Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Χαχα...Σε θελω πιο παρατηρητικο Δημητρη! Κανεις δεν διαβαζει μηνυμα σε Landscape mode! Ωστοσο μιας και ημουν εκει και ειδα το τι εκανε, η απαντηση ειναι η εξης....Σελφι. Αυτη η μαστιγα κατ εμε. Παρολα αυτα συμφωνω απολυτα με το μισοαδειο ή μισογεματο ποτηρι. Πολλες φωτογραφιες τις βλεπουμε μονοπλευρα και μας παρασυρει πχ μια επεξεργασια σε ενα πολυ συγκεκριμενο αποτελεσμα, ενω με λιγο χρωμα και ζωηραδα ο νους μας θα πηγαινε σε θετικες σκεψεις και μονο.

Re: Απάντηση: Re: Street Photography

Ευχαριστώ παιδιά , αν ημουν πολύ καλός στην επεξεργασία και είχα χρόνο θα προσπαθούσα να εξαφάνισω το χερι με το μπουκαλι για να δώσω μεγαλύτερη έμφαση στην αντίθεση της εικονας : της νεότερης γυναίκας με το τέλειο πόδι που ανεβαίνει και την λούζει το φως και της ταλαιπωρημένης γιαγιούλας που με δυσκολία κατεβαίνει τα σκαλιά προς τις σκιές (στην δικη μου ματιά και σκέψη όταν την είδα μετά είναι το ίδιο άτομο).

Βλεποντας τη ωραια φωτο σκεφτομουνα τα ιδια, δλδ
ποσο τελεια θα ητανε εαν ελειπε το χερι.
Και μετα τα διαβαζω απο εσενα.:operator:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Street Photography

Βλεποντας τη ωραια φωτο σκεφτομουνα τα ιδια, δλδ
ποσο τελεια θα ητανε εαν ελειπε το χερι.
Και μετα τα διαβαζω απο εσενα.:operator:

Καλό αυτό γιατί δείχνει οτι δεν τα φαντάστηκα μόνο εγώ :flipout:

Χαχα...Σε θελω πιο παρατηρητικο Δημητρη! Κανεις δεν διαβαζει μηνυμα σε Landscape mode! Ωστοσο μιας και ημουν εκει και ειδα το τι εκανε, η απαντηση ειναι η εξης....Σελφι. Αυτη η μαστιγα κατ εμε. Παρολα αυτα συμφωνω απολυτα με το μισοαδειο ή μισογεματο ποτηρι. Πολλες φωτογραφιες τις βλεπουμε μονοπλευρα και μας παρασυρει πχ μια επεξεργασια σε ενα πολυ συγκεκριμενο αποτελεσμα, ενω με λιγο χρωμα και ζωηραδα ο νους μας θα πηγαινε σε θετικες σκεψεις και μονο.

παιδευτηκα απίστευτα τις τελευταίες 12 ημέρες που ημουν ταξίδι και πέρασα μπροστά από εκατοντάδες επίδοξους φωτογράφους με το κινητό στο χερι να καταλάβω αν έπρεπε να περιμένω ή να σκύψω περνώντας από μπροστά τους για να μην τους χαλάσω τη φωτογραφία ή να τους αγνοήσω μιας και το 90% τραβούσαν selfie :slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Street Photography

Μικρά παιδιά , μεγάλα παιδιά ... όλοι έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι

_6149454-1.jpg

Attachments

• _6149447.jpg
    _6149447.jpg
    224.7 KB · Views: 205
Απάντηση: Re: Street Photography

Ευχαριστώ παιδιά, τα συντριβάνια αυτά ήταν απέναντι από το Gorky park έξω από την νέα γκαλερί Tretyakov, 2-3 φορές που πέρασα σε διαφορετικές ημέρες γινόταν ένα ατελείωτο παιχνίδι αφού είχαν πάντα παιδιά μικρά και μεγάλα που έτρεχαν ανάμεσα τους.

Δεν ειμαι σιγουρος αν πηγαινει εδω η φωτογραφια. Ειναι κατα τη διαρκεια του Gay Pride ή οπως αλλιως το ονομαζουνε που πετυχα τυχαια σε ταξιδι.
During the pride by alex-mand, on Flickr

Η επιγραφη βρισκεται σε γεφυρα της Φρανκφουρτης. Η φραση προερχεται απο την Οδυσσεια του Ομηρου όταν η θεά Αθηνά κατεβαίνει στην Ιθάκη με την μορφή του Μέντη για να παρακινήσει τον Τηλέμαχο να αναζητήσει τον πατέρα του, Οδυσσέα. Θεωρειται πως επιλεχτηκε λογω του οτι η πολη ειναι ακρως πολυπολιτισμισκη (40% αλλοδαποι) και συμβολιζει τη θεληση των ανθρωπων να διασχισουν τα (μαυρα) νερα του ποταμου και να συναντηθουν με ανθρωπους απ ολο τον κοσμο. Βρισκεται στο σημειο απο το 2001, μετα απο ενα φεστιβαλ εκθεσης βιβλιων ανα χωρα, οπου και επιλεχτηκε η συγκεκριμενη φραση.
Πηγαίνοντας σε αλλόγλωσσους ανθρώπους by alex-mand, on Flic

Σα να βγήκε απο ταινία! ωραία ατμόσφαιρα / toning!

Εγω προσωπικά θα την ειχα βάλει στα πορτρέτα αυτή , πολυ δυνατή. Πολυ καλή είναι και η δική σου Σάκη (ισως να ανοιγα λιγο τα σκοτεινα να φαινεται λιγο παραπάνω η κοπελιά πίσω ...)

Εγω προσωπικά θα την ειχα βάλει στα πορτρέτα αυτή , πολυ δυνατή. Πολυ καλή είναι και η δική σου Σάκη (ισως να ανοιγα λιγο τα σκοτεινα να φαινεται λιγο παραπάνω η κοπελιά πίσω ...)

Καλη ιδεα! με λίγο dodge νομιζω φαινεται καλυτερα?! Δεν ειχα προσέξει και ενα thumbs up στα δεξια! χαχα τωρα το ειδα! ωραιο στοιχειο

head replaced! by sfortis, on Flickr

Σας ευχαριστώ πολύ! Το σκέφτηκα και για τα πορτραίτα αλλά εν τέλη κατέληξα εδώ, μιας και ο καλλιτέχνης τη δρόμου μου κολλούσε πιο πολύ στην Street φάση.

Απάντηση: Street Photography

Στα λέγαμε και μας άκουσες να πάρεις φωτογραφική.
Πολύ καλή η φωτογραφία σου.
Μπαίνει παντού και σε έκθεση και σε κάδρο και στον τοίχο.