και εδώ ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος.

_6098687.jpg

Μας ταξιδεύεις Κώστα. Η πρώτη είναι χαρακτηριστική της "αυτοκρατορίας" που ο ήλιος δεν δύει ποτέ...

Ευχαριστώ παιδιά , αν ημουν πολύ καλός στην επεξεργασία και είχα χρόνο θα προσπαθούσα να εξαφάνισω το χερι με το μπουκαλι για να δώσω μεγαλύτερη έμφαση στην αντίθεση της εικονας : της νεότερης γυναίκας με το τέλειο πόδι που ανεβαίνει και την λούζει το φως και της ταλαιπωρημένης γιαγιούλας που με δυσκολία κατεβαίνει τα σκαλιά προς τις σκιές (στην δικη μου ματιά και σκέψη όταν την είδα μετά είναι το ίδιο άτομο).

Ειναι πολυ λυπηρο να εχεις ολο τον κοσμο μπροστα στα ματια σου κι εσυ να κοιτας σε μια οθονη 6'', ειδικα απο τοσο μικρη ηλικια.

Πράγματι, απλά με τις οθόνες δεν μπορείς να κάνεις εύκολα συνειρμούς - μπορεί να διαβάζει μήνυμα από αγαπημένο πρόσωπο το κορίτσι ή να παίζει κάποιο game - μισογεμάτο ή μισοάδειο το ποτήρι? :chinscratch: