Φωτογραφία "δρόμου"

Απάντηση: Re: Street Photography

Σας ευχαριστώ πολύ! Το σκέφτηκα και για τα πορτραίτα αλλά εν τέλη κατέληξα εδώ, μιας και ο καλλιτέχνης τη δρόμου μου κολλούσε πιο πολύ στην Street φάση.

Σωστό αλλά αν σου κάτσει άλλη να ξέρεις ότι έχουμε και υποκατηγορία καλλιτέχνες δρόμου ! https://avclub.gr/forum/showthread.php/105720-Καλλιτέχνες-καλλιτέχνες-δρόμου

Re: Street Photography

Έχεις δίκιο και είχα ποσταρει κι εκεί... Την επόμενη φορά εκεί θα μπει! Θενξ

Skysound ευχαριστώ πολύ φίλε!

29494953287_1e3f9ca7e2_c.jpg

La Boqueria by https://www.flickr.com/photos/152071985@N04/ - Flickr2BBcode LITE

Καλή στιγμή, για γάμο πάνε τα παιδιά - αλλά εμένα έκλεψε την ματιά μου η original DS...

θα ταίριαζε εδώ ισως -> https://avclub.gr/forum/showthread.php/35297-Eν-ωρα-εργασιας

Ωραιο shot! Κατα την προσωπική μου γνώμη, θα ηθελα το focus point να ειναι στην νοητή γραμμή επίπεδο του καφέ / πρόσωπα αφου τώρα οδηγεί το μάτι σε ....χμμ πουθενα! Επισης το ασπρο border με αποσυντονιζει.

Σας ευχαριστώ και τους 2!

Σακη νομίζω πως δεν δείχνω τόσο την ώρα της εργασίας όσο τη στιγμή της παραλαβής, με εκφράσεις χαράς και έντονα χρώματα, γι αυτό και δεν το έβαλα εκεί. Απ ότι έχω δει κιόλας σ εκείνο το νημα, οι φωτογραφίες είναι πολύ ξεκάθαρο ότι είναι για πολύ συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το φοκους τείνω να συμφωνήσω μαζί σου... Γενικά είναι αποτέλεσμα γρήγορης στιγμής που έπρεπε να φύγω και δεν ήξερα αν ήθελα να κάνω φοκους πιο κοντά με πιο θολό το background ή να κάνω στο "πακέτο". Οπότε μου βγήκε φοκους στο ενδιάμεσο! Τέλος για το περίγραμμα, που αν δεν κάνω λάθος μου το έχεις ξαναπεί, από τη μια "σκέτες" ορισμένες φορές δεν μου αρέσουν, απο την άλλη δεν ξέρω τι να κάνω και πειραματιζομαι!

Απάντηση: Street Photography

Χμ καλή αλλά έχω 2-3 παρατηρήσεις, η πρώτη θα ήθελα όλη την ομπρέλα στο κάδρο, η δεύτερη θα προτιμούσα η εφημερίδα να ήταν αθλητική (εκτός και αν αυτό ήταν το κυρίως θέμα σου) και η τρϊτη (απορία) μου δείχνει ότι ο κϋριος μάλλον τη σήκωσε στιγμιαία για να σε αποφύγει και δεν διάβαζε πραγματικά αφου τα γυαλιά του είναι ακουμπισμένα δϊπλα. Πάλι καλά που δν την κράτησε ανάποδα :smash:

Απάντηση: Street Photography

Η ληψη εγινε στην βιβλιοθηκη του Σταυρου Νιαρχου. Τον ειδα να διαβαζει οντως απορροφημενος για αρκετη ωρα. Και εκατσα απεναντι του.

Re: Απάντηση: Street Photography

:BDGBGDB55:

Χμ καλή αλλά έχω 2-3 παρατηρήσεις, η πρώτη θα ήθελα όλη την ομπρέλα στο κάδρο, η δεύτερη θα προτιμούσα η εφημερίδα να ήταν αθλητική (εκτός και αν αυτό ήταν το κυρίως θέμα σου) και η τρϊτη (απορία) μου δείχνει ότι ο κϋριος μάλλον τη σήκωσε στιγμιαία για να σε αποφύγει και δεν διάβαζε πραγματικά αφου τα γυαλιά του είναι ακουμπισμένα δϊπλα. Πάλι καλά που δν την κράτησε ανάποδα :smash:

Re: Απάντηση: Street Photography

Τα γυαλια του κυριου ειναι μυωπικα δλδ για μακρινη οραση.
(Φαινεται καθαρα απο τον τροπο που σχηματιζονται τα ειδωλα στους φακους)
Οσοι εχουν μυωπια μαζι με μετρια πρεσβυωπια ειναι αδυνατον να διαβασουν με τα γυαλια μυωπιας.
Πρεπει να τα βγαλουν οπωσδηποτε. (οπως εγω πχ)
Εαν εχουν αρκετους βαθμους πρεσβυωπιας πρεπει να φορεσουν και τα καταλληλα πρεσβυωπικα γυαλια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Street Photography

το υπεθεσα αλλά παρόλα αυτα το έγραψα ως μια πιθανοτητα να βιαστηκε να σηκωσει την εφημεριδα , οταν ομως μας ειπε ο σερραιος οτι τη διαβαζε πολυ ωρα καταλαβα οτι ειναι και βεβαιοτητα.